• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

yaaaa ben bişey dicem ama bana kızmayın olurmuuu...??? ben yaptığım testi halen atmadım arada bakıyorum bişiler varmı diyede... gözüme sokarcasına baktım gözümmü yanılıyooo yoksa çooooooook hafiften bişeymi belirmiş anlayamadım... resim koyayım desem imkanı yok gözükmez... bende testi gözüme sokarak görüyorum sankimm yada hayal ediyorum orada bir çizgi olduğunuuuu :9: hepten kafayı yedim iyimi ayoooolllll :27:

irmeganım canım 2 yada 3 gün sonra testi tekrarla tatlım

evet bizim burda öyle kiralar kadrolu değilim canım benim eşime kalsa çalışmamı bile istemiyor.ihtiyacımız yok gibisinden laflar ediyor onu takan bile yok çalışmak her zaman iyidir kendi paramı kazanbıyorum para biriktiriyorum

en güzeli valla canımm... aslında bi kadın için çalışmak gerçekten büyük nimet ama yarın birgün bebişlerimiz olunca onları nasıl başkasına emanet edicez.. kendi çocuğumu kendim büyütmek isterim ben açıkcası ama bu şartlarla biraz zor gözüküyo gibi...

ben çıkıyorum kızlar kayınvalidemlere gidicem eşimde iş çıkışı oraya gelicek bayadır gitmedik ayıp olucak:)

en güzeli valla canımm... aslında bi kadın için çalışmak gerçekten büyük nimet ama yarın birgün bebişlerimiz olunca onları nasıl başkasına emanet edicez.. kendi çocuğumu kendim büyütmek isterim ben açıkcası ama bu şartlarla biraz zor gözüküyo gibi...

eğer bebeğim olursa eşim hemen çıkarsın diyor kendi annemlerde kesinle işten çıkmazsın biz bakarız diyor.valla bilemiyorum

ben çıkıyorum kızlar kayınvalidemlere gidicem eşimde iş çıkışı oraya gelicek bayadır gitmedik ayıp olucak:)

güle güle git cnm.. dikkat et kendine bebişimizeeee.... :3:

eğer bebeğim olursa eşim hemen çıkarsın diyor kendi annemlerde kesinle işten çıkmazsın biz bakarız diyor.valla bilemiyorum

benim annem baya yaşlı bakabilecek durumda değil kayınvalidemede bırakmak istemiyorum çocuk panik atak olur resmen :9: o yüzden en iyisi kendimm bakarım...

güle güle git cnm.. dikkat et kendine bebişimizeeee.... :3:

benim annem baya yaşlı bakabilecek durumda değil kayınvalidemede bırakmak istemiyorum çocuk panik atak olur resmen :9: o yüzden en iyisi kendimm bakarım...

hyahaha kayınvaliden p*anik atakmııı.yok bvenim kayınvalideme bırakırsam çok miyi olur sakin durgun organik bi çocuk olur.eğer anneme bırakırsam zibidi çok gülen aile bağı kuvvetli bi çocuk olur

hyahaha kayınvaliden p*anik atakmııı.yok bvenim kayınvalideme bırakırsam çok miyi olur sakin durgun organik bi çocuk olur.eğer anneme bırakırsam zibidi çok gülen aile bağı kuvvetli bi çocuk olur

oooo benim kayınvalidem bi acayip yaa anlatmakla anlaşılmaz yaşamak lazım... bi bakıyorum çok iyi gerçekten bi anne şefkatiyle yaklaşıyo bide bakıyorum sanki eltiyiz benimle yarışa girmiş... ben eltimle aynı yerde çalışıyorum bizi kıskanıyo birbirimize düşürmeye çalışıyo... bi mağazadan bişey aldı ya onu en az 2 kere değiştirir satıcıyı deli eder öyle çıkar mağazadan.. söylemediğin şeyi söylemişsin gibi hareket eder ve üstüne üstüne gelirr... bi lafıma takıldıysa en az onu 1 ay boyunca kafasında kurar kurar sonra bana dönüşü çok fena olurr.... feciiii bişiiiiiiiiii yaniiiiiiiii........:27:

oooo benim kayınvalidem bi acayip yaa anlatmakla anlaşılmaz yaşamak lazım... bi bakıyorum çok iyi gerçekten bi anne şefkatiyle yaklaşıyo bide bakıyorum sanki eltiyiz benimle yarışa girmiş... ben eltimle aynı yerde çalışıyorum bizi kıskanıyo birbirimize düşürmeye çalışıyo... bi mağazadan bişey aldı ya onu en az 2 kere değiştirir satıcıyı deli eder öyle çıkar mağazadan.. söylemediğin şeyi söylemişsin gibi hareket eder ve üstüne üstüne gelirr... bi lafıma takıldıysa en az onu 1 ay boyunca kafasında kurar kurar sonra bana dönüşü çok fena olurr.... feciiii bişiiiiiiiiii yaniiiiiiiii........:27:

benim kayınpederim var allahlık benden uzak gemilere direk olsun ben evlendim 4 ay sonra bi küstük 1 yıl boyunca hiç konuşmadıkkk.hayvanın teki

Nasiliz kuslarr?cok sicak ce bunaltici bir gun daha. Cok sukurki yaz sezonunu cuma gunu yazliga giderek acacagiz. Ne guzel temizlik yemek utu yooookk yasasin caliskan kayinvalidelerr;-)

Oyy oyy oyy mevzu derin ve ben bodoslama daldim galiba bilmeden valla nispet yok benimkide cok iyidir ama arada bi atisiriz cok fena ama bidaha acilmaz. Benimki fazla moderen annem birazda ozenti sankim. Ekmegi yok yemege bilmem neyle gider ..... Neysee boyle bi tip ama esimi cok fena elime aldim dostlarrrr':-) ben iyi gelinim ama bunu goren esim tabiki benim tarafimi aliyooo... Aklimi seveyim aklimii... Birtanecik gorumcceem var esim pek sevmez ama ben severdim taki mesafe koyulmasi gereken bi tip oldugunu farkedene dekk...

Aysegulll genelde kayinpederle pasif davranir etlige sutluge karismaz kayinpederden yana sanssiz ve dertli bi seni duydum kuzum...

Oyy oyy oyy mevzu derin ve ben bodoslama daldim galiba bilmeden valla nispet yok benimkide cok iyidir ama arada bi atisiriz cok fena ama bidaha acilmaz. Benimki fazla moderen annem birazda ozenti sankim. Ekmegi yok yemege bilmem neyle gider ..... Neysee boyle bi tip ama esimi cok fena elime aldim dostlarrrr':-) ben iyi gelinim ama bunu goren esim tabiki benim tarafimi aliyooo... Aklimi seveyim aklimii... Birtanecik gorumcceem var esim pek sevmez ama ben severdim taki mesafe koyulmasi gereken bi tip oldugunu farkedene dekk...

benim kayınvalide adama gülerken sokanlardan .ama kayınpederimi toprak almaz okadar yani.ilk evlendiğimde neler çektim neler yazsam roman olur okadar .içerdi içerdi eşimi arayıp eeee ayrılıcaksınız falan filan demeye başlardı.bir gün evde eşim yokken üstüme yürüdü el kaldırdı tokat vurucaktı ki ben hemen diklendim yeter artık terbiyesiz falan diye ondan sonra 1 yıl gelmedi ama neyaptıysa battı neyaptıysam annemlere giderdim vay efendim neden gidiyorum al haydi ayrılıcksınız faln diye.1 gün beni odaya kapattı saatlerce bana bağırdı çağırdı eşimde3 yoktu aman neler neler aklıma geldikçe halen eşimle kvga ederim.o yüzden işe girdim bunalıma girdimevde oturup düşünmekten.

durun kıslarr bende konuya dahil olayım :)) benim kayınvalidem iyidir ama iş para harcama meselesine gelince herşeye karışır.eskiden ramızda bir sokak vardı toplam oturduğum süre boyunca evime 10 kere ya geldiler ya gelmediler.ama ben sürekli onlardaydım :27:napim orda başka arkidişim yoktu.bi görümcem var çok iyidir etliye sütlüye karışmaz.kafa dengidir.kayınpederim evlendiğim zaman zorla kahvaltıya çağırdım tüm aileyi o zaman geldi.yani 1 kez :))şimdi kendi evime taşındım hala gelmedi:27:ama bende yukarda Allah var iyi gelinim.kayınvalidemle çıkar alışveriş yaparız dedikodu yaparız oje süreriz :27:yani ktartışsak bile 2 dakika sonra eski halimize geri döneriz:nazar::nazar:

Canim ben bunlari cekssem buyuk konusmayim ama bir dak.durmam kocise ne yapsan yerider, ne hakla beni taciz eder yaaa. Benim pederde icer ama biz nisanliyken ayrilmistik o bizi baristirdi ole bi adamdir kendi halinde biraz uzak ve soguk gorunur ama gelinim gelinim die pesimdee... Tabi tek gelinim belkim ondandir. Ama sukretmek gerek!

Canim ben bunlari cekssem buyuk konusmayim ama bir dak.durmam kocise ne yapsan yerider, ne hakla beni taciz eder yaaa. Benim pederde icer ama biz nisanliyken ayrilmistik o bizi baristirdi ole bi adamdir kendi halinde biraz uzak ve soguk gorunur ama gelinim gelinim die pesimdee... Tabi tek gelinim belkim ondandir. Ama sukretmek gerek!

bende tek gelinim hehehee :1:benim kayınpederimde gittiğimde bana kahve bile yapar :))ama ben yinede kayınvalidemi severim.kimsenin arkasından konuşmaz yüzüne söyler.benim annemde aynı olduğu için yadırgamıyorum.annemde kayınvalidemde koç burcu:27:

Hayaletim bende hakkini yiyemem cok iyidir,kuaforluk kursuna gitmis hic disarda sac boyatmam boyar fonumu ceker disari cikariz ben iyiyimdir onunla ama konu oglu oldumu yer gok durur onun icin yazlikta kavga etmistik esimle oda alt katta duymus herseyi.. Ee normall 3 aylik gelinimgozumdeki yas elimdeki kina kurumadan 3 hafta yazlikta koloni halinde yasadik bunaldim haliyle. Ben gelemem ole seye ozelim olsun isterim,kaprisliyimdir kizaroim aaa':-P

vayyy dedıkoduuuu bensız bıde benımkıler ıyı zaten 1 kere gordum onlar adanadalar gecen yıl evlendık 5 ay sonra gıttık tr ye kuzenlerı benı esım her yere cagırıyor evde bırakmıyor dıye bızım burda ayıp dedı nıe dedım el alemın adamlarıylamı cıkıyorum kocamla cıkıyorum:) olece kalmıstı bı de ben umursamıyordum kımseyı gorumcelerım 30 yaslarında eltım de oyle ben kucuguydum evın kayınvalıdem cok sever benı telde konusmaya doyamaz kayınpederım de oyle:32:

Back