Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kişiye göre değişiyor. Ne hissediyorsun transferin yaklaşıyor. birde senin ilk denemen çok heyecanlısındırBana desoret vermedi.doktorun bi bildiği vardır Can'ın.herkese farklı tedaviler uygulanıyor.
Zaten elinde olmuyor. Ben negatifi gördüm ağlayamadım bile. ikincide pozitifi gördüm yere oturdum hışkıra hışkıra ağladım birde evde yanlızdım.Karmaşık duygular içerisindeyim hayal ettikçe olumlu yada olumsuz ağlayasım geliyor.yani ben her iki durumda da ağlayacağım sanırım
Çok heyecanlı bir durum ben kan testi sonucunu Nasıl beklerim bilmiyorumZaten elinde olmuyor. Ben negatifi gördüm ağlayamadım bile. ikincide pozitifi gördüm yere oturdum hışkıra hışkıra ağladım birde evde yanlızdım.
en zor kısmı o zatenYaş kaçtı kaç yıllık evlisin
ben 37 yaşındayım sen kaç yaşındasınen zor kısmı o zaten
4 yıllık evliyim 37 yaşındayımYaş kaçtı kaç yıllık evlisin
doktor iyi dedi4-5 yıl sonra düşmeye başlar dedi. o yüzden tüp bebek olayına girdim. doktorum bana ister doğal yolla ister aşılama ile ister tüp bebekle fark etmez bebeğin olur ama süreci bilemem dedi. ben yaşımdan dolayı beklemek istemedim hemen tüp bebeğe geçtim. doğal yolla 1 ay sonrada 1 yıl sonrada 10 yıl sonrada olur ama ne zaman bilemem dedi. aşılama ile 1 denemede de olabilir 20 denemede de bilemem dedi. zaman kaybetmemek en iyisiydiMaşallah yumurta rezervin çok iyi o zaman
yaşın çok genç. bebeklerin olur. inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın. kaç tane embriyo tranfer olacakHaklısın bende beklemek istemedim.zaten normal yolla olması çok zor bir ihtimal bizim.morfolojimiz %1 malesef