Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Bana desoret vermedi.doktorun bi bildiği vardır Can'ın.herkese farklı tedaviler uygulanıyor.

Bana desoret vermedi.doktorun bi bildiği vardır Can'ın.herkese farklı tedaviler uygulanıyor.
evet kişiye göre değişiyor. Ne hissediyorsun transferin yaklaşıyor. birde senin ilk denemen çok heyecanlısındır

Karmaşık duygular içerisindeyim hayal ettikçe olumlu yada olumsuz ağlayasım geliyor.yani ben her iki durumda da ağlayacağım sanırım:110:

Karmaşık duygular içerisindeyim hayal ettikçe olumlu yada olumsuz ağlayasım geliyor.yani ben her iki durumda da ağlayacağım sanırım:110:
Zaten elinde olmuyor. Ben negatifi gördüm ağlayamadım bile. ikincide pozitifi gördüm yere oturdum hışkıra hışkıra ağladım birde evde yanlızdım.

Zaten elinde olmuyor. Ben negatifi gördüm ağlayamadım bile. ikincide pozitifi gördüm yere oturdum hışkıra hışkıra ağladım birde evde yanlızdım.
Çok heyecanlı bir durum ben kan testi sonucunu Nasıl beklerim bilmiyorum

Maşallah yumurta rezervin çok iyi o zaman
doktor iyi dedi4-5 yıl sonra düşmeye başlar dedi. o yüzden tüp bebek olayına girdim. doktorum bana ister doğal yolla ister aşılama ile ister tüp bebekle fark etmez bebeğin olur ama süreci bilemem dedi. ben yaşımdan dolayı beklemek istemedim hemen tüp bebeğe geçtim. doğal yolla 1 ay sonrada 1 yıl sonrada 10 yıl sonrada olur ama ne zaman bilemem dedi. aşılama ile 1 denemede de olabilir 20 denemede de bilemem dedi. zaman kaybetmemek en iyisiydi

Haklısın bende beklemek istemedim.zaten normal yolla olması çok zor bir ihtimal bizim.morfolojimiz %1 malesef

Haklısın bende beklemek istemedim.zaten normal yolla olması çok zor bir ihtimal bizim.morfolojimiz %1 malesef
yaşın çok genç. bebeklerin olur. inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın. kaç tane embriyo tranfer olacak

sanırım ikimizden başka kimse yok.Kimseden ses çıkmadı

Aynen kimse yazmıyor.herkes hikayesini yazsa iyi olur.konuşunca insan rahatlıyor

evet ayrıca bilmediğimizi öğreniyoruz ama kimse yok. belki haziranda yazmaya başlarlar

yine strese girdim. dün gece sabaha kadar rüyamda ilaçlarla yumurta toplama tüp bebekle uğraştım.

Aslında bende çok stres oluyorum ama hiç bu konuyla ilgili rüya görmedim.herşey Allah'ın elinde vakti Zaman'ı var.bakalım bizim Vaktimiz ne zaman

X