- Konu Sahibi pembemasal
-
ay bende netten al yazmalımı seyrediyom.geçen hafta izleyememiştim :)
Hahahahah bende diyom bu dizi neden kaldırılmıyo kim seyrediyor dıye meger varmıs seyredenleri
yok lemmm ben final yapıcak dizileri izliyom final bölümünden önce böylece tüm hikayeyi anlıyom hahah :)
kapat gonüüüüüüüüüüll kapısını gırmesın ooooooooo vefasızlaaaaaaaaaaaaaarrrr dırı dırıdırıdırııdııı dırındırınnnnn
isterdiim ömrümüz gecseydı berabeerrrr istermıydım ayrılıgı gulseydı su kadeerrr ben cıle dert dolu sen umıtler yoluuuuuuuuu sımdı sensız bak senınle gecıyor mevsımleeeeeeerrrr oooofffff uleynnn ooofff getırın 70 liği ahahahahhahah
kız dızı sevmıyorum bı pis yedılıyı sevıyorum bı yalan dunya bı de survivor izlıyorum onon dısında bol bol fılm
bende onları izliyommmm bide hürremi izliyom bide yahşi cazibeyi izliyom bide bir çocuk sevdim i izliyomm.çünküüü bazısı final yapıcak o yüzden izliyommmmm
bende onları izliyommmm bide hürremi izliyom bide yahşi cazibeyi izliyom bide bir çocuk sevdim i izliyomm.çünküüü bazısı final yapıcak o yüzden izliyommmmm
Kız ayşaaa seni üzenin bu toprak yuzunde yerı yurdu yok hele altından hıc bahsetmıyom bileböyle dünya şekeri bir cadıyı nasıl üzerler vay alçak köfteler
Ayseecik tarot dedin beni bitirdin cok ilgimi ceker bole seyler. Ne sok etti seni bakayim? Banada yillar once yildizname bakmisti biri simdi bakiyorum ne derse yasiyorum! En kisa zamanda anlatiyorsunnn,bebek gorunuyormu yoldqamiymisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?