- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.221
şu anda çok mutsuzumnereye gittin akşamki fantazimi anlatıcaktım sana neyse kaçırdın artıkın başkalarına anlatırım bende
gel gel gel güzelim gel hiç acımıcakkk
burdasın neden yazmıytorsun eceli beni terk etme yalvarırımmm
Tamam tamam ama sende benı bırdaha üzme o kadarda nese katmak ıcın mucadele edıyom
Heee hiçte inanmıyom kadırıkçıKoçişte aynısını demişti ama
Uyuzz hıc merak etmıyomkı bıkerembu arada sana ceza vereyım derken baktımkı sensızlık kendıme cezaymıs senı sefıyom gıııııı
Günaydın şekerleeeerr naberler ooff agzımın tadı cok bozuk ne yesem tatlı dıye bakındım dolaba yaaa neden boyle oluyor uzun zamandır sorsan gebeyım
eceli kahvaltıda ne yaptınnn söylesene
Amannn nette sorun var hep düşüp duruuu ne yapacam gıı kayın valıdem bende sımcık uyuyorlar bende bıraz takılıyom sızlerle kalkıp hazırlarım cok sıcak ne yapılırkı bılmıyom
gunaydın kızlar nasılsınız burda hava cok sıcak 35 ı gecıyor ve sıcaga dayanamıyan ben :) sızde ne var ne yok hanımlar
Aynı beyaaaaaa sen napıyonbu aralar 80 ler dızısıne takmıs durumdayım ölüyorum gülmekten yaa pastacı samıye bayılıyom manyak bıse bırde ogrendım adapazarlıymı dahada cok kanım kaynadı
evde kayınvalide sitreside hiç çekilmez valla aman ne bileyimm:)
Yok gıııı benımki tam kafa dengı cok ıyı anlasıyoruz onunla vakıt gecırmeyı sevıyorum valla dur heyecan yaptım kalkım canı ne ısterse sorayımda yapım gercı oda sıcakta yıyemıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?