Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

amin canımm ...
ben bu hafta yediklerim sayabilirmiyim ne olur sayayımmm

düşünemiyorummm... senin canın sürekli bişeyler istiyor...bide hamile kalırsan Allah kocacıqına sabır versin gece 3-5 demez adamı yataqından kaldırırsın

tabi merak iyidir yani süperdirrr.48 kilo olmakta istemem.zaten çirkindi dahda çok çirkinleştiii

kesınlıkle ya ıgrenc o kadrın

amin canımm ...

düşünemiyorummm... senin canın sürekli bişeyler istiyor...bide hamile kalırsan Allah kocacıqına sabır versin gece 3-5 demez adamı yataqından kaldırırsın

ama niye öyle diyorsunuz sayayım işte .valla annem öyle diyor kızım yediğin nerene gidiyor acaba diyor.sen bide hamile kalsan kaşı yersin (kaş yaşadığım yer).

hadi say çok ısrar ettin

canım demin nicki aşadaydı yazmadan çıkmış bizim fıstık...

Anne adaylarımızdan irmegan hıc alısık olmadıgımız bısı yaptı bu gun hıc yazmadı sosyetık anne adaylarımızdan irmegan hanımlar ben buralardayım arada sızı ızlıyorum ama ıslerım var sonra ugrarım edasıyla dıger anne adaylarına bır gonderme yaparak gozlerden kayboldu
su show kulup benı cok etkıledı

ben geldimmm kuzulaaarrrr.... beni merak etmişsinizz kıyamam size yaa Allah razı olsun canlarımm benimm... kızlar dün iş yerinden kasıklarımın ağrısından mahvoldumm resmen 2 saat çektim ağrıyı doğum sancısına ara ara gelip gider derler ya aynen öyle bişey yaşadım kızlar 2 saat boyunca çektim ağrıyı daha sonra iş yerindeki arkadaşlar, eltim doktora götürdüler sonra eşimde geldi... doktor üstten ultrasonla baktı görünürde bişey yok ama kistleri atmışsın büyük ihtimalle dedi.. ben pko olduğumu söylemiştim dedimki hocam 43 gün olmaması normalmi dedim polikistik overli bi hasta için gayet normal bir durum dedi.. sonra odaya geçtik sen bebek istiyomusun dedi evet çok istiyorum dedim adam bide ne söylese hep gülerek konuşuyo kırmızılar foş foş gidiyo bende oda gülerek öyle sorunca yoksa hamilemiyim diye düşündümm akla bakarmısınız... neyse o zaman sana bi ilaç yazıcam adetin 3. günü başla deyince klomenmi hocam dedim evet dedi iğneler çok pahalı ilk etapta onunla başlamayalım dedi (ben bu doktora daha öncede gitmiştim bebek istediğimi o zaman not almış sanırım) olur dedim.. neyse sonra çıktık eşim eve bıraktı yolda giderken sence ilaca başlayımmı aşkım diye sordum.. hımmm bilmemki şimdi taşınıcaz biraz dahamı dursanki dedi ben çok sinirlendim insan derki aşkım bebeğimizin olmasını çok istiyorum ama taşınma sürecinde sana ve bebeğe bişey olursa taşındıktan sonra başlasan diyebilirdii bende sinirlendim reçeteyi yırttım yanında parça pinçik ettim attım camdan.. neden yırttın dedi ilaç içmicem reçeteye gerek yok o yüzden dedim... sonra alındınmı özür dilerim felann neyse işte kızlar olay böyle gelişti... klomen falanda kullanmıcam ne zamanki eşim artık ben çok istiyorum bebeğimizin olmasını derse ancak o zaman kullanırım... bende durum bu kızlar..

allah seni ne etmesiiiiinnnnnn anca yazdım bebeğimm roman yazdımda ondan geç olduuu... yirim seniiiiiii......

canım peki birşey soracağım benim yaklaşık 1,5 aydır kasık ağrılarım var.karnımın alt kısmında da ara ara batmalar oluyor. bunlar kist yüzünden midir?sende de oluyor mu böyle?

canım benim bana doktorumun söylediği eğer adetinin başlangıcından itibaren sayarsan 12-15. günler civarı böle kasık ağrın oluyosa bu yumurtladığını gösterir dedi. aynı anda eğer akışkan bi akıntında oluyosa kesin yumurtluyosundur. bende de pko başlangıcı var demişti doktor. ama şimdilik tedaviye gerek yok demişti, bi kendi başınıza deneyin biraz dedi. ama bu sancı çok uzun sürüyosa doktora görün derim, yumurtlama sorunu olabilir.

heyyy güzel anne adayı bacişlerimmmm.öncelikle sevgiyle öpüyorum sizleriii.sonrada bişey yapmamkıslar nasılsınız umarım herkesler iyidir.ben iyi sayılırım çok şükür.bugün garip garip rüyalar gördüm kıslarrr.eve giren hayvanın haddi hesabı yoktu rüyamda.bi tane çirkin böyle hastalıklı bi kedi vardı.eşime hemen bu kediyi çıkar evden diyorum,sakın yaklaşma kabakulak olursun diyorum eşime(ne alakaysa :) ) ve dışarı çıkarıyo.sonra o kadar güzel bi muhabbet kuşu giriyoki içeri.sarımtrak renkleri var.sonra hani şu yağmur ormanlarında gördüğümüz renkli tüyleri olan güzel kuşlardan biri daha giriyo içeri.ay bi seviniyom ki kuşları görünce...işte böyle bi rüyaydı ne bileyim Allah hayra çıkarsın inşallah.

allah seni ne etmesiiiiinnnnnn anca yazdım bebeğimm roman yazdımda ondan geç olduuu... yirim seniiiiiii......

oy canım benım kız ben zayıflamısım sımdı saclarımı yapıyorum gune gıdıcem havamı da atıcamdar taze fasulye yesılı bı pantolon gıydım beyaz body ustune dantel bolere beyaz hasır topukulu ayakabı havalıyım havalı o bebıs gobıslere gelıcek tatlım ınsAllah en kısa zamandaa Aminnn

bana da şu an tedaviye gerek yok dedi.çok aşırı bir sancı değil ama yine de rahatsızlık veriyor. şu anda adet sancılarım var ama daha olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…