• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Nas iyim nasil heyecanli umarim sonu da oyle olur. Kanimi verdim yaninda hormon kan falanda girdiklerinden 1 de alcam sonucu annemin uzerinden giris yaptirdim dedikodu olmasin kise ogrenmesin diee:-) varsada bi sure kimseye solemeyi dusunmuyirum cunku aysem gibi bende korkuyorum tekrar olur okdr insana hesap ver dustu demek cok agir geliyoo... Herseyi rabbim bilir ama annem esim ve sizin disinizda kimse bilmicek kayin validem bilee heyecanlanip herksi teker teker ariyo gesen sefer ole yapmisti;-) dua edinn ins. Hamisimdirrrr

inşallah tatlım inşallahh

zuzuşumm canım inşallah hayırlı haberle gelirsin canım.Allah ım tüm bebk isteyenlere sağlıklı ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
bu arada zuzuşşşş sen hafta sonuda çalışıyonmu kısss c.tesi günüüü.

Son düzenleme:
Nas iyim nasil heyecanli umarim sonu da oyle olur. Kanimi verdim yaninda hormon kan falanda girdiklerinden 1 de alcam sonucu annemin uzerinden giris yaptirdim dedikodu olmasin kise ogrenmesin diee:-) varsada bi sure kimseye solemeyi dusunmuyirum cunku aysem gibi bende korkuyorum tekrar olur okdr insana hesap ver dustu demek cok agir geliyoo... Herseyi rabbim bilir ama annem esim ve sizin disinizda kimse bilmicek kayin validem bilee heyecanlanip herksi teker teker ariyo gesen sefer ole yapmisti;-) dua edinn ins. Hamisimdirrrr

inşallah canım iyi haberlerini alırız...bence de en iyisini yapmışsın... ah şu mahalle baskısı...ömrünü yer insanın... ne kadar meraklılar var üzerine vazife olmayan şeylere karışanlar. hamile deilsek bebişlerimiz yoksa vardır bi sebebi, insanın burnuna burnuna sokmaya ne gerek var bebek bebek diye... kayınvalidelerin kulaklarını çınlatmışsınız geçmiş sayfalarda... benim de derdim bu noktada kayınvalidemle. çok dert var da bu bi tanesi :52: ne laf sokuşturmalar duydum kendilerinden... pufff :43:

J
zuzuşumm canım inşallah hayırlı haberle gelirsin canım.Allah ım tüm bebk isteyenlere sağlıklı ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
bu arada zuzuşşşş sen hafta sonuda çalışıyonmu kısss c.tesi günüüü.

Calismiyorum cnm bi cmrtsi bulusalim ama hamisligim ilerlerse sen gel yanimaa:-) kaprise basladim hemen:-)

Bhcg 10,79 ne bu yaaa goremicekmiyim yuksek degerleriii duaa edinn hamisim galibaaaaa:-):-(:'(

bebeğim benimm bi sakin ol yaaa.sen demiştin ya senin bhcg değerin geç yükseliyo diyee.geç döllenme olmuştur ondan böyledirr.SEN HAMİŞSİN KISIMMMMM:nazar::emir_bebek::64::64::64:

kızlar merhaba nasılsınız :16::16::16:
irmeganım dün topiqe gelmişsin cevap yazdım ama sen çıkmışsın...çok yoqunum canım sanırım izinler imzalanırsa hafta sonu tatile çıkıyoruz 2 hafta...bu aralar tadilat nedeniyle hep koşturduk...hep aklımdasınız ama uqrayamadım..umarım herkes iyidir..:34:

kızlar merhaba nasılsınız :16::16::16:
irmeganım dün topiqe gelmişsin cevap yazdım ama sen çıkmışsın...çok yoqunum canım sanırım izinler imzalanırsa hafta sonu tatile çıkıyoruz 2 hafta...bu aralar tadilat nedeniyle hep koşturduk...hep aklımdasınız ama uqrayamadım..umarım herkes iyidir..:34:

hoşgeldin bebemmm.bizler iyiyiz inşallah sende iyisindir.

kızlarrr dıyeten mıdem kuculuyor galıba su an tuhaf oldu mıddem ya bı de mayo dıyeıtını yazdım doktorumdan yarından uygulamaya baslıyorum 2 haftalık haftada 3 kıloo:D

Back