• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

herkese günaydın. zuzumm tatlım kendine çok dikkat et kuzum aralık anneleri topiğinde hala çoğu arkadaşımın kanaması devam ediyo ama bebişlerinin gelişimi felan gayet iyi. dr sanada düşük önleyici ilaç vermiş onu ihmal etme kuzum iç . ben inanıyorum bebişin seninle olucak sen çok endişe ediyosun ama sakin olmalısın canım

Canim 10 kusurluk bi degrin ustune saril saril adet oluyorum canim cok yaniyo kopuyo hissediyorum hal boyle olunca acaba dgr yukseldi die cuma kan bile vermicem ben bu sahnenin sonunu biliyorum. Regl oldum diyim geciyim en iyisi dun cok agladim cok yiprandim bu ay nadasa cektim kendimi boylesi daha iyi seastrem valla bak... Guzel temennilerin icin tesekkur ederim ama artik cok gec:'(

günaydın kızlar herkese hayırlar getirsin bugün inşallahhh :16::16::16:
Gunaydinn herkese,geceden beri sancidan kivraniyorum kanaamam pedi dolduracak hale gelmesiyle birlikte hersey bittii... Ama biliyordum sevinemedim benim sat 4mayiss dusunun ne kdr gec dollenme olabilirki bi problem oldugu belliydi. Dr gitmicem bu ayda kendimi dinlemeden korunarak bi tatil gecircem cook bunaldimm. Ben hamile degilim,o daha gelmeden gidiyo hepp bu neden oluyor esimi. Mi gondersem acaba? Dr 3. Gunu gel demisti regl olursan gitmekte istemiyorum bi yandan bilgi almakta istiyorum darma duman oldum yaa.. Bi akil fikir verin?

zuzu tatlım herşeyin hayırlısı olsun...ama bence hemen bir doktora git ve neden bebiş tutunamıyor önce bu araştırılsın..bebişin tutunması içinde verilen ilaçlar var... sürekli doktor değiştime tek doktor takip etsin..yoksa her gittiğin doktor sil baştan başlar.. senin sorunun hamile kalamamak deqil canım bebek tutunamıyor.. doktor bu konu üzerine yoqunlaşmalı..

Son düzenleme:
Gunaydinn herkese,geceden beri sancidan kivraniyorum kanaamam pedi dolduracak hale gelmesiyle birlikte hersey bittii... Ama biliyordum sevinemedim benim sat 4mayiss dusunun ne kdr gec dollenme olabilirki bi problem oldugu belliydi. Dr gitmicem bu ayda kendimi dinlemeden korunarak bi tatil gecircem cook bunaldimm. Ben hamile degilim,o daha gelmeden gidiyo hepp bu neden oluyor esimi. Mi gondersem acaba? Dr 3. Gunu gel demisti regl olursan gitmekte istemiyorum bi yandan bilgi almakta istiyorum darma duman oldum yaa.. Bi akil fikir verin?

canım üzülme herşeyin hayırlısı.insan hissediyor iyi olup olmadığını ağla ağla rahatlarsın 1 ay bencede kendini dinlendir

B
günaydın kızlar herkese hayırlar getirsin bugün inşallahhh :16::16::16:

zuzu tatlım herşeyin hayırlısı olsun...ama bence hemen bir doktora git ve neden bebiş tutunamıyor önce bu araştırılsın..bebişin tutunması içinde verilen ilaçlar var... sürekli doktor değişrime tek doktor takip etsin..yoksa her gitttiğin doktor sil baştan başlar.. senin sorunun hamile kalamamak deqil canım bebek tutunamıyor.. doktor bu konu üzerine yoqunlaşmalı...

Bende aynen bunun icin agladim dun evet ben benimle yoluna devam etmemesine agliyorum ... Daha hissedemeden kaybolup gidiyor,,, ayni dr. Dusunmesemde basa donmekte istemiyorum. Haklisinn biraz toparlanip gideyimm...

zuzum sen yarın git kanını felan ver kuzum ihmal etme bence kanda pıhtılaşma olup olmadığınada baktır canım

ecelimmmmmmmmm naber tatlım :16::16:

Yavruuuuuuuuuuuuuu iyidir kaynatıyoz okudugun gıbın ben senın takıbındeyım bıdenem saldım cayıra mevlam kayıraaa ooohh beee dun gece koşulsuz çalışma yaptık kafamda bebek olayı olmadan kıızz daha heyecanlı oluyo valla stressız :32:bu arada dıyetını yapıyom 2 kılo verdım sanırım bılmıyom yada su vermıs olabılırım:54:

yavrum sen önce kimyasal gebelik yaşamışmıydınnn.bide yaşadıktan sonra tekrar ne zaman oldu bu gebelikk yani şu anki olay

tatlım senin hamilelqin nasıl geçiyor artık 2-3 haftaya cinsiyetide belli olur...öyle böyle derken 9 ayı yarılıcaksın..zaman ne çabuk geçiyor :31:

bulantılar dışında herşey iyi gidiyo kuzum. 22 haziranda randevum var ikili test felan yapılcak inş herşey iyi çıkar canım . ozaman benim fındık kurdu da inş açar bacaklarınıda bizde öğreniriz cinsiyetini. çok heyecanlıyım. evet canım yaa daha yeni hamile olduğumu söylemiştim burda ama 3 ay oldu bile zaman su gibi akıp gidiyo.

Back