• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Gunaydinn herkese,geceden beri sancidan kivraniyorum kanaamam pedi dolduracak hale gelmesiyle birlikte hersey bittii... Ama biliyordum sevinemedim benim sat 4mayiss dusunun ne kdr gec dollenme olabilirki bi problem oldugu belliydi. Dr gitmicem bu ayda kendimi dinlemeden korunarak bi tatil gecircem cook bunaldimm. Ben hamile degilim,o daha gelmeden gidiyo hepp bu neden oluyor esimi. Mi gondersem acaba? Dr 3. Gunu gel demisti regl olursan gitmekte istemiyorum bi yandan bilgi almakta istiyorum darma duman oldum yaa.. Bi akil fikir verin?

zuzuşummm canımm.niye böyle kendini helak ediyosun bi tanem yaa.Tatlım eğer Allah nasip etmişse sen şıkır şıkır kanama olsan bile o bebek sana tutunur.benim anneannem anneme hamile kaldığında 9 ay boyunca adet olmuş.annem doğduğunda bir ayakkabı büyüklüğündeymiş.herkes demiş bu bebek yaşamaz ölür diye ama çok şükür annem o kadar çabuk toparlanmışki şimdi 61 yaşında düşün artık.kurban olduğum Allah neyi ne zaman nasip edeceğini bilir.yeterki sen üzülme yıpratma kendini.bak bunları yazarken inan gözlerim doldu.kendi yaşadıklarımı hatırladım.Ama dua etmekten ve sabretmekten başka bir şey yapamayız..sen yarın doktora gidiyorsun ne kadar tahlilin varsa yaptırıyosun ve doktorun dediklerini uyguluyorsun.çünkü eğer böyle davranmazsan vicdanen rahat hissetmezsin kendini.sen elinden geleni yap ve içini ferah tut. kendini yiyip bitirmenin bir anlamı yok.Lütfen canım toparla kendini.Allah ım her zaman senin için ve herkes için herşeyin hayırlısını nasip etsin...Biraz uzun yazdım ama napim:27:kimsenin üzülmesine dayanamıyorum ben.

kızlar çok acıktım acilen yemek yemem lazım hahahahaha siz diyet yapın sonra ben yapıcam kızlar bi hesaplasanız yaaa benim ovulasyon günümü sat30 mayıs.bu ay 34gün uzadıı.hadi yavrular hesaplayıverin benim yumurtalar sizin ellerinizden öper

Gunaydin... Mide bulantisiylla gelen ara kanamalar beni yildirdi. Cuma gunu kan vermicem,direk yazliga gecice, kafayi dagiticam vee bi sure korunup bunlari dusunmemek adina kafa tatili yapicam. Rabbim herkesin istedigi saglik dolu evlatlara kavustursun ama ben hic iyi degilim ,tutunamadi galibaa. Pembecim listeden cikarabilirsinn...

zuzummmm dr.a gitmeyi ihmal etme, şu anda tam tespit durumundasın, sorun ne ise anlaşılır. pıhtılaşmana da baktır çok basit zaten kan tahlilinde bakıyorlar.

Herkese günaydın kızlarr...
uzun zamandır yazmıyordum ama takip ediyordum sizleri uzaktan..inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız tez zamanda...özellikle zuzucuğum kalbini ferah tut..bebeğin bırakmayacak seni inşallah..
bu arada ben geçen ay 5 gün gecikmeyle adet oldum.normalde çok düzenlidir adetlerim..adet sonrası hemen doktora gittim ve doktor sağ yumurtalığımda polikistik over olduğunu söyledi.çok üzüldüm tabi.şimdi yine 2 gün geçti adetimden ama hala olamadım.yine kistlerden galiba :( bu ay rahim filmi çektireceğim ve çok korkuyorum. zor bir işlemmi acaba? bebek olması için ilaçlı tedaviye başlayacakmışız bide.. işte böyle bendeki gelişmeler..
hepinize hayırlı günler diliyorum bu arada..

rahim filminden korkma canım. geçen ay çektirdim muayene gibi geçti, eğer ist.da isen radyomar ı öneririm, süper. smear testinden daha kolay bence :) inşallah temiz çıkar canım Allah gönlüne göre versin. hem bu film gebelik olasılığını artırıyor 6 ay boyuncaaaa ki bence bu bizim için çok önemli :)

Öncelikle hayırlara gıtsın canım cok etkılı ruya hem krdesın kucuk olması ruyanın saf tertemız rahmani olması demektır yanı şeytani degıl.birkere baba gormek cok guzel bıryerlerden guc almak herzaman yanında oldugunu hıssedersın korkmazsın dag gıbı.ölü diri getirmek at murattır sımdı gelelım yoruma sen bu ay allahın ıznıyle hamıle kalacan ölü diri getirecek yanı bebegın gelecek at dedıgım gıbı murattır dılegın kabul olacak allah bılırde bır kızın olacak cünkü ölüler yalan soylemez...sıradaki gelsin:9:

rüya demişken... geçen ay adet olacağım günün sabahında bir rüya gördüm, uyanınca adet olmaya başlamıştım, çok ağlamıştım. hayır olsun, rüyamda bebeğimin mezarına gidiyorum(ben hiç hamile kalmadım gerçekte), bakıyorumki meğer ölmemiş, bir kız bebekti hatta, sonra annem eline alıyor küçücük bişey, bana bakıyor bebek, anneee diyor, kollarını uzatıyor o anda büyüdü bebek sarıldım sarıldımm ona sonra beni bıraktı tekrar küçüldü gitti... çok ağlamıştım uyanınca, belki de düşük yapmıştım bilmiyorum. değerim 2,39 du çünkü. yine gözlerim doldu anlatırken dün görmüşüm gibi aklımda rüyam :(

Gunaydinn herkese,geceden beri sancidan kivraniyorum kanaamam pedi dolduracak hale gelmesiyle birlikte hersey bittii... Ama biliyordum sevinemedim benim sat 4mayiss dusunun ne kdr gec dollenme olabilirki bi problem oldugu belliydi. Dr gitmicem bu ayda kendimi dinlemeden korunarak bi tatil gecircem cook bunaldimm. Ben hamile degilim,o daha gelmeden gidiyo hepp bu neden oluyor esimi. Mi gondersem acaba? Dr 3. Gunu gel demisti regl olursan gitmekte istemiyorum bi yandan bilgi almakta istiyorum darma duman oldum yaa.. Bi akil fikir verin?

eşin de gitsin baktırsın, ihmal etmeyin, basit bir sperm testi yaparlar, hem muayene olur, bişey varsa da beraber tedavi olmuş olursunuz. zaman kazanırsınız.

sıya dar elbısseee evbet olabılır kız ben atlın takmayı sevmıyorum :D hala derıler ben normal gelınlerden deglım kaynanam oyle dıyor komsularına bızım gelın ası hala normal gelınlerden degıl:D neyse bakıyım bakalım saclarımı da toplayıp yanını kıvırcık yapıyım artık sızı sevıyorum kızlarrrrr ıyı kı varsınızz bebemgilerr:9:

k.validem çok üzülüyo takmıyom diye :) eşim de diyo boşver anne ben takarım gerekirse :))))

oy canım benım kız ben zayıflamısım sımdı saclarımı yapıyorum gune gıdıcem:D havamı da atıcam:Ddar taze fasulye yesılı bı pantolon gıydım beyaz body ustune dantel bolere beyaz hasır topukulu ayakabı:D havalıyım havalı o bebıs gobıslere gelıcek tatlım ınsAllah en kısa zamandaa Aminnn

taze fasulye rengi ne kız? Allahım yaaa :)))):52:

zuzummmm dr.a gitmeyi ihmal etme, şu anda tam tespit durumundasın, sorun ne ise anlaşılır. pıhtılaşmana da baktır çok basit zaten kan tahlilinde bakıyorlar.

rahim filminden korkma canım. geçen ay çektirdim muayene gibi geçti, eğer ist.da isen radyomar ı öneririm, süper. smear testinden daha kolay bence :) inşallah temiz çıkar canım Allah gönlüne göre versin. hem bu film gebelik olasılığını artırıyor 6 ay boyuncaaaa ki bence bu bizim için çok önemli :)

rüya demişken... geçen ay adet olacağım günün sabahında bir rüya gördüm, uyanınca adet olmaya başlamıştım, çok ağlamıştım. hayır olsun, rüyamda bebeğimin mezarına gidiyorum(ben hiç hamile kalmadım gerçekte), bakıyorumki meğer ölmemiş, bir kız bebekti hatta, sonra annem eline alıyor küçücük bişey, bana bakıyor bebek, anneee diyor, kollarını uzatıyor o anda büyüdü bebek sarıldım sarıldımm ona sonra beni bıraktı tekrar küçüldü gitti... çok ağlamıştım uyanınca, belki de düşük yapmıştım bilmiyorum. değerim 2,39 du çünkü. yine gözlerim doldu anlatırken dün görmüşüm gibi aklımda rüyam :(

eşin de gitsin baktırsın, ihmal etmeyin, basit bir sperm testi yaparlar, hem muayene olur, bişey varsa da beraber tedavi olmuş olursunuz. zaman kazanırsınız.

k.validem çok üzülüyo takmıyom diye :) eşim de diyo boşver anne ben takarım gerekirse :))))

taze fasulye rengi ne kız? Allahım yaaa :)))):52:

canım Allah razı olsun..nasıl rahatladı içim anlatamam.Ankarada'yım ben, gittiğim hastaneye güveniyorum..bakalım bir adet olayım da ondan sonra gideceğim inşallah.

canım Allah razı olsun..nasıl rahatladı içim anlatamam.Ankarada'yım ben, gittiğim hastaneye güveniyorum..bakalım bir adet olayım da ondan sonra gideceğim inşallah.

adetin 10.gününe kadar çekiliyor canım. sonrası bebek olma olasılığı nedeniyle yapılmıyor bilgin olsun :)

yavrum sen önce kimyasal gebelik yaşamışmıydınnn.bide yaşadıktan sonra tekrar ne zaman oldu bu gebelikk yani şu anki olay

Hastaneden geliyorum dusuk falan yapmiyorum yedigim ignede bir miktar bhcg vermis buda kendimi boyle hiisetmemi sagliyip hormonlarimi etkiliyormus. Tekrar bhcg ve hormon tetsti verdim 2 gunde izin aldim istirahattayim ortada ne dusuk varmis ne gebelik suan reglim arkadaslar. Ama evet aysem 4 ay once kimyasal gebelik gecirdim 5 haftalikken dustu yine bole az degerliydi 345 ti en son bhcg deggerim sonrada dusuk yaptim zaten kqanamam vardi dusuk riskim vardi ilk hafta... Sonra ay toparladim kendimi tekrar atttim kendimi sahalara... Neyse dusuk yaptim saniyordum bunada sukurr:-(

Hastaneden geliyorum dusuk falan yapmiyorum yedigim ignede bir miktar bhcg vermis buda kendimi boyle hiisetmemi sagliyip hormonlarimi etkiliyormus. Tekrar bhcg ve hormon tetsti verdim 2 gunde izin aldim istirahattayim ortada ne dusuk varmis ne gebelik suan reglim arkadaslar. Ama evet aysem 4 ay once kimyasal gebelik gecirdim 5 haftalikken dustu yine bole az degerliydi 345 ti en son bhcg deggerim sonrada dusuk yaptim zaten kqanamam vardi dusuk riskim vardi ilk hafta... Sonra ay toparladim kendimi tekrar atttim kendimi sahalara... Neyse dusuk yaptim saniyordum bunada sukurr:-(

zuzuşummm kıyamam ben sana bacımm.Allah inşallah en kısa zamanda önlüne göre olanı verir canım.bende bugün bhcg ye baktırdım 39 gün sonra.2.06 çıktı.yani hamile değilim.en azından 1-2 haft daha bekliycem adet için sonra doktora giderim.

Merhaba arkadaslar, benim de bugün aşılamam oldu ama ümidim kırıldı. Esimin spermleri çok dusuk ve hareketsiz çıktı. Eskisinden çok dusuk. 3 gündür çok stresli bir sekilde çalışıyor. Gece gündüz. Sanırım sperm kalitesini etkiledi. Birde asilama oncesi sıkışık olmam gerekiyordu, ama yarım saat uzadı asilama. Araya baskalarının tüp bebek transferleri girdi. Aşırı sıkışıktım. Dr sıkma kendini dedi ama çok sıktım. Birde aşılamayı muayene koltuğunda yaptılar sonra orda yatırdılar beni. Baskarindan duyuyorum yarım saat kadar uzanip yan yatmışlar. Benim icim hiç rahat değil simdi. Zaten 10 dakika durdum öyle sonra tuvalete gittim. Patlayacaktim yoksa. Çok moralim bozuldu. Allah hayırlısını nasip etsin.

Merhaba arkadaslar, benim de bugün aşılamam oldu ama ümidim kırıldı. Esimin spermleri çok dusuk ve hareketsiz çıktı. Eskisinden çok dusuk. 3 gündür çok stresli bir sekilde çalışıyor. Gece gündüz. Sanırım sperm kalitesini etkiledi. Birde asilama oncesi sıkışık olmam gerekiyordu, ama yarım saat uzadı asilama. Araya baskalarının tüp bebek transferleri girdi. Aşırı sıkışıktım. Dr sıkma kendini dedi ama çok sıktım. Birde aşılamayı muayene koltuğunda yaptılar sonra orda yatırdılar beni. Baskarindan duyuyorum yarım saat kadar uzanip yan yatmışlar. Benim icim hiç rahat değil simdi. Zaten 10 dakika durdum öyle sonra tuvalete gittim. Patlayacaktim yoksa. Çok moralim bozuldu. Allah hayırlısını nasip etsin.

ah canımm.bozma moralini hemen.Allah yardımcın olsun inşallah.

arkadaşım en azından düşük yapmıyorsun buda iyi benceee.düşük daha kötü arkadaşım ben düşük yaptığım her lavaboya girdiğimde hıçkıra hıçkıra ağladığımı hatırlıyorummm

Back