- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
Aynen.her zorluk bizde malesef.rabbim yardımcımız olsunaynen stres yapmamaya çalışsamda elimde değil. geceleri uykum kaçıyor. beni neler bekliyor hiç bilmiyorum. erkekler bizim kadar strese girmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen.her zorluk bizde malesef.rabbim yardımcımız olsunaynen stres yapmamaya çalışsamda elimde değil. geceleri uykum kaçıyor. beni neler bekliyor hiç bilmiyorum. erkekler bizim kadar strese girmiyor
aminAynen.her zorluk bizde malesef.rabbim yardımcımız olsun
23 24 haziran canım atmazsatarihi biliyormusun.
Ben 5 yıllık evliyim.ilk denemede hamile kaldım. Bu ikinci tedavim olacakBizim morfoloji düşük.kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin.
Canım bu kadar stres yapma.mesela ben ilk tedavide olmaz sanıyordum bu nedenle transferden sonra hiç kafaya takmadım .sonra bir baktık hamileyim.rahat olmak bu tedavide en önemli şeyaynen stres yapmamaya çalışsamda elimde değil. geceleri uykum kaçıyor. beni neler bekliyor hiç bilmiyorum. erkekler bizim kadar strese girmiyor
Haklısın ama korkum tutunup tutunmamasıı değilki, tutunup yine kaybetmekden korkuyorumCanım bu kadar stres yapma.mesela ben ilk tedavide olmaz sanıyordum bu nedenle transferden sonra hiç kafaya takmadım .sonra bir baktık hamileyim.rahat olmak bu tedavide en önemli şey
Rabbim bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip etsinbenım ılkı tutmadı. gecen kış yaptırdım tup bebek. şimdş tekrar 2.denemeye başlıcam.
Çok geçmiş olsun canım. Bence pes etme ve doktor araştır. Ben bir doktora gitmiştim. hemde prof. du. bana imkanı yok sen hamile kalamazsın demişti. 2. tüp bebek denemede hamile kaldım. Onun dışında hangi doktora gittiysem o doktoru yalanladılar. bende bebeğimi kaybettim senin gibi çok acı gerçekten ama pes etme. daha yaşında ne var ben 37 yaşındayım ve 40 gün önce kürtaj olmama rağmen 3. kez tüp bebeğe başlıyorum.arkadaşlar ben de geçen sene doğal yollardan hamile kaldım ancak kalp atışını alamadık ve kürtajla sonlandırıldı bu durum gerçekten çok yıkıcı oldu benim için.sonrasında amh 087 çıktı diğer değerlerm normaldi eşimdede sıkıntı yok ama süreç zor olur sizin yaştan dolayı dediler yaş 30 benim tüp bebek tedavisine geçtik.mayıs ayında 300 ml gonal-f ve menagonla başladık sonrasında cetrotide ovitrell sonrasında 5 yumurta oluştu teki döllendi transferde ne hücre sayısı ne kalitesi söylenmedi ve doktorda tam transfer esnasında senden daha iyisini alamadık malesef dedi ve benim için o an bitti o kdar moralimi bozdu ki transferim de negatif oldu.
bu dönemlerde çok hassas oluyoruz en ufak bir olumsuz söz insanı gerçekten kötü hissetmesine neden oluyor.doktor sonra gel bi laparoskobi yapalım 3 cm kist var alaalım dedi ama güvenemedim o olaydan sonra başka doktora gittim kesinlile 3 cm kist için ameliyat olmaz elindeki yumurtalardan da olursun dedi.kafamda türlü sorular elimde koca bir moral bozukluğuyla kalakaldım
İnşallah aynı sorunu yaşamazsın. Hepimiz dua edelim birbirimizeHaklısın ama korkum tutunup tutunmamasıı değilki, tutunup yine kaybetmekden korkuyorum
Dualarım sizinle, rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah aynı sorunu yaşamazsın. Hepimiz dua edelim birbirimize
Rabbim bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip etsin
amin, rabbim isteyen herkese nasip etsin. bende çarşamba günü başlıyorum hayırlısı ile. benimde bu ay transfer olmayacak donduralacak. temmuzda transfer olacak. hakkımızda hayırlısı olsunSelam kızlar ben de mart ayında tüp bebek tedavisi için ön görüşmeyi yaptım o ay drun bana birtakım vitaminler verdi kullandım. Nisan ayında kontrole gittim 7 yumurtam görüldü ultrasonda. Dr iğnelere başlayalım dedi ve başladık sonra opu işlemine geldik opu sonrası 5 yumurta toplandı. 3 tanesi döllendi 2 tane embriyom 3. Güne gitti. Donduruldu biri 1. Kalite diğeri 2. Kalite. Mayıs ayındaki adetim sonrası da histereskopi oldum ve bu adetim sonrası transferim olacak yani adetim 23 haziran gibi bekliyorum. Benimki biraz uzun bir süreç oldu. İki yıllık evliyim 31 yaşına gircem ilk yılımda hiçbir sorun yoktu sonra eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu bir ay sonra ben fsh ile tanıştım amh testi yaptırdım ve değerim 0,61 çıktı tam bir yıkımdı geçen aralık ayında öğrendiğimde. Şimdi iki kardan bebeğim var ve Rabbim bu güzel günler de bize de evladımızı nasip etsin.
O zaman transfer Zaman'ı belki aynı dönemlere denk gelir ya da benim ki bir kaç gün önce olur. Adetimden sonraki 19 gün temmuz başına denk geliyor. İnşallah güzel haberleri birlikte alırızamin, rabbim isteyen herkese nasip etsin. bende çarşamba günü başlıyorum hayırlısı ile. benimde bu ay transfer olmayacak donduralacak. temmuzda transfer olacak. hakkımızda hayırlısı olsun