Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

yok lemmm ben final yapıcak dizileri izliyom final bölümünden önce böylece tüm hikayeyi anlıyom hahah :)

Ahahahahah vay seni kurnaz hakkatten gıııı aynen aynı brezılya dızılerı vardı ya eskıden bır kere seyret konuyu anla zaten o dızılerı bakırkoydekı hastalara seyrettırıyorlarmıs cıdden

kapat gonüüüüüüüüüüll kapısını gırmesın ooooooooo vefasızlaaaaaaaaaaaaaarrrr dırı dırıdırıdırııdııı dırındırınnnnn

isterdiim ömrümüz gecseydı berabeerrrr istermıydım ayrılıgı gulseydı su kadeerrr ben cıle dert dolu sen umıtler yoluuuuuuuuu sımdı sensız bak senınle gecıyor mevsımleeeeeeerrrr oooofffff uleynnn ooofff getırın 70 liği ahahahahhahah

lemm delüüüü efkarlısın bugün niyeeeeeee

kız dızı sevmıyorum bı pis yedılıyı sevıyorum bı yalan dunya bı de survivor izlıyorum onon dısında bol bol fılm

bende onları izliyommmm bide hürremi izliyom bide yahşi cazibeyi izliyom bide bir çocuk sevdim i izliyomm.çünküüü bazısı final yapıcak o yüzden izliyommmmm

bende onları izliyommmm bide hürremi izliyom bide yahşi cazibeyi izliyom bide bir çocuk sevdim i izliyomm.çünküüü bazısı final yapıcak o yüzden izliyommmmm

ben de ızlıyordum cnaım bır cocuk sevdımı ama artık baydılar bı ınsanın basına bu kadar mı kotuluk gelır hele baba annemın foxtakı unutulmaz dızısı aman sınır oluyorum kotuluk ustune kotuluk ıcımı karartıyor

ben de ızlıyordum cnaım bır cocuk sevdımı ama artık baydılar bı ınsanın basına bu kadar mı kotuluk gelır hele baba annemın foxtakı unutulmaz dızısı aman sınır oluyorum kotuluk ustune kotuluk ıcımı karartıyor

aaaayyyyy ayyy çok yorucu günler geçiriyorum sizlere katılşamıyorum. doktor gen tahlili istedi tıp fakültesi veriyor aman çok sıkıntılı yer yaaaa

selam kızlar.. yeni topiğimiz hayırlı olsun, umarım şans getirir bütün üyelere.. ne zamandır giremiyorum net'e aşermelerim devam ediyor evden çıkamıyorum kolay kolay.. mide bulantısından midem bulandı

Ayseecik tarot dedin beni bitirdin cok ilgimi ceker bole seyler. Ne sok etti seni bakayim? Banada yillar once yildizname bakmisti biri simdi bakiyorum ne derse yasiyorum! En kisa zamanda anlatiyorsunnn,bebek gorunuyormu yoldqamiymisss

Ayseecik tarot dedin beni bitirdin cok ilgimi ceker bole seyler. Ne sok etti seni bakayim? Banada yillar once yildizname bakmisti biri simdi bakiyorum ne derse yasiyorum! En kisa zamanda anlatiyorsunnn,bebek gorunuyormu yoldqamiymisss

Ben de merak ettim.

kızlarrrrrrrrrrrr siz çalışmıyonuz mu yaaaa bende sizinle burda çene çalmak kaynanamı çekiştirmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm gecenin bu saatnde ütü yaptım yaaa sabah işe gitem bideee nası yetişiyonuz siz yaa offf cinnet geçiricimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…