- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Valla bilemedim ki canim, ben klimada oturuyorum o yuzden arada tuvalete gittikce hissediyorum.canım ya sanki sürekli altımda bir ıslaklık hissediyorum sıcaklardan mı anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilemedim ki canim, ben klimada oturuyorum o yuzden arada tuvalete gittikce hissediyorum.canım ya sanki sürekli altımda bir ıslaklık hissediyorum sıcaklardan mı anlamadım
jelmi acaba eriyor sıcaktanValla bilemedim ki canim, ben klimada oturuyorum o yuzden arada tuvalete gittikce hissediyorum.
Jelle beraber akinti olmasi cok daha zor belki jel geri geliyordur canim, rengi ne ki ?jelmi acaba eriyor sıcaktan
çamaşırımda birşey yok ama ıslaklık hissediyorumJelle beraber akinti olmasi cok daha zor belki jel geri geliyordur canim, rengi ne ki ?
amin, seninde hakkında hayırlısı olsunSlm arkadaşlar bende dun basladim 2.ignemi vuruldum bugun cumartesi kontrole gidicem.benim rahime hasar verilip,embriyolar genetige gidecek ona gore hayirlisiyla transfer olacak.hamile arkadaslar allah kucaginiza almayi nasip etsin,benim gibi mucadele edenler allah sabir ve kolaylik sonundada mutluluk versin insallah
evet cnm gözün aydın hayırlı olsunKizlaar bugün 9. Günüm dayanamadım kan testi yaptırdım 45 cikti betahcg simdi Ben hamile miyim inanamıyorum
Hayırlı olsun cnm tedavin hoşgeldinSlm arkadaşlar bende dun basladim 2.ignemi vuruldum bugun cumartesi kontrole gidicem.benim rahime hasar verilip,embriyolar genetige gidecek ona gore hayirlisiyla transfer olacak.hamile arkadaslar allah kucaginiza almayi nasip etsin,benim gibi mucadele edenler allah sabir ve kolaylik sonundada mutluluk versin insallah
Ayy canım gözün aydın :) kaçıncı gün embriyosuyduKizlaar bugün 9. Günüm dayanamadım kan testi yaptırdım 45 cikti betahcg simdi Ben hamile miyim inanamıyorum
canım doktorununa sordun muBenim ağrılarım geçmedi bugün sadece hafifledi sanki karnımin alt bölgesinde dikiş var o ağrı yapıyor farklı bi ağrı opu olalı bir hafta geçti zaten kasiklarimda değil ağrı.
Normal dedi canım. Ya benim canım çok tatlı ki hiç sanmıyorum bildiğin ağrı var bazen kramp gibi bişey sol tarafıma bazen sağ tarafıma giriyor adet sancisinin hafif olanıni geliyor bi gidiyor. Yarın e2 testine bakılacak burdaki doktorumada sorarimcanım doktorununa sordun mu
ben opudan 1 hafta sonra adet oldum. seninde adet sancısı olmasınNormal dedi canım. Ya benim canım çok tatlı ki hiç sanmıyorum bildiğin ağrı var bazen kramp gibi bişey sol tarafıma bazen sağ tarafıma giriyor adet sancisinin hafif olanıni geliyor bi gidiyor. Yarın e2 testine bakılacak burdaki doktorumada sorarim
allah yardimcin oksun tatlım. ins sıkı sıkı tutunurkar annelerine. dualarimiz seninleHerkese selamlar arkadaşlar. Test günü bekleyenler inşallah pozitif gorursuniz hepiniz kısaca kendimi tanıtım yasindaym 6yillik evliyim beş yılda sebepsiz infertilite tanısı ile üç negatif aşılama bir kendiliğinden gebelik ve düşük iki negatif tüp bebek... şimdi üçüncü tedavideyim. Pazartesi öpu oldum yarın transferim var dualariniza ihtiyacım var arkadaslarim . Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin
sanırım transfer zamanına var diye girmiyor yazmadı. sen nasılsın ne yaptınozlemgts canım nerelerdesin? Merak ettim seni. Sayfaları okuyamadım durumun nasıl?
yumurtalar büyüyor o yüzden canımKizlar bugun ignenin 6.gunu kasiklarim kimil kimil kipirdiyor sanki biseyler sizdede oldumu??????,
Ay bunları bu kadar hissetmesek olmazmi ya bi tuhaf neyse yarin kontrol var bakalim yumiler ne kadar olmusyumurtalar büyüyor o yüzden canım