• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Kosovadan gunaydınlarr bebısler ay ayse alemsın kız:) dogurana kadar burdayız:D ben de annemler gelıcek pogaca yaptım sabah sabah adet 10 da basladı hadı yumurtalama gunumu hesaplayın bı:9::9:r suprız yumurta yumurtlarım umarım

Kosovadan gunaydınlarr bebısler ay ayse alemsın kız:) dogurana kadar burdayız:D ben de annemler gelıcek pogaca yaptım sabah sabah adet 10 da basladı hadı yumurtalama gunumu hesaplayın bı:9::9:r suprız yumurta yumurtlarım umarım

maşşallah kaç günde bir oluyorsun yavru sen adet onu bildir önce.evet canım anam suyum geldi doğum başladı heralde diyinceye kadar burdayız hahahahahaha

maşşallah kaç günde bir oluyorsun yavru sen adet onu bildir önce.evet canım anam suyum geldi doğum başladı heralde diyinceye kadar burdayız hahahahahaha
28 bebısım he oyle olucak buyuk ıhtımal ama ben hep sızınle konusmak ısterım kız :D hadı bekaklaım yumurtlama tarıhımı sole bana :D

benimde hiç aklımdan çıkmıyo yaa bebişin pat diye yere düşmesi :50:

Cnm senin minnoşun cinsiyeti belli oldumu..?

Ben pek girmedim ya 2 gündür ondandırrr :9::9::9::9::9:

herkese günaydındın , bizim cinsiyet belli olmadı irmegancım doktor bir tahmin yürüttü kendince ama adapte olmayın yanılma payı olabilir bir sonraki kontrolde net birsey söyleyebilirim dedi...merakla beklemekteyiz , sen nasılsın ne var ne yok...

kızlar babalar günü geliyo babalarınıza ne almayı düşünüyosunuz?

Babam uzakta benim gurbetteyim yani :( Gidebilsem elini öpsem en büyük hediye o olur ona...
Kocama gelince becerebilirsem eğer onu önce baba yapmayı düşünüyorum :1: hediyeyi kısmetse önümüzdeki sene düşünürüm :34:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Bugün adet olacakmış gibi kasık ağrısı var.Göğüs hassasiyeti üç dört gündür vardı. Ateş basıyor bugün beni.

Meğer yumurtlama döneminde olurmuş böyle. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp :26:

Bekarken de mi böyleydi hiç hatırlayamıyorum. Şimdi gebelik, ovulasyon falan bildiğimden daha net hissediyorum sanırım vücut sinyallerimi.

Hazır sinyali almışken kaçırmayayım :emir_bebek:

selam kızlarrrrr,bugün yine bhcg yaptırdım değer 0,98 e düşmüş.yani hamile değilim ,demekki çok yakında adet olabilicem:27:en azından adet döngüm düzene girer.işte böyleeee buralarda havalar çokkkkk sıcakkkkkk resmen ter içinde yüzüyorum yawwww:37:

Son düzenleme:
aynen ben de öyleyim. 9'unda olmam gerekiyordu. çok sıkıntı yapıyor gecikince resmen önüme gelene vurmak istiyorum gerginim. olsa da rahatlasam.

Benimde 2 gün geçti hala bişi yok idrar testi yaptım çıkmadı ama hastalancakmışım gibide degil ayyy deli olcak bilemedim... Hiç reglim düzensiz degildi halbuki... sizce hamile olabilirmiyim? İdrarda bişi çıkmaması normalmi?

Yaa kizlar yaa nerdesiniz gecmisi oliyim derken kacirdim sizi. Yoksa benim gibi sicaktan bayildinmi naptinnizz?? Reglim bitti cok sukur iyice sicaklar gelmeden bittide kurtuldum. Yanlis esimin accaip bi gafi oldduu,cok ahh ettim ablam balik burcu die asla istemiyorum cocugum o burca mehnsup olmasin die. Bu ay korunmani istiyordum diyooo.. Aaaa su kalpazana bak senn:-)

Back