• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

ceyz- bat 5 haziran HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

gamzelihatun HAMİLEEEE:49::emir_bebek::nazar:

egzantrikressam - bat 15 haziran

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:
allahım herkesin yüzünü güldürür inşallah hepiniz için dua ediyorum allah her isteyene bu mutluluğu aşatsın:):)

uzun zamandır boyle adet sancısı cekmedım:( tansıyonum dustu gozlerımı acamadım sımdı uyandım yıne kendıme bır kahve aldım belım fecııı:) hayırlara InsAllah

Geçmiş olsun canım... benim de ara ara böle ağrılarım olur... dayanamayacak kadar, yatakları tırmalarım. hatta mayıstaki son adet sancım da böle olmuştu. daha öncekilerde kistlerin patlamış demişti doktor.

Geçmiş olsun canım... benim de ara ara böle ağrılarım olur... dayanamayacak kadar, yatakları tırmalarım. hatta mayıstaki son adet sancım da böle olmuştu. daha öncekilerde kistlerin patlamış demişti doktor.
ay cıdden mı bende polokıstık ovel vardı ınsALLAH gıtmıstır onlar canım ay mutlu mu olsam:D

merhaba kızlar
bebişleri onlanları kutluyorum darısı başımıza diyorum:) bizde 6 aydır bebiş istiyoruz ama benim adet tarihim son 2 aydır değiştiği için batımı hesaplayamıyorum... normalde 28 gündü 26 ya düştü en son 25 acabaa bu ay kaç gün sonra gelecek bilemiyorum...

merhaba kızlar
bebişleri onlanları kutluyorum darısı başımıza diyorum:) bizde 6 aydır bebiş istiyoruz ama benim adet tarihim son 2 aydır değiştiği için batımı hesaplayamıyorum... normalde 28 gündü 26 ya düştü en son 25 acabaa bu ay kaç gün sonra gelecek bilemiyorum...

normalde bebek düşünen insanlar değişiyor canım buda hamileliğe yol yapıyor

Back