• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

bende de pko başlangıcı var pembe masal. genç kızken bile doktora gittiğimde çatlamamış yumurtaların var derlerdi. son muayenemde inci gibi dizili bi kaç tane vardı. o yüzden ben bu ay umutluyum kendimden o kadar ağrıdan sonra. yumurtlama dönemimi de çok hissettim bu sefer.
allah hepimize ballı keklerimizi verir inşallah tez zamanda.

ay cnaımsın ya umut oldun ben de gecen ay ogrendım pco oldugumu bu ay cyclo progynova kullandım sımdı agrım cok oluyor egılemıyorum ıns duserler

ay cnaımsın ya umut oldun ben de gecen ay ogrendım pco oldugumu bu ay cyclo progynova kullandım sımdı agrım cok oluyor egılemıyorum ıns duserler

canım benimm... bende de başlangıçmış ben de geçen ayki muayyenemde öğrendim. ama bana herhangi bi ilaç vermedi. 1 yıl kendiniz deneyin dedi... 1 yıl deneme için çoookk uzun yaww. eğer bi kaç ay denemede olmazsa bu sefer başka doktora gidicem.
sana direk ilaç mı verdi, gerçi benden hormon testi falan da istemedi.

canım benimm... bende de başlangıçmış ben de geçen ayki muayyenemde öğrendim. ama bana herhangi bi ilaç vermedi. 1 yıl kendiniz deneyin dedi... 1 yıl deneme için çoookk uzun yaww. eğer bi kaç ay denemede olmazsa bu sefer başka doktora gidicem.
sana direk ilaç mı verdi, gerçi benden hormon testi falan da istemedi.

canım bana nısan ayında hormon testı yaptırdı doktor bu da gebelık durumunu bakıyorlar hanı gebe kalabılırmısın hormonların yetıyormu dıye bende masAllah hepsı normal cıktı sonra kıst olusmustu sogan kuruye onu attım adet gelmeyınce doktora gıttım ve pco oldugumu ogrendım doktor lutestrol dıye bı ıgne verdı 3 gun onu aldım hormon mus o sonra adet gordum ve adetın 5 cı gunu kullanmam ıcın cyclo progynova yazdı 2 ay sonra gorusuruz dedı boyle yanı ve uzun zamandır boyle agrılı gecmemıstı adetım egılemıyorum resmen sen bence doktorunu degıstır ben kosovada yasıyorum burda hıcbır doktor 1 yıl deneyın demedı hanı gorulmemıstır ılacı var bunun kı dongu cabuk kurulsun hamıle kalabılelım bı de turkıyede var mı bılmıyorum burda Gravıd dıye bı ılac var folık asıt ıcerıyor cok guclu demır falan hamıle kalmak ıcın vucudu hızlı bır sekılde hamılelıge hazırlıyor bı cok arkadasım onunla hamıle kaldı folık asıt te kullan canım cok onemlı

nereye gitttinizzz bana eceliyi getirinnn eceliiiiii beni terk etmeeeee ,eceliiiii ben sensiz yapamammmm, eceliii yalvarırım beni bırakmaaaa,eceli bana geri dön çocuklarımın anası olll(yeter bukadar acıtasyon)

Deliiii :9:benide yoldan çıkaracan sapık:27:

Heeeeeeeeeeeyyyy hadi uyanın SAKARYA da sabah oldu siz hala gecedemisiniz:16:cok yogunum bugun pek gıremeye bılırım sabah kahvaltıya mısafırım var aksam kayınvalıdm gorumcem gelecek bırkac gunlugune gezecez tozacaz sızı hatırlayamayabılrım :9:ayseye de ceza olsun onu bensiz bırakıyorum :54:

benim ümidim temmuza kaldı malesef. günüm geçti yine ama test yaptım negatif herzamanki gibi. bir adet olsam bu ay da soğan kürünü deniycem inşallah.

benim ümidim temmuza kaldı malesef. günüm geçti yine ama test yaptım negatif herzamanki gibi. bir adet olsam bu ay da soğan kürünü deniycem inşallah.

inşallah öyledir :18: biz de şubattan beri bebek düşünmeye başladık 28 günde bir düzenli adet olurken karmakarışık oldu düzenim. her ay gecikiyor. 30-35 günü buluyor. psikolojik mi acaba?

yok hayatım adetin kaç günde bir sürüyorsa mesel 34 günmü sürüyor 14 çıkar 20 demi.o zaman 16-18-20-22 öyle hesapla canım benim hemşire b ir arkadaşım söyledii

Back