- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.161
üşenenin çocuğu olmaz kızzzz....!!
Kızlar beni de alın listeye.Bat 26 haziran.İnşallah yılın ortası hepimize hayırlı gelir.Gerçi benim pek ümidim yok ama Yine de rabbimden heran bi mucize gelebilir.Kızlar bu arada kısa bi özgeçmiş yapayim sizlere. 22 yaşındayım 2 senelik evliyim ve hiç korunmadık.Hiç hamilelik yaşamadım.Eşimde de bende de problem yok. 6 Ay tedavi gördm doktorum aşılama istediği için bıraktım. 8 aydır kafa dinliyorum hala tık yok.
Nasiliz turkiyee,valla gayet kaynamis kazanlar hepicitini takip ettim okuduim ama yorum yapacak zaamanim olmadii:-S ama sizi cok ozledim amaa kocamdan ayri bir h.sonu gecirdigim icin ondan cok dedildun bir hasret gidermisiz valla deprem yarattik reglim bitti ne guzel kisa surdu dedim sabah damla damla geliyodu yine':-( valla ozlemim gitmedi kocamla gider gitmez uyumak istiyorum uykusuzum gunlerdir uyuyamadim,en sonuneda kiskanclik damarlarim tutunca korkup erken geldi yoksa gece evde olacakti. Yokk vallabidaha tovbee yapamiyom onsuz ee kizlarn sizde ne var ne yok bben bebek olayini bu ay kapadim cok bunaltti beni koccamla ozgurrr olmanin keyfini cikaricam o da sikayetcidrr umarim bugun olmaz yarin yumurtlicam yok olmas iki gun gecsin off be yeterr... Siz devam edin tabi takipcinizim ama bana rereklam. Arasi sart... Ee bati yaklasan varmii? Hamislerede bu arada tebrikler.bekleyenlereede bol sans ve sabir diliyorumm....
günaydın kızlarrrr.nasılsınız. eceliii canım benim rüyamıda yorumlarmısın . ben rüyamda doğum yapmışım ama doğum yaptığımı hatırlamıyorum bebek yatakta yatıyo ve gözlerini bi açmıştı kı masmavi gözleri var ben konuşuyorum bebekler maviş gözlüm felan diye bebek gülüyo bana. annem ve babamda var anneme diyorumki anne bunun gözleri mas mavi annem getir bakim diyo götürüyorum sonra babamda kucağına alıyo hadi yorumla canım merak etttim
benim rüyamı yorumlarmısınnn.rüyamda abim gay oluyorduu.ben ağlya ağlaya öldüm.abime soruyorum neden azbi gay olmaya karar verdin diyorum.artık bayanlarla mutlu olamıyorum bide erkeklerle denicem diyor.o zaman çok ağladımda şimdi çok gülüyorummm
yorumlasan bu saçma rüyayı hahahahahh
uzun zamandır boyle adet sancısı cekmedımtansıyonum dustu gozlerımı acamadım sımdı uyandım yıne kendıme bır kahve aldım belım fecııı:) hayırlara InsAllah
müjde müjde müjde anne olcammmmmmmm):):)
o yüzden çişimşi yapıp geldim.
Özür olsun ayşem demekki neşenizi getirememişiz!! oysaki ne kadar şarlatanlık yapmıştık
bu ay kullandığın ilaçların etkisi olabilir canım. yumurta takibi yapıldığı ay benim de çok ağrılı olmuştu. bu ay ise ondan berbattı. hsg çekildikten sonraki ilk adetim yani. artık onun etkisi mi yoksa bu ay baş ağrım çok oldu ilaç içtim mecburen sürekli onun etkisi mi bilmiyorum. geçmiş olsun pembem.
tebrikler... Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
üşenenin çocuğu olmaz lafı için gittin yaptın dimi çılgın ayşe :))))))))
Sen önce 109. sayfayı okuda sonra bana yaz
ay cıdden mı bende polokıstık ovel vardı ınsALLAH gıtmıstır onlar canım ay mutlu mu olsam
Hayırlara gıtsın canım...Dogum yapmak bır sıkıntın varmıs ondan kurtulmussun yada kurtulacan bebek gormek ıcındekı masumıyetın senı huzura erdırecek herkese karsı ıyı nıyetlısın anne babanı gormek guc verır her zaman onların desteklerıyle atlatacagın sıkıntıların olacak bu arada yenı bır proje olayı olacak senınde onaylaman gereken iş olabılır gezı olabılır esya olabılır ne bıleyım yenı bır grısımcılık senınle son bulacak bence onay vermelısın cunku sevınecegın gunler olacak allahın izniyle tabi...sıradakiiiiiiiiiiiiiii
bu abuk gen testine 900 lira para istediler. tıp fakültesinde yapamayız dediler neden iki düşükten sonra olurmuş ancaak. peeeff
hoşgeldin canım.yaşın daha çok genç ve eğer probleminiz yoksa doktor niye aşılama istedi?bence değiştir doktorunu.aşılama en son aşama olarak yapılıyor.inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım.
hoşgeldin canım.yaşın daha çok genç ve eğer probleminiz yoksa doktor niye aşılama istedi?bence değiştir doktorunu.aşılama en son aşama olarak yapılıyor.inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?