Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Kızlar beni de alın listeye.Bat 26 haziran.İnşallah yılın ortası hepimize hayırlı gelir.Gerçi benim pek ümidim yok ama Yine de rabbimden heran bi mucize gelebilir.Kızlar bu arada kısa bi özgeçmiş yapayim sizlere. 22 yaşındayım 2 senelik evliyim ve hiç korunmadık.Hiç hamilelik yaşamadım.Eşimde de bende de problem yok. 6 Ay tedavi gördm doktorum aşılama istediği için bıraktım. 8 aydır kafa dinliyorum hala tık yok.

hoşgeldin canım.yaşın daha çok genç ve eğer probleminiz yoksa doktor niye aşılama istedi?bence değiştir doktorunu.aşılama en son aşama olarak yapılıyor.inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım.

Nasiliz turkiyee,valla gayet kaynamis kazanlar hepicitini takip ettim okuduim ama yorum yapacak zaamanim olmadii:-S ama sizi cok ozledim amaa kocamdan ayri bir h.sonu gecirdigim icin ondan cok dedil dun bir hasret gidermisiz valla deprem yarattik reglim bitti ne guzel kisa surdu dedim sabah damla damla geliyodu yine':-( valla ozlemim gitmedi kocamla gider gitmez uyumak istiyorum uykusuzum gunlerdir uyuyamadim,en sonuneda kiskanclik damarlarim tutunca korkup erken geldi yoksa gece evde olacakti. Yokk vallabidaha tovbee yapamiyom onsuz ee kizlarn sizde ne var ne yok bben bebek olayini bu ay kapadim cok bunaltti beni koccamla ozgurrr olmanin keyfini cikaricam o da sikayetcidrr umarim bugun olmaz yarin yumurtlicam yok olmas iki gun gecsin off be yeterr... Siz devam edin tabi takipcinizim ama bana rereklam. Arasi sart... Ee bati yaklasan varmii? Hamislerede bu arada tebrikler.bekleyenlereede bol sans ve sabir diliyorumm....

iyiyiz canikomm.aman senin kafan rahat olsunda sen kendini iyi hisset de gerisi gelir zaten bacımm.ben daha beklemedeyim.7 haziranda bhcg yaptırdım 2.06 çıktı.çarşamba bi daha test yaptırıcam bakalım ne olcekkk.ona göre doktor randevumu alıcam.başkada bende bi yaramazlık yok.bide sık sık acıkıyorum ya.göğüslerim ağrımaya ve şişmeye başladı.bakalımmm ya adet olucammm yada hamileyimmm:44:Hayırlısı Allah tan inşallah.

Hayırlara gıtsın canım...Dogum yapmak bır sıkıntın varmıs ondan kurtulmussun yada kurtulacan bebek gormek ıcındekı masumıyetın senı huzura erdırecek herkese karsı ıyı nıyetlısın anne babanı gormek guc verır her zaman onların desteklerıyle atlatacagın sıkıntıların olacak bu arada yenı bır proje olayı olacak senınde onaylaman gereken iş olabılır gezı olabılır esya olabılır ne bıleyım yenı bır grısımcılık senınle son bulacak bence onay vermelısın cunku sevınecegın gunler olacak allahın izniyle tabi...sıradakiiiiiiiiiiiiiii

Merhaba kızlar.........aranızda hamıs gobeyı bebıs olanlar varsa bomba gıbı 1 topık acılmıs.bende hazıranda seytanın bacagı nı kıralım topıgındeydım daha yenı hamıle kaldım ve subat ayı topıgıne katıldım.hamıle kalıp subatta dogum yapacaklar gelın oraya...orda anket sorularına cevap verın ve cok guzel hamıleler lıstesıne yazılın.cok guzel 1 cetvel yapılmıs ve subatta dogum yapıcak herkez orda...hep bırlıkte paylasımlar yapılıyor.ve heyecanla herkez subatı beklıyor.hatta mart annesıde var.vllahı ben gırdım beyendım ve oranın cetvelıne yazıldım...dıleyen gelsın...topık sahıbıde hamıle kaldıysa davetlı...

Sen önce 109. sayfayı okuda sonra bana yaz

uzun zamandır boyle adet sancısı cekmedım tansıyonum dustu gozlerımı acamadım sımdı uyandım yıne kendıme bır kahve aldım belım fecııı:) hayırlara InsAllah

bu ay kullandığın ilaçların etkisi olabilir canım. yumurta takibi yapıldığı ay benim de çok ağrılı olmuştu. bu ay ise ondan berbattı. hsg çekildikten sonraki ilk adetim yani. artık onun etkisi mi yoksa bu ay baş ağrım çok oldu ilaç içtim mecburen sürekli onun etkisi mi bilmiyorum. geçmiş olsun pembem.

müjde müjde müjde anne olcammmmmmmm):):)

tebrikler... Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

o yüzden çişimşi yapıp geldim.

üşenenin çocuğu olmaz lafı için gittin yaptın dimi çılgın ayşe :))))))))

evet balım ondan gittim yoksa salardım altımaaa

nereye gitttinizzz bana eceliyi getirinnn eceliiiiii beni terk etmeeeee ,eceliiiii ben sensiz yapamammmm, eceliii yalvarırım beni bırakmaaaa,eceli bana geri dön çocuklarımın anası olll(yeter bukadar acıtasyon)

ay cıdden mı bende polokıstık ovel vardı ınsALLAH gıtmıstır onlar canım ay mutlu mu olsam

bende de pko başlangıcı var pembe masal. genç kızken bile doktora gittiğimde çatlamamış yumurtaların var derlerdi. son muayenemde inci gibi dizili bi kaç tane vardı. o yüzden ben bu ay umutluyum kendimden o kadar ağrıdan sonra. yumurtlama dönemimi de çok hissettim bu sefer.
allah hepimize ballı keklerimizi verir inşallah tez zamanda.

teşekkürler canım. hmm ne olucak acaba benim onaylamam gereken merak ettim bak

bu abuk gen testine 900 lira para istediler. tıp fakültesinde yapamayız dediler neden iki düşükten sonra olurmuş ancaak. peeeff

Hoşbulduk.Evet yaşım genç doktorum da öle söledi.Normalde 6 ay klomen tedavisi yapıyoruz eğer gebelik olmazsa aşılamaya geçiyoruz ama senn yaşın daha erken bana kalırsa bekle yaptırma dedi.Başka da ilaç tedavisi uygulayamam bunların hepsi hormon dengeni alt üst eder dedi.Bende tek doktorda kalmamak için başka bi doktora gittim testlerimi gösterdm o da aynısını söledi.8 aydır ara verdim çevre baskısı çok var düşünün ki erkekler hiç çekinmeden eşime bebek yok mu diye sorabiliyolar hemde koca koca adamlar.Artık çok bunaldık rabbim aratmasın inş. hepimizin kucağını doldursun.

Hoşbulduk.Evet yaşım genç doktorum da öle söledi.Normalde 6 ay klomen tedavisi yapıyoruz eğer gebelik olmazsa aşılamaya geçiyoruz ama senn yaşın daha erken bana kalırsa bekle yaptırma dedi.Başka da ilaç tedavisi uygulayamam bunların hepsi hormon dengeni alt üst eder dedi.Bende tek doktorda kalmamak için başka bi doktora gittim testlerimi gösterdm o da aynısını söledi.8 aydır ara verdim çevre baskısı çok var düşünün ki erkekler hiç çekinmeden eşime bebek yok mu diye sorabiliyolar hemde koca koca adamlar.Artık çok bunaldık rabbim aratmasın inş. hepimizin kucağını doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…