Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Genetik test yaptirmadim ama yaptıracağım,yüzde 99 genetik bozukluk olduğu çıkacak dedi tibbi genetik doktoru.Çünkü nörofibromatozis hastalığı belirtiler ile konulan bir hastalık ve bende tüm belirtiler var ancak sağlığımı etkileyen bir durum yok. Bu hastalık doğacak çocuğa yüzde 50 oranla geçiyor ve hastalığın şiddeti hakkında doktorlar hiçbir garanti veremiyorlar. Risk almamak için de pgt yöntemi ile tüp bebek istiyorum.
genetik testi yaptıracaksan direk genetik tanı labaratuvarları merkezleri var oraya yaptır. daha ucuz oluyor. hastaneler aracı olduğu için daha pahalı. ben eşimle beraber 300tl ye yaptırdım. hastanelerde kişi başı 200-300 arası istiyordu. devlette 4 ayda çıkıyor. özelde 10 günde çıktı

genetik testi yaptıracaksan direk genetik tanı labaratuvarları merkezleri var oraya yaptır. daha ucuz oluyor. hastaneler aracı olduğu için daha pahalı. ben eşimle beraber 300tl ye yaptırdım. hastanelerde kişi başı 200-300 arası istiyordu. devlette 4 ayda çıkıyor. özelde 10 günde çıktı
İstanbulda ya da kocaelide yaptıracağım ben.İstanbulda zeynep kamil hastanesinde yaptıracaktim ama 4 ay çok uzun bi süreymiş yaa

İstanbulda ya da kocaelide yaptıracağım ben.İstanbulda zeynep kamil hastanesinde yaptıracaktim ama 4 ay çok uzun bi süreymiş yaa
ben denizli de pamukkale ünv. sordum. randevuları bile 1 ay sonrasına 4 ayı bulur dedi. istanbulda farklı olabilir. özelde yaptırırsan çabuk çıkar

C
hakkında hayırlısı olsun canım ilk denememi
canım 2015 yılı Temmuz ayında ilk bebeğim tüp bebek tedavisi sonucu dünyaya geldi.ilk denemede rabbimin izni ile hamile kalmıştım. Şimdi ikinci bebek için kısmetse tüp bebek tedavisine başlayacağım. İnşallah hepimiz için hayırlı olur

C
canım 2015 yılı Temmuz ayında ilk bebeğim tüp bebek tedavisi sonucu dünyaya geldi.ilk denemede rabbimin izni ile hamile kalmıştım. Şimdi ikinci bebek için kısmetse tüp bebek tedavisine başlayacağım. İnşallah hepimiz için hayırlı olur
Ne güzel,inşallah en kısa zamanda ikinci bebeğinide kucağına alırsın

Meraba hanımlar bende haziranda başlıycam inşaAllah kısmet olursa ön görüşmeyi yaptık adetimi bekliyorum çom stresliyim zaman nasıl gecicek ilk denemem olucak

Meraba hanımlar bende haziranda başlıycam inşaAllah kısmet olursa ön görüşmeyi yaptık adetimi bekliyorum çom stresliyim zaman nasıl gecicek ilk denemem olucak
Merhaba canım, stresden uzak dur. Tüp bebeğin en büyük düşmanı stres. Rabbim hakkında hayırlısını versin. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Bende 8 haziranda başlıyorum. Benim 3. denemem olacak. 1. denememde tutmadı. 2. denememde tutdu. Ama malesef 7. haftada bebeğimin gelişimi durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldık. her aşamada kafana takılan birşey olursa sor. Elimden geldiğince yardımcı olurum, destek olurum.

Saol canım inşaAllah seninde bebişlerin olur benim 1 kızım var 8 yasında normal yoldan oldu 2. Bir türlü olmadı meger esimin spermi bitmiş 0 doktor ameliyatla testislerinden sperm alıcagını soyledi cok yorucu bi dönem ya Allah yardımcımız olsun tabi bide maliyetli :KK14:

Saol canım inşaAllah seninde bebişlerin olur benim 1 kızım var 8 yasında normal yoldan oldu 2. Bir türlü olmadı meger esimin spermi bitmiş 0 doktor ameliyatla testislerinden sperm alıcagını soyledi cok yorucu bi dönem ya Allah yardımcımız olsun tabi bide maliyetli :KK14:
Allah bağışlasın. Evet yorucu ama sonucu güzel olacak allahın izniyle. çok zor bir bayan için süreç. stresi yetiyor. hakkımızda hayırlısı olsun

Allah bağışlasın. Evet yorucu ama sonucu güzel olacak allahın izniyle. çok zor bir bayan için süreç. stresi yetiyor. hakkımızda hayırlısı olsun
Aminnn işlemler başladğında sizden yardım alırım hiç bişey bilmiyorum çünkü adetimin gelmesini hiç bukadr istememiştim :)

C
Merhaba Can'ım Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah sizde sorun meydi

Bizim morfoloji düşük.kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin.

iyiyim canım. günlerin gelmesini bekliyorum. sen nasılsın?
İyiyim bende Can'ım.herşey bi an önce olup bitsin istiyor insan.süreç çok rahat ve kolay geçti.ama stres insanı mahvediyor.kaç yumurta çıkacak kaçı döllenecek.embriyolar 5.güne gidecek mi. Heyecan stres bitmiyor

İyiyim bende Can'ım.herşey bi an önce olup bitsin istiyor insan.süreç çok rahat ve kolay geçti.ama stres insanı mahvediyor.kaç yumurta çıkacak kaçı döllenecek.embriyolar 5.güne gidecek mi. Heyecan stres bitmiyor
aynen stres yapmamaya çalışsamda elimde değil. geceleri uykum kaçıyor. beni neler bekliyor hiç bilmiyorum. erkekler bizim kadar strese girmiyor

X