• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Ayşaaaaaaaaaaam gunaydın seker hayırdır yanlızları oynuyorsun:9:benım mısafıırm var ogleden sonrada baskası gelecek o yuzden gıremıyecem bugun benı özleyin anacımm:54:

Pessssssssssssss dıyorum baska da bısı demıyorum kaldırımda doguran kadını ızledınız mı hamılar baya bıldıgınız yolda yururken dogurdu bebek dustu ardına bakmadan gıttı ızlemedıysenız de ızleyın ıstanbulun gobegınde bagcılarda hemde ınsan mı bunlar yaaa Allahım gucune gıttmesın Allah butun cocuk ısteyenlere nesıp etsın Ama COCUK ISTEYENLERE Amin

ayyyy pembem 2 gündür şok olmuş bi şekilde haberlerde izliyorum her seferinde gözlerime inanamıyorum... ayşeye katılıyorum bencede doğum yaptı karnında eteğinin altında tutuyodu sonrada bebek pırt diye kayıverdi heralde elinden.. pesss dedirtecek bi olay yaa... kız bide 16 yaşındaymış bebeğin babası 3 kişiden biriymiş.. o 3 kişiden biriside abisiymiş.. Allahım esirge yarabbim ne günlere kaldık yarabbii... biz bebeğimiz olsunda ona herşeyi alalım miss gibi bakalım diye uğraşıyoruz millet doğurup sokağa atıyo yaaa.... 2 gündür o video gözümün önünden gitmiyo... bebekte nasıl tatlıııı maşallahh.. Rabbim bahtını güzel eylesin...

Bu arada hepinize günaydınnn hayırlı cumalar canlarıııımmmmmmmm.............. :16:

ayyyy pembem 2 gündür şok olmuş bi şekilde haberlerde izliyorum her seferinde gözlerime inanamıyorum... ayşeye katılıyorum bencede doğum yaptı karnında eteğinin altında tutuyodu sonrada bebek pırt diye kayıverdi heralde elinden.. pesss dedirtecek bi olay yaa... kız bide 16 yaşındaymış bebeğin babası 3 kişiden biriymiş.. o 3 kişiden biriside abisiymiş.. Allahım esirge yarabbim ne günlere kaldık yarabbii... biz bebeğimiz olsunda ona herşeyi alalım miss gibi bakalım diye uğraşıyoruz millet doğurup sokağa atıyo yaaa.... 2 gündür o video gözümün önünden gitmiyo... bebekte nasıl tatlıııı maşallahh.. Rabbim bahtını güzel eylesin...

Bu arada hepinize günaydınnn hayırlı cumalar canlarıııımmmmmmmm.............. :16:

kızlarrr günaydın ,,, ermegan dediğin videoyu sabah gazetede haberini okudum az öncede videosunu seyrettim tansiyonum düştü elim ayağım titredi yemin ederim , sinirlerim bozuldu çok insanlar ne vicdansız ya birde kürtaj yasaklanıyor,,,

kızlarrr günaydın ,,, ermegan dediğin videoyu sabah gazetede haberini okudum az öncede videosunu seyrettim tansiyonum düştü elim ayağım titredi yemin ederim , sinirlerim bozuldu çok insanlar ne vicdansız ya birde kürtaj yasaklanıyor,,,

benimde hiç aklımdan çıkmıyo yaa bebişin pat diye yere düşmesi :50:

cnm senin minnoşun cinsiyeti belli oldumu..?

helloooo napıp durursun bakem siz iki gündür hiç neşesi yok buranınnn

ben pek girmedim ya 2 gündür ondandırrr :9::9::9::9::9:

ben zaten kürtajın yasaklanmasın karşıyım.aslında bir yönden iyi ama her zamanda iyi değil işte görüyoruz yola bırakanlar falan.amannn iyi günlere kalmadık artık onu kesin öğrendim

günaydııınnn cöspırrrrr naber bacım...?

nolsun bacişim yaa.dün gittim bhcg ye baktırdım.2.06 çıktı.ama aklım karıştı açıkçası.kürtajdan sonra ara ara bhcg ye bakılması gerekiyomuş ben hiç yapmadım.değerin sıfırlanması gerekiyomuş.benim 0 değil.şimdi bu değer sıfırlanmayamı doğru gidiyo yoksa hamile olmayamı doğru gidiyo bilemedim bacım.şimdi hafta kadar bekliycem eğer adet olmaz isem bhcg yeniden yaptırıcım eğer değer yükselmişse bi ihtimal hamilelik olabilir.yok düşmüşse hormonlar anca kendine geliyo olabilir:44:yani böle cicimm.sen nasılsın bakem.

ben zaten kürtajın yasaklanmasın karşıyım.aslında bir yönden iyi ama her zamanda iyi değil işte görüyoruz yola bırakanlar falan.amannn iyi günlere kalmadık artık onu kesin öğrendim

canım kürtajın yasaklanması bence mantıklı bir fikir.. Başbakanımız şöyle bir açıklama yaptı: sezeryan doğum yapan ve kürtaj yaptıran kadınların bebeğinin olma olaslıkları düşüyo.. mesela sezeryanda 3 taneden fazla doğum yapamıyosun ki sezeryanla doğum yapan bayanlar ikinciye yada 3.cüye çok zor hamile kalıyolar.. kürtajda rahmi zedelediği için yine hamile kalma olasılığımız düşüyo... başbakanında demek istedeği bu israilin bir oyunu ülkemizi genç nüfustan arındırmak için bu yöntemleri kullanıyolar diyo.. başbakan boşuna 3 çocuk yapın diye bangır bangır bağırmıyo.. maksat ülkemizin genç nüfusunu artırıp daha kuvvetli bir gelecek bırakmak... gayet mantıklı değilmi eskiden kadınlar çok rahat hamile kalırlardı ama şimdi hepimiz yaşıyoruz burada paylaşıyoruz yok pko yok çikolata kisti yok spermlerde sorun... hep amerikanın ve israilin oyunları..dışarıdan bir sürü yiyecek kıyafet oyuncak ihraç ediliyo ülkemize allah bilir içlerinde nasıl maddeler var... kürtajın yasaklanmasının sebebi bu arkadaşlar... mantıkoı değil diyen fikrini söyleyebilir...

nolsun bacişim yaa.dün gittim bhcg ye baktırdım.2.06 çıktı.ama aklım karıştı açıkçası.kürtajdan sonra ara ara bhcg ye bakılması gerekiyomuş ben hiç yapmadım.değerin sıfırlanması gerekiyomuş.benim 0 değil.şimdi bu değer sıfırlanmayamı doğru gidiyo yoksa hamile olmayamı doğru gidiyo bilemedim bacım.şimdi hafta kadar bekliycem eğer adet olmaz isem bhcg yeniden yaptırıcım eğer değer yükselmişse bi ihtimal hamilelik olabilir.yok düşmüşse hormonlar anca kendine geliyo olabilir:44:yani böle cicimm.sen nasılsın bakem.

bende iyiyim bebişimmm... idare edip gidiyoosss.. kız bende 10 gün önce bhcgye baktırmıştım 2.7 çıkmıştı ve o zamanda 36 37 gündür regl olmamıştım ama sonuçta gebelik yoktu bende değer 3'e yakın olunca acaba yenimi yerleşiyo diye düşündüm ama benim kırmızılar bir foşladı aklın dururr:53:

bende iyiyim bebişimmm... idare edip gidiyoosss.. kız bende 10 gün önce bhcgye baktırmıştım 2.7 çıkmıştı ve o zamanda 36 37 gündür regl olmamıştım ama sonuçta gebelik yoktu bende değer 3'e yakın olunca acaba yenimi yerleşiyo diye düşündüm ama benim kırmızılar bir foşladı aklın dururr:53:

valla bende bekliyom foşlamasını ama ne gelen var ne giden bacım.karnım küp gibi oldu valla:27:

valla bende bekliyom foşlamasını ama ne gelen var ne giden bacım.karnım küp gibi oldu valla:27:

ayyyy bende öyleydim iştee... sonra bi hasta oldum ama ağrıdan sancıdan öldüm hastaneye gittim artık duramadım... belkide bebiş vardır kuzumm...? ayyy inşallah öyledir ama umutlandırma kendini öyle yaptım sonra tötümün üstüsüne oturdum fallaaaa :14:

ayyyy bende öyleydim iştee... sonra bi hasta oldum ama ağrıdan sancıdan öldüm hastaneye gittim artık duramadım... belkide bebiş vardır kuzumm...? ayyy inşallah öyledir ama umutlandırma kendini öyle yaptım sonra tötümün üstüsüne oturdum fallaaaa :14:

yok canım yaa hiç umutlandırmıyorum kendimi.bi öncekinde boyumun ölçüsünü aldım.daha dikkatliyim bu konuda.eşime bile söylemedim dün bhcg yaptırdığımı.herşey Allah a kalmış.ol derse olur.benim tek sıkıntım karnımın küp gibi olması.kıyafetlerime zor giriyorum o yüzden.:27:

canım kürtajdan sonraaa 15-20 gün içerisindee değerler sıfırlanıyor diye biliyorum ama emin değilim

yarın akşam mozaik pasta yapıcemmm.pazar günü misafir var evimi görmeye gelicek teyzoşlarım :))

canım kürtajdan sonraaa 15-20 gün içerisindee değerler sıfırlanıyor diye biliyorum ama emin değilim

ayşemim canım ben hiç baktırmadım kürtajdan sonra bhcg ye.doktor da demedi bişey.bakalım bekliycez 1 hafta daha.ona göre testi yenilerim.herşeyin hayırlısı.

Back