- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 31
Çok teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkes pozitifi görsün herkes mutlu olsun inşallahSaglikla hayırlisi ile tutunsun can olsun sana![]()
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkes pozitifi görsün herkes mutlu olsun inşallahSaglikla hayırlisi ile tutunsun can olsun sana![]()
5. Gun embriyosu ise yani 10. Gun oluyo inşallah gebeliktir canm tekrarla yarin yada obur gun insallah koyulasmaya devam.ederArkadaşlar bugün transferimin 5. Günü testim bu şekilde silik çıktı böyle görüp pozitif alan var mı
Eki Görüntüle 2886629
İnşallah ya erken gebelik yapmayacağım yanıltır beni derken yapıverdim belki biraz daha koyu çıkar diye şimdi de acaba sevinmeli miyim diye strese girdim tek ngs den dönen sağlıklı embriyoydu inşallah gebeliktir hemen çıktı ama kuruma çizgisi falan mı diye korkuyorum hemen belirdi ama bu testler yanıltır mı bilemiyorum5. Gun embriyosu ise yani 10. Gun oluyo inşallah gebeliktir canm tekrarla yarin yada obur gun insallah koyulasmaya devam.eder![]()
Hemen çıktıysa kuruma cizgisi degildir. Sen pozitif dusun bu çizgiyi göremeyenler de var. Icini ferah tutİnşallah ya erken gebelik yapmayacağım yanıltır beni derken yapıverdim belki biraz daha koyu çıkar diye şimdi de acaba sevinmeli miyim diye strese girdim tek ngs den dönen sağlıklı embriyoydu inşallah gebeliktir hemen çıktı ama kuruma çizgisi falan mı diye korkuyorum hemen belirdi ama bu testler yanıltır mı bilemiyorum![]()
Teşekkür ederim inşallah rabbim her isteyene hepimize nasip eder anneliğiHemen çıktıysa kuruma cizgisi degildir. Sen pozitif dusun bu çizgiyi göremeyenler de var. Icini ferah tut![]()
İnşallah canm sen pozitif dusun hepTeşekkür ederim inşallah rabbim her isteyene hepimize nasip eder anneliği![]()
İyim canımcım aynı valla bi değişiklik yok yarın test günüm ama nrgatif çıkcağını düşünüyorum pozitif düşünüp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
iyiyim canım bugün biraz fazla ağrım var ama idare ediyorum yarını bekliyorum sabah kan tahlili vercem yeniden değer iki katına çıkmıştır inş diye dua ediyorum sen napıyosun nasıl gidiyor
Test yaptin mi daha once ?? Ya bi kac gundur rahatszim pek sayfaladi okumadimiyiyim canım bugün biraz fazla ağrım var ama idare ediyorum yarını bekliyorum sabah kan tahlili vercem yeniden değer iki katına çıkmıştır inş diye dua ediyorum sen napıyosun nasıl gidiyor
Hayr oyle dusunme hayirlisi ile guzel sonuclarla gelinİyim canımcım aynı valla bi değişiklik yok yarın test günüm ama nrgatif çıkcağını düşünüyorum pozitif düşünüp hayal kırıklığına uğramak istemiyorumsen nasılsınnn
![]()
Canım sabırla beklemeye çalısıyorum ben de
Yok canım bende olmadı lekelenmeTest yaptin mi daha once ?? Ya bi kac gundur rahatszim pek sayfaladi okumadim
Hayr oyle dusunme hayirlisi ile guzel sonuclarla gelin
*ben iyiyim canlarim dun biraz agrilarim vardi. Sizde lekelenme oldu mu hic ???
Hafta ici test yapacam bende cumaya nasil zaman gececek bilmiyorm bendeCanım sabırla beklemeye çalısıyorum ben desen nasılsınn nasıl gıdıyor
evettt dün 8.gündü 147 çıktı değerimTest yaptin mi daha once ?? Ya bi kac gundur rahatszim pek sayfaladi okumadim
Geçmiyor geçmiyorHafta ici test yapacam bende cumaya nasil zaman gececek bilmiyorm bende![]()
Çok geçmiş olsun.Test yaptin mi daha once ?? Ya bi kac gundur rahatszim pek sayfaladi okumadim
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun.
Yaa canm benim yarin haber ver listeye ekleyeyim hamile diyeevettt dün 8.gündü 147 çıktı değerimbenim lekelenmem olmadı cnm
Bende okuyorum anlamiyorm veremiyorm kendimi film izlerken bile yaaa gecmiyorGeçmiyor geçmiyorbir meşgulıyet bulmak lazım kendımıze kıtap okumayı da cok severım ama suan o moda bıle gıremıoum okudugum ıcerıkleri özümseyemem die
![]()
Oyun bulun bi tane. Özellikle çiftlik oyunlarınj çok seviyorum,Geçmiyor geçmiyorbir meşgulıyet bulmak lazım kendımıze kıtap okumayı da cok severım ama suan o moda bıle gıremıoum okudugum ıcerıkleri özümseyemem die
![]()
Hayırlı olsun canımKızlarr sonucum 147![]()