• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Gunaydın dalınım nerelerdesın yaaafff kac gundur yoksun özletin kendını:54:

Canlar bugun anneme gıdecem sızlerle olamayabılırım aklım sızde guzel haberlerınızde...Gün heppinize güzel süprizler hazırlasın...:54:

Gunaydin kislarrr... Gece gece esimle atistik. Regl olmadim ama hamilelik belirtilerimin hepsi kayboleduuu gogusler indi karnim indii,neyse bende efvham yaptim kesin kist olduuu bu dr ne bicimm oda bana kizdi hqak ediyosun dedi bu yasta bu fizikle neyine senin igne ilacc halbuki izni vardi kendi dedi dene dieee:-( yaa kafam corbaa stresten ter basiyoo benii simdi kanvercem sonucuyla dr goruncem... Bilgilendiririm yine... Dua edin bana hamisler yaniniza geciyimmm;-) ama icime dogmuyo bitek sol yumurtaligim batiyooo o kdr.

Ayseecik tarot dedin beni bitirdin cok ilgimi ceker bole seyler. Ne sok etti seni bakayim? Banada yillar once yildizname bakmisti biri simdi bakiyorum ne derse yasiyorum! En kisa zamanda anlatiyorsunnn,bebek gorunuyormu yoldqamiymisss:-)

canım benim herşeyi söyledi 5 ay içerisinde bebeğim bana geliyorumuş kızım nefes geliyormuş

Gunaydin kislarrr... Gece gece esimle atistik. Regl olmadim ama hamilelik belirtilerimin hepsi kayboleduuu gogusler indi karnim indii,neyse bende efvham yaptim kesin kist olduuu bu dr ne bicimm oda bana kizdi hqak ediyosun dedi bu yasta bu fizikle neyine senin igne ilacc halbuki izni vardi kendi dedi dene dieee:-( yaa kafam corbaa stresten ter basiyoo benii simdi kanvercem sonucuyla dr goruncem... Bilgilendiririm yine... Dua edin bana hamisler yaniniza geciyimmm;-) ama icime dogmuyo bitek sol yumurtaligim batiyooo o kdr.

fiziğinde ne varmış yaşında ne varmışşş?

Tsky hamissin galiba belirti yasadin miii? Benim lekelenmem durdu kupkuru oldu regl olacgm yerde. Neyse kan verdim goices hayirlisiyla... Ee aysemm sen anlat naptin?

günaydın hatunlar . dün baya kaynatmışsınız kayınvalideleri çekiştirmişsiniz. ay benim kayınvalidem çok iyidir Allah razı olsun valla şanslıyım. ama bu şansı benim tuhaf eltim görmüyo

Tsky hamissin galiba belirti yasadin miii? Benim lekelenmem durdu kupkuru oldu regl olacgm yerde. Neyse kan verdim goices hayirlisiyla... Ee aysemm sen anlat naptin?

baya birşeyler anlattı yaaa nisan ayındaq düşüğk yaptığımı yine aynısı olucak mı diye korktuğumu.sağlıkçı olduğumu

Nas iyim nasil heyecanli umarim sonu da oyle olur. Kanimi verdim yaninda hormon kan falanda girdiklerinden 1 de alcam sonucu annemin uzerinden giris yaptirdim dedikodu olmasin kise ogrenmesin diee:-) varsada bi sure kimseye solemeyi dusunmuyirum cunku aysem gibi bende korkuyorum tekrar olur okdr insana hesap ver dustu demek cok agir geliyoo... Herseyi rabbim bilir ama annem esim ve sizin disinizda kimse bilmicek kayin validem bilee heyecanlanip herksi teker teker ariyo gesen sefer ole yapmisti;-) dua edinn ins. Hamisimdirrrr

Nas iyim nasil heyecanli umarim sonu da oyle olur. Kanimi verdim yaninda hormon kan falanda girdiklerinden 1 de alcam sonucu annemin uzerinden giris yaptirdim dedikodu olmasin kise ogrenmesin diee:-) varsada bi sure kimseye solemeyi dusunmuyirum cunku aysem gibi bende korkuyorum tekrar olur okdr insana hesap ver dustu demek cok agir geliyoo... Herseyi rabbim bilir ama annem esim ve sizin disinizda kimse bilmicek kayin validem bilee heyecanlanip herksi teker teker ariyo gesen sefer ole yapmisti;-) dua edinn ins. Hamisimdirrrr

inş güzel haberlerini alırız canım inş pızitif çıkarrrrrrrr.

aynen canım yaaa bende söylemicem kendi anneme bile söylemicemmm.eşim dışında kimse aslında eşimede söylememek lazımda neyse çünkü çok heyecanlanıyorlarr ne yaptıklarını şaşırıyorlar

inş canım güzel haberlerle gelirsinnn

Back