• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

şu anda çok mutsuzum:( nereye gittin akşamki fantazimi anlatıcaktım sana:( neyse kaçırdın artıkın başkalarına anlatırım bende

Uyuzz hıc merak etmıyomkı bıkerem:19: bu arada sana ceza vereyım derken baktımkı sensızlık kendıme cezaymıs senı sefıyom gıııııı:17:

Günaydın şekerleeeerr naberler ooff agzımın tadı cok bozuk ne yesem tatlı dıye bakındım dolaba yaaa neden boyle oluyor uzun zamandır sorsan gebeyım:9:

gunaydın kızlar nasılsınız burda hava cok sıcak 35 ı gecıyor ve sıcaga dayanamıyan ben :) sızde ne var ne yok hanımlar

Aynı beyaaaaaa sen napıyon:52: bu aralar 80 ler dızısıne takmıs durumdayım ölüyorum gülmekten yaa pastacı samıye bayılıyom manyak bıse bırde ogrendım adapazarlıymı dahada cok kanım kaynadı:9:

Aynı beyaaaaaa sen napıyon:52: bu aralar 80 ler dızısıne takmıs durumdayım ölüyorum gülmekten yaa pastacı samıye bayılıyom manyak bıse bırde ogrendım adapazarlıymı dahada cok kanım kaynadı:9:

ay yok hıc ızlemedım canım bu aralar tv de ızlenmıyor kı balkondayım sureklı ya da dısarda yazın bu ozellıgını sevıyorum kız:)))

evde kayınvalide sitreside hiç çekilmez valla aman ne bileyimm:)

Yok gıııı benımki tam kafa dengı cok ıyı anlasıyoruz onunla vakıt gecırmeyı sevıyorum valla dur heyecan yaptım kalkım canı ne ısterse sorayımda yapım gercı oda sıcakta yıyemıyorda:56:

Back