• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

buıgün çenemin dışında başka yerlerede vurabilirrr.ahahahahaha yeni umutlarım yarnda itibaren başlıyorrrr.sbenim sat 30 haziran benim ovulasyon günlerimi hesaplarmısınız

Allahım yarabbim hiiçç işimiz gücümüz yok kızın yumurtalarını takıp edecez artık kümesten çıkmayız:9:bak sadece meraktan bakacam kaç gün sürüyo 28 mi 29 mu 30 mu?

kızlar gune davetlıyım ne gıyecegıme karar veremıyoreee:D kızlar tam tamına 6 kılo vermısım sevınclıyımmm:D

ayyy şuanda çok kıskandımmm.canım benim önerim şık bir elbise giymen.altın veya altın tarzı takılar tak yani sarı takılar tak.zengin durur.renkli bişde hafif topuklu ayakkabııı offff süperrr.elbiseni siyahtan yana kullan derim.saç rengi gayet güzelde:92:

İyii güne gidiyon hee cok guzel verdıklerını alırsın artık:9:

Kız yemıyorum kı dun de gıttım sekersız 1 cay sekersız kahve ve su cok masrafsız mısafırımdır ben:) yalvarana dıyorum karısmanyın ya ya da kıskanıyormusunuz:D susuyorlarrr

vaayy süper :) ama ben az önce fotoğrafına baktım.. sen kilolu değilsinki zaten...
bence şöyle çiçekli böcekli bir elbise giy :)
ole de canım az kılo olsa da bu pco ıstemıyor o kadarını ben de elbıse yerıne dar bısı gıymek ıstıyorum pantolon artık yandan tasmalar yok tepsı gıbı dum duzzzz:D

inş canım Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlatsız bırakmasın
Amin canım benım

bulantılar dışında herşey iyi gidiyo kuzum. 22 haziranda randevum var ikili test felan yapılcak inş herşey iyi çıkar canım . ozaman benim fındık kurdu da inş açar bacaklarınıda bizde öğreniriz cinsiyetini. çok heyecanlıyım. evet canım yaa daha yeni hamile olduğumu söylemiştim burda ama 3 ay oldu bile zaman su gibi akıp gidiyo.
evet gerçekten çok heyecan verici canım..inşallah testlerde çok güzel geçer...kızın olur inşallah cici cici giydirirsin onu..çok seviyorum kız çocuklarını çok süslü oluyor cadılar...
kızlar gune davetlıyım ne gıyecegıme karar veremıyoreee:D kızlar tam tamına 6 kılo vermısım sevınclıyımmm:D
maşallahh canımmm süperrrr yakışır ne giysen :34:
benimde dün bitti artık bugünden itibarennn çalışmalara son gaz devam.çerezleri eşimin elin altına koyayım sürekli yemsi için keçi boynuzunu orta sehpaya koyayım (planlar şimdiden başlaıı)

planlar süpermiş :27: ışıkları falanda loş ayarla herşey tam olsun :9:

ayyy şuanda çok kıskandımmm.canım benim önerim şık bir elbise giymen.altın veya altın tarzı takılar tak yani sarı takılar tak.zengin durur.renkli bişde hafif topuklu ayakkabııı offff süperrr.elbiseni siyahtan yana kullan derim.saç rengi gayet güzelde:92:

sıya dar elbısseee evbet olabılır kız ben atlın takmayı sevmıyorum :D hala derıler ben normal gelınlerden deglım kaynanam oyle dıyor komsularına bızım gelın ası hala normal gelınlerden degıl:D neyse bakıyım bakalım saclarımı da toplayıp yanını kıvırcık yapıyım artık sızı sevıyorum kızlarrrrr ıyı kı varsınızz bebemgilerr:9:

Yavruuuuuuuuuuuuuu iyidir kaynatıyoz okudugun gıbın ben senın takıbındeyım bıdenem saldım cayıra mevlam kayıraaa ooohh beee dun gece koşulsuz çalışma yaptık kafamda bebek olayı olmadan kıızz daha heyecanlı oluyo valla stressız :32:bu arada dıyetını yapıyom 2 kılo verdım sanırım bılmıyom yada su vermıs olabılırım:54:

walla en rahatı canım..öbür türlü ev ödevi gibi :9::9:
diyetin anladıqım kadarıyla süepr gidiyor menülerini paylaş canım görelim neler yediqini..yarında bildirim günümüz unutma :34:

evet gerçekten çok heyecan verici canım..inşallah testlerde çok güzel geçer...kızın olur inşallah cici cici giydirirsin onu..çok seviyorum kız çocuklarını çok süslü oluyor cadılar...

maşallahh canımmm süperrrr yakışır ne giysen :34:

planlar süpermiş :27: ışıkları falanda loş ayarla herşey tam olsun :9:

ayy inş senacım yaaa çok istiyorum kızımın olmasını eşimde öyle ama o pek belli etmiyo:9::9:. Allahım herkezin gönlündeki cinsiyetleri nasip etsin . bu sene erkek senesi o yüzden erkek olursa diye biraz düşünmüyoda değilim . inş hislerim ve rüyalarım doğru çıkarda erkek senesinde kız yaparım:9::9::9::9:. Allahım isteyen herkesede evlat nasip etsin en kısa sürede inş

Yavrular basım çatlıyo ben kaçayım ev sahıbımde gelecek hem kahvaltı yapacaz hem kırayı alacak bu arada ev sahıbım bnım cok samımı kız arkadasım yanı evlenmeden once aynı yatagı paylastıgım bırı nasıp evlendim gittim onun kıracısı oldum cok ılgınc bu evı koparetıfe yazıldıgında geldı bahsettı dedımkı hayırlı olsun ınsallah bızede nasıp olur gerçi ödemelerınde cok sıkışmıştı neyse ve onun evınde oturmak varmış kaderde :16:

sıya dar elbısseee evbet olabılır kız ben atlın takmayı sevmıyorum :D hala derıler ben normal gelınlerden deglım kaynanam oyle dıyor komsularına bızım gelın ası hala normal gelınlerden degıl:D neyse bakıyım bakalım saclarımı da toplayıp yanını kıvırcık yapıyım artık sızı sevıyorum kızlarrrrr ıyı kı varsınızz bebemgilerr:9:

neden hayatım siyah elbisede her zaman hoş durur altın tarzı takılar.sen benbim dediğimi yapppp.güzel göz makyajıııı ohhh missssss

Yavrular basım çatlıyo ben kaçayım ev sahıbımde gelecek hem kahvaltı yapacaz hem kırayı alacak bu arada ev sahıbım bnım cok samımı kız arkadasım yanı evlenmeden once aynı yatagı paylastıgım bırı nasıp evlendim gittim onun kıracısı oldum cok ılgınc bu evı koparetıfe yazıldıgında geldı bahsettı dedımkı hayırlı olsun ınsallah bızede nasıp olur gerçi ödemelerınde cok sıkışmıştı neyse ve onun evınde oturmak varmış kaderde :16:

hayırrr gidemezsin yaaaaa.hep sabahları gelip birdaha girmiyorsun gıcıkkk.hem kal sana fantazilerimi anlatırım:53::52:

Back
X