- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.001
Gunaydinn herkese,geceden beri sancidan kivraniyorum kanaamam pedi dolduracak hale gelmesiyle birlikte hersey bittii... Ama biliyordum sevinemedim benim sat 4mayiss dusunun ne kdr gec dollenme olabilirki bi problem oldugu belliydi. Dr gitmicem bu ayda kendimi dinlemeden korunarak bi tatil gecircem cook bunaldimm. Ben hamile degilim,o daha gelmeden gidiyo hepp bu neden oluyor esimi. Mi gondersem acaba? Dr 3. Gunu gel demisti regl olursan gitmekte istemiyorum bi yandan bilgi almakta istiyorum darma duman oldum yaa.. Bi akil fikir verin?
zuzuşummm canımm.niye böyle kendini helak ediyosun bi tanem yaa.Tatlım eğer Allah nasip etmişse sen şıkır şıkır kanama olsan bile o bebek sana tutunur.benim anneannem anneme hamile kaldığında 9 ay boyunca adet olmuş.annem doğduğunda bir ayakkabı büyüklüğündeymiş.herkes demiş bu bebek yaşamaz ölür diye ama çok şükür annem o kadar çabuk toparlanmışki şimdi 61 yaşında düşün artık.kurban olduğum Allah neyi ne zaman nasip edeceğini bilir.yeterki sen üzülme yıpratma kendini.bak bunları yazarken inan gözlerim doldu.kendi yaşadıklarımı hatırladım.Ama dua etmekten ve sabretmekten başka bir şey yapamayız..sen yarın doktora gidiyorsun ne kadar tahlilin varsa yaptırıyosun ve doktorun dediklerini uyguluyorsun.çünkü eğer böyle davranmazsan vicdanen rahat hissetmezsin kendini.sen elinden geleni yap ve içini ferah tut. kendini yiyip bitirmenin bir anlamı yok.Lütfen canım toparla kendini.Allah ım her zaman senin için ve herkes için herşeyin hayırlısını nasip etsin...Biraz uzun yazdım ama napimkimsenin üzülmesine dayanamıyorum ben.