• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Merhaba hanımlar

Bir uğrayıp selam vereyim dedim. Listeye eklenmişim :52:

Sadece 1 hamilemiz var sanırım. Ay ilerledikçe güzel haberler alırız inşallah.

Umudunuzu sakın kaybetmeyin canlar :49:

Hayaletim bende hakkini yiyemem cok iyidir,kuaforluk kursuna gitmis hic disarda sac boyatmam boyar fonumu ceker disari cikariz ben iyiyimdir onunla ama konu oglu oldumu yer gok durur onun icin yazlikta kavga etmistik esimle oda alt katta duymus herseyi.. Ee normall 3 aylik gelinimgozumdeki yas elimdeki kina kurumadan 3 hafta yazlikta koloni halinde yasadik bunaldim haliyle. Ben gelemem ole seye ozelim olsun isterim,kaprisliyimdir kizaroim aaa':-P

benim kayınvalidemin tek beni sinirlendiren şeyi para harcamamama karışması gerçi ben bildiğimi okuyorum o ayrı mesele ama.yinede severim Allah için her c.tesi iş çıışı giderdim yemeğim çayım önüme elir.ama bende uyumlu insanım ne zamanki damarıma basarlarsa o zaman ruh halim değişir.kayınvalidem eşime dayanamaz.eşim çok inatçıdır kafaya bişeyi koydumu mutlaka gerçekleştirmesi gerekir.herkesde bu huyunu bildiği için ses çıkaramıyolar.şimdi uzağız fazla gitmiyorum ama bişi diyeyimmi kızlar böyle daha iyi oldu aramız.eee ne demişler uzak otur tatlı konuş diye:27:

Merhaba hanımlar

Bir uğrayıp selam vereyim dedim. Listeye eklenmişim :52:

Sadece 1 hamilemiz var sanırım. Ay ilerledikçe güzel haberler alırız inşallah.

Umudunuzu sakın kaybetmeyin canlar :49:

sağol canım benim.allah herkesin gönlüne göre versin.bizler artık bi süre bebek lafını etmiycez cicimNO STRES YES BEBEK parolamız:27:

benim kayınvalidede iyi gibidir ama arada bi laf sokardı birgün dedim ama bana laf getirip götürme kötü bozuşuruz dedim.oymuş b iz çok mesafeliyizdir.ben sürekli gidip gelmem kayınpederlede öyle.benim kızdığım konu okadar bana iş kesiyorlardı ama eşimde birgün olsun size ne oluyor yaaa dmezdi.ama eşimi çok seviyordumm.gidemedim kızlar kaçkere valiz topladım gidicem diye gidemedimm

vayyy dedıkoduuuu bensız bıde benımkıler ıyı zaten 1 kere gordum onlar adanadalar gecen yıl evlendık 5 ay sonra gıttık tr ye kuzenlerı benı esım her yere cagırıyor evde bırakmıyor dıye bızım burda ayıp dedı nıe dedım el alemın adamlarıylamı cıkıyorum kocamla cıkıyorum:) olece kalmıstı bı de ben umursamıyordum kımseyı gorumcelerım 30 yaslarında eltım de oyle ben kucuguydum evın kayınvalıdem cok sever benı telde konusmaya doyamaz kayınpederım de oyle:32:

valla pembişim iyi olana iyi olacaksın.Ama ben anneme söz verdim.kayınvalidemi kırmıycam diye.çünkü benimde iki tane yengem var.onlar anneme nasıl davranırlarsa ben üzülürüm veya sevinirim hep öyle düşünerek davranıyorum.zaten kafaya takan biris değilim.3 günlük dünyada kalp kırmanın anlamı yok.Allah herkesin gönlüne göre verir herşeyi.

özlemmmmmm sana bomba gibi haberim varr.spermleri güçlendirmek için hergün kocana kabak çekirdeği yediricekmişsin ama hergün .

benim kayınvalidede iyi gibidir ama arada bi laf sokardı birgün dedim ama bana laf getirip götürme kötü bozuşuruz dedim.oymuş b iz çok mesafeliyizdir.ben sürekli gidip gelmem kayınpederlede öyle.benim kızdığım konu okadar bana iş kesiyorlardı ama eşimde birgün olsun size ne oluyor yaaa dmezdi.ama eşimi çok seviyordumm.gidemedim kızlar kaçkere valiz topladım gidicem diye gidemedimm

ayşem insan nelerle karşılaşıyor hayatta.ama ben her zaman eşime şunu derim.herşey karşılıklı.eğer benim aileme iyi davranırsan ben 5 katı iyi davranırım dedim..benim şöyle bir yapım var kızlar.ben değerli biriyim.bu dünyaya geldiysem bir sebebi var.ailem beni ne zorluklarla bu zaman getirdi.elin oğlu için kendimi yıpratamam.herkes karşısındakinin kıymetini bilecek.eşime dedimki eğer bir tokat dahi vursan,yalan söylersen,aldatırsan direk seni terkederim dedim.

ayşem insan nelerle karşılaşıyor hayatta.ama ben her zaman eşime şunu derim.herşey karşılıklı.eğer benim aileme iyi davranırsan ben 5 katı iyi davranırım dedim..benim şöyle bir yapım var kızlar.ben değerli biriyim.bu dünyaya geldiysem bir sebebi var.ailem beni ne zorluklarla bu zaman getirdi.elin oğlu için kendimi yıpratamam.herkes karşısındakinin kıymetini bilecek.eşime dedimki eğer bir tokat dahi vursan,yalan söylersen,aldatırsan direk seni terkederim dedim.

ahhh yavrum neler neler dedim kızlar iyi kötü tanıdınız ben.ii ben çok neşeli çok gülen biriyimdir.annem benim eşime verirken dediği söz bu kızımın gülen yüzünü soldurma dedi.oda tamam anne demişti.kız ben 1 yıl boyunca ölü gibi sapsarı yüzle gezdim aileme birşey anlatmadım ama annem her zaman hissetti kadın benim yüzümden tedavi görüyor ben evimde ağlarken anacım sabahlara kadar gözünü kırpmadn sabah edermiş.kocam ailesinin huyunu iyi biliyordu çünkü kendiside çok çekmiş babasından ama ağzını açıp birşey diyemiyordu.kayınvalidem göğüs kanseriydi atlatmış onun korkusuna ailesine birşey diyemiyordu ama şimdi işte biraz iyiyiz

ahhh yavrum neler neler dedim kızlar iyi kötü tanıdınız ben.ii ben çok neşeli çok gülen biriyimdir.annem benim eşime verirken dediği söz bu kızımın gülen yüzünü soldurma dedi.oda tamam anne demişti.kız ben 1 yıl boyunca ölü gibi sapsarı yüzle gezdim aileme birşey anlatmadım ama annem her zaman hissetti kadın benim yüzümden tedavi görüyor ben evimde ağlarken anacım sabahlara kadar gözünü kırpmadn sabah edermiş.kocam ailesinin huyunu iyi biliyordu çünkü kendiside çok çekmiş babasından ama ağzını açıp birşey diyemiyordu.kayınvalidem göğüs kanseriydi atlatmış onun korkusuna ailesine birşey diyemiyordu ama şimdi işte biraz iyiyiz

Allah daha iyi etsin canım.Mutluluk kolay yakalanmıyor.Allah kocalarımıza akıl ve bizi daha çok sevmeleri için bolca sevgi versin:33:

oyyy kuzum neler çekmişsin yaaaa.. rabbim yardımcımız olsun.. kayınvalideler kayınbabalar zor valla... benim kayınbabada iyidir allah razı olsun her ay alışverişimizi yapar kayınvalide desen bana çalıştığım halde harçlık verir arada ama bunlar yetmiyo kızlarr mühim olan aile olabilmek birlik olabilmek bizimkilerdede bu eksik maalesef... parayla herşeyin halolacağını zannediyolar... benim kayınbabada bişeye kızar kimse bilmez neye kızdığını kendi kendine herkese küser.. kaç kere beni laflarıyla bozmuştur ve ben ona hiçbir zaman saygısızlık etmedim.. en basiti dişinden rahatsızdı baba dişin için doktora gitsene ağrı çekmenden iyidir dedim adam ne dese beğenirsin benim ona ayıracak vaktimmi var dedi yüksek sesle aaamaaannn ne halin varsa gör diceksin ama denmiyo işte hem büyük hem eşimin hatrına susuyorum ama allahtan eşim ailesinin ne olduğunu biliyo....

oyyy kuzum neler çekmişsin yaaaa.. rabbim yardımcımız olsun.. kayınvalideler kayınbabalar zor valla... benim kayınbabada iyidir allah razı olsun her ay alışverişimizi yapar kayınvalide desen bana çalıştığım halde harçlık verir arada ama bunlar yetmiyo kızlarr mühim olan aile olabilmek birlik olabilmek bizimkilerdede bu eksik maalesef... parayla herşeyin halolacağını zannediyolar... benim kayınbabada bişeye kızar kimse bilmez neye kızdığını kendi kendine herkese küser.. kaç kere beni laflarıyla bozmuştur ve ben ona hiçbir zaman saygısızlık etmedim.. en basiti dişinden rahatsızdı baba dişin için doktora gitsene ağrı çekmenden iyidir dedim adam ne dese beğenirsin benim ona ayıracak vaktimmi var dedi yüksek sesle aaamaaannn ne halin varsa gör diceksin ama denmiyo işte hem büyük hem eşimin hatrına susuyorum ama allahtan eşim ailesinin ne olduğunu biliyo....

öyle canım herşey eşlerimiz içöin bide bebeklerimiz için kendimiz için hiçbirşey ypmıyoruzzz eee nede olsa kadın olmak zor.evet eşim şimdi diyor o zamanlar beni bırakıp gidicen diye çok korkuyordum diyor.sonuçta 20 yaşında genç bi kızım çekip gidebilirdim.

Slmmm kızlar bıraz gecmişinizi okudum ooff yıne kaynatmıs durmussunuz:20:naberler konu kaynana kaynata kulaklarını cınlatacanız:9:

ben çok acıktıııımm saat 6 olsada çıksam evime gitsem.. evdede yemek yokk alışveriş yapılacak kaç gündür bi fırsat bulup yapamadık.. bu ara evide boşladım iyice.. offf offff ütü vaaarrr temizlik vaarrr yemeğim yoook koca kursa gidecek gelince yemek isteeerrr alışveriş yapılacaaakkkk ayyyyy Allahım kuvvet verde bugün hepsini halledivereyim bir çırpıdaaa... 7'den sonra ne kadar yapabilirsem iştee... :25:

öyle canım herşey eşlerimiz içöin bide bebeklerimiz için kendimiz için hiçbirşey ypmıyoruzzz eee nede olsa kadın olmak zor.evet eşim şimdi diyor o zamanlar beni bırakıp gidicen diye çok korkuyordum diyor.sonuçta 20 yaşında genç bi kızım çekip gidebilirdim.

Kız ayşaaa seni üzenin bu toprak yuzunde yerı yurdu yok hele altından hıc bahsetmıyom bile:34:böyle dünya şekeri bir cadıyı nasıl üzerler vay alçak köfteler:21:

Back