- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.201
günleri takibi bıraktık zaten sürekli denemedeyizbizimki bu ay da olmazsa kuma getircekmiş bana bu son şansın dedi
hahahahah ne güzel işte sana hizmetçi geliyorrr.çocuk yaparken onun yanına gider.çocuk istemediği zaman senn yanına gelirrr
Kosovadan gunaydınlarr bebısler ay ayse alemsın kız:) dogurana kadar burdayızben de annemler gelıcek pogaca yaptım sabah sabah adet 10 da basladı hadı yumurtalama gunumu hesaplayın bı r suprız yumurta yumurtlarım umarım
28 bebısım he oyle olucak buyuk ıhtımal ama ben hep sızınle konusmak ısterım kızmaşşallah kaç günde bir oluyorsun yavru sen adet onu bildir önce.evet canım anam suyum geldi doğum başladı heralde diyinceye kadar burdayız hahahahahaha
28 bebısım he oyle olucak buyuk ıhtımal ama ben hep sızınle konusmak ısterım kızhadı bekaklaım yumurtlama tarıhımı sole bana
maşşallah kaç günde bir oluyorsun yavru sen adet onu bildir önce.evet canım anam suyum geldi doğum başladı heralde diyinceye kadar burdayız hahahahahaha
10-12-14-16 öyle gidiyor canım
canım nasıl 10 12 oluyor ben daha 10 da adet gordum kı anlamadıım 19 -29 dur dıye tahımın ettım ben
benimde hiç aklımdan çıkmıyo yaa bebişin pat diye yere düşmesi
Cnm senin minnoşun cinsiyeti belli oldumu..?
Ben pek girmedim ya 2 gündür ondandırrr
kızlar babalar günü geliyo babalarınıza ne almayı düşünüyosunuz?
Kızlar hamile değilim ama bi hafta oldu daha adet olmadım
bende antepteyim inanılmaz bi sıcak var ölüyorum resmen yaa
aynen ben de öyleyim. 9'unda olmam gerekiyordu. çok sıkıntı yapıyor gecikince resmen önüme gelene vurmak istiyorum gerginim. olsa da rahatlasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?