- Konu Sahibi pembemasal
- #1.261
Günaydın kızçelerrr ,,,,,,herkesler sıcaktan şikayetçi sormayın bende yanıyorum geceleri oradan oraya atıyorum kendimi daha şimdiden , klima var ama henüz açmak istemiyorum çünkü burası izmir 40 dereceleri görecez daha o zaman ne yapacaz ....gebelikten olsa gerek sanki daha çok ateş basıyor bana
pantolon giyemiyorum sürekli elbise , tayt tunik tarzı şeyler allah dışarda çalışanların güneşe maruz kalanların yardımcısı olsun inşallah....
kızlarr ben bebek yağı kullanıyorum oda çok güzel önemli olan cildinizin nemlenmesi duştan sonra nemli hafif ıslak vucüdunuza uygulayın daha bir hoşunuza gidecek, seastire erken daha çatlamak için sanki ama kişiden kişiye değişir büyüdümü göbeğin hayatım
yok canım daha çatlamadı zaten ama çok kaşınıyo ya bende tırnaklarımla kaşıyorum oda çatlağa neden oluyomuş canım kaşıdıkçada çatlağa neden oluyomuş . yuk kuzum yaa daha hiç karnım yok benim kayınvalidem gülüyo hiç karnım yok diye :) bende bebek yağı alıcam sen hangisini kullanıyosun hayatım ben karar veremedim