Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

5.gün embriyosu olup tutmayan da var.o yüzden tedirginim.ama yine de şükrediyorum 5.güne kadar geldik

5.gün embriyosu olup tutmayan da var.o yüzden tedirginim.ama yine de şükrediyorum 5.güne kadar geldik
Olumlu düşün stres yapma. Stres çok etkiliyor. Ben birincide transfer sonrası tedirgindim aşırı düşündüm. Tutmadı malesef. Ikincide umudum yoktu. 3 gün evde geçirdim. Is yapmadım. Oturdum tv izledim. Diğer günlerde normal hayatıma döndüm. Gezdim tozdum. Sadece ağır kaldirmadim. Ağır iş yapmadım. Hatta transferden sonra 7.gün kahve leke geldi. Doktorum olabilir dedi ama benim umudum bitmisti. 11 gün sağlık ocağında ki ebe test yap diye tutdurdu. Eve geldim idrardan test yaptım sonucuna bile bakmadım. Yarım saat sonra aklıma geldi. Bir baktım net iki çizgi. Yere oturdum ve sadece ağladım. Stres çok önemli. Takma kafana.

Can'ım ya insan ne kadar umutlanıyor değil mi? Rabbim bu tedavinde hayırlı sağlıklı çocuklar versin inşallah.dondurulmuş embriyoların var mı yoksa yeniden tedavi mi olacaksın

Can'ım ya insan ne kadar umutlanıyor değil mi? Rabbim bu tedavinde hayırlı sağlıklı çocuklar versin inşallah.dondurulmuş embriyoların var mı yoksa yeniden tedavi mi olacaksın
Malesef yeniden olacağım. Tutunması ile stres bitmiyor. Ondan sonraki aşamalar daha stresli. Bebeğimi kaybettigimde hep sordum kendime ikincide negatif olsaydı bu kadar üzülürmüydüm.

Tek embriyon mu 5.güne kalmıştı. Hiçbir problem yoksa neden embriyon kalmıyor yada tutmuyor acaba.tabi herşeyin vakti Zaman'ı var ama insan düşünüyor

Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin canım.

Tek embriyon mu 5.güne kalmıştı. Hiçbir problem yoksa neden embriyon kalmıyor yada tutmuyor acaba.tabi herşeyin vakti Zaman'ı var ama insan düşünüyor
Bundan önce gittiğim merkez kalan embriyolari dondurmadı. Doldurulması gerekiyormuş. O yüzden merkezi değiştim.

Kalan embriyolar sağlıklı olsaydı donduruyor genelde.özel merkez miydi ilki

Birincide 7 embriyodan ikisini transfer etti. 1.kalitedeydi. diğerleri ikinci kalitedeydi attılar. Dondurma yapmadı. Sonradan araştırdım herkeze aynı yapıyor dondurmuyor.

Doktorum taze embriyo transferi taraftariydi. Sırf dondurma yapmadığı icin doktorumu değiştim.

Çok saçma ya neden öyle yapılıyor ki.dondurmuş tedavisinde vücut dinleniyor tutunma kolay oluyormuş

Çok saçma ya neden öyle yapılıyor ki.dondurmuş tedavisinde vücut dinleniyor tutunma kolay oluyormuş
evet yeni gittiğim merkez dondurup 1 ay sonra transfer yapıyormuş. inşallah bu sefer herşey güzel olur.

Ben bu sefer senin olacağına inanıyorum.doğru bi klinik seni başırıya götürecektir

D vitamini infolic bide previt vitamin ilaçları kullandım

Gonolf diye bi iğne.sonra menolutran mı ne tam ismini hatırlayamadım.çatlama için de olgarutran ve ovrittella.

Gonolf diye bi iğne.sonra menolutran mı ne tam ismini hatırlayamadım.çatlama için de olgarutran ve ovrittella.
anladım canım. ben puregon kullanmıştım, diğerleri aynı seninkilerle. bakalım yeni doktorum ne kullandıracak. bana bu ayki adetimde bana desoret verdi. haziran 5. de bırakıcam 8. de yumurta geliştirici iğne için kontrole gideceğim. desoret yumurtaların aynı anda büyümesini sağlıyormuş o yüzden tedavi öncesi tüm hastalarına kullandırıyormuş.

X