- Konu Sahibi pembemasal
Sakıııııııııııııııınnn ahahahaahahha sayfalar bırden fırlar vallaa oku oku bıtmez sonra
neden yaaa ezikmiyim lan bennnn hahahahaha.haklısın ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakıııııııııııııııınnn ahahahaahahha sayfalar bırden fırlar vallaa oku oku bıtmez sonra
Fantezimiiiiiiiiiiiiii
yaaaa fantazi diyince işte gözlerin öyle döner .azgın kadın
İlginç bişi varsa dinlemem demezdim hani bu arada shov tv de gülşen 48 kiloya nasıl düşmüş onu anlatacak meraktan dinliyecem (MERAK)yani
amin canımm ...ayy inş senacım yaaa çok istiyorum kızımın olmasını eşimde öyle ama o pek belli etmiyo. Allahım herkezin gönlündeki cinsiyetleri nasip etsin . bu sene erkek senesi o yüzden erkek olursa diye biraz düşünmüyoda değilim . inş hislerim ve rüyalarım doğru çıkarda erkek senesinde kız yaparım. Allahım isteyen herkesede evlat nasip etsin en kısa sürede inş
ben bu hafta yediklerim sayabilirmiyim ne olur sayayımmm
ayyy şuanda çok kıskandımmm.canım benim önerim şık bir elbise giymen.altın veya altın tarzı takılar tak yani sarı takılar tak.zengin durur.renkli bişde hafif topuklu ayakkabııı offff süperrr.elbiseni siyahtan yana kullan derim.saç rengi gayet güzelde:92:
tabi merak iyidir yani süperdirrr.48 kilo olmakta istemem.zaten çirkindi dahda çok çirkinleştiii
amin canımm ...
düşünemiyorummm... senin canın sürekli bişeyler istiyor...bide hamile kalırsan Allah kocacıqına sabır versin gece 3-5 demez adamı yataqından kaldırırsın
kesınlıkle ya ıgrenc o kadrın
irmegan gelmedı bu gun doktora mı gıdıcektı kıı
yokya gitmez heralde hasta oldu yaaa
artık o kadar alıstık kı bırı gelmese eksıklıgı hıssedılıyorrr:)))
hadi say çok ısrar ettinama niye öyle diyorsunuz sayayım işte .valla annem öyle diyor kızım yediğin nerene gidiyor acaba diyor.sen bide hamile kalsan kaşı yersin (kaş yaşadığım yer).
irmegan gelmedı bu gun doktora mı gıdıcektı kıı
hadi say çok ısrar ettin
canım demin nicki aşadaydı yazmadan çıkmış bizim fıstık...
Anne adaylarımızdan irmegan hıc alısık olmadıgımız bısı yaptı bu gun hıc yazmadı sosyetık anne adaylarımızdan irmegan hanımlar ben buralardayım arada sızı ızlıyorum ama ıslerım var sonra ugrarım edasıyla dıger anne adaylarına bır gonderme yaparak gozlerden kayboldu
su show kulup benı cok etkıledı
canım peki birşey soracağım benim yaklaşık 1,5 aydır kasık ağrılarım var.karnımın alt kısmında da ara ara batmalar oluyor. bunlar kist yüzünden midir?sende de oluyor mu böyle?
allah seni ne etmesiiiiinnnnnn anca yazdım bebeğimm roman yazdımda ondan geç olduuu... yirim seniiiiiii......
canım benim bana doktorumun söylediği eğer adetinin başlangıcından itibaren sayarsan 12-15. günler civarı böle kasık ağrın oluyosa bu yumurtladığını gösterir dedi. aynı anda eğer akışkan bi akıntında oluyosa kesin yumurtluyosundur. bende de pko başlangıcı var demişti doktor. ama şimdilik tedaviye gerek yok demişti, bi kendi başınıza deneyin biraz dedi. ama bu sancı çok uzun sürüyosa doktora görün derim, yumurtlama sorunu olabilir.