- Konu Sahibi pembemasal
-
ohh ohhh sen işi çözdün valla pembişiminşallahh eeeen kısa zamanda tutunur bebişinn... canım ben adet olduğumdan beri hep düzensizdi evlendikten sonrada aynıydı.. benim döngüm şu şekilde oluyo yanlız 22 - 22 - 35.. bu ayda 35.günde regl görmem gerekiyodu 41 oldu halen sonuç yok.. hayırlısı rabbim neyi uygun görüyosa hakkımızda o olur inşallah... rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin canımcım... sence ben bi daha ne zaman idrar testi yapayım..?? o kadar karışığım ki sizleri de çooook bunalttımm farkındayım ama bunları paylaşabildiğim tek sizler varsınız kimseyle bu konuyu bu kadar detaylı paylaşmıyorum eşimle bile..
valla canım 9 da muayeneler başlıyolar . bizim burda ertesi gün veriyolar sonucu ama kimi şehirde aynı gün alanlar var
hmmm şimdi eşimle konuştum bizim evin orda varmış bi sağlık ocağı yarın sabah kan vericemm bakalım hayırlısı ne deyim.. inşallah bu sefer pozitif derlerde şööööyle bi havalara uçarııııııımmmmm
canım benım Amin Allah hepımızın yuzunu guldursın ıns
tatlım sen 41 cı gunun sonunda bı test yap canım ınsAllah hamılesındır bende de tam senın gıbıydı elenene kadar evlenınce duzeldı cocuk yapmaya kararverdık bozuldu doktorlara soruyorum hıcbırı cvp vermıyor
hayırlısı saglıklı hayırlı gelsın de tatlım ınan bana esım annem kardesım dısında kımse pco oldugumu bılmıyor ınsanlar cahıl kı baska turlu anlarlar daha daha moralımı bozlarlar dıye kımseye soylemedım hem ben cok zor guvenırım ıyı kı varsınız kankılerımmmm
o zman yarın sabah direk kan vermeye kuzum. inş değerin iyi çıkar kuzum
Ağlattın beni tatlı tosbik,Rabbim sana da bu güzel duyguyu nasip edecek ben de sana senden daha çok inanıyorum.Hep beraber doğumlara gideceğiz,doğumhane de yaktın beni ekzantirik diye bağırmazsam
aynen canım dediğin gibi millet cahil ne olduğunu bilmezler direk kısır damgasını vururlar insana burası bizim için gerçekten çok güzel bir ortam hem tecrübelerimizi paylaşıyoruz hem sıkıntılarımıza ortak oluyoruzz... sende iyiki varsın bebeğiiiimmmmmmm
oyle vallah canım benım en ıysı sımdılık dusunmuyoruz oluyor:) Allah buyuk
Söyledim canım daha doğrusu söylettirdimcanım kocana söyledinmi müjdeli haberi söylediysen nasıl söyledin?ne tepki verdi?herşeyi anlat mera ediyorum
Valla canım senin kadar bizde sabırsızlıkla beklhmmm şimdi eşimle konuştum bizim evin orda varmış bi sağlık ocağı yarın sabah kan vericemm bakalım hayırlısı ne deyim.. inşallah bu sefer pozitif derlerde şööööyle bi havalara uçarııııııımmmmm
uvvvvvvvvv canım yerim seniayy inşaallah bu ay umudum yok desem tam yumurtlama zamanlarımda gelen giden yatıya kalan misafirler sonra annemler umreden geldiler hemde kendi annem ve kayınvalidemler gidince bir oraya bir buraya tabi geç saatte eve anca gelip vur kafayı yat misali sonra eşimin balık tutkusu o gidince annemlerde kaldım akşam gelince yine yat uyu bu ay gitti giden dermişim ne diyim nasip kısmet.... bu arada bizim bilgisayarın başına gelenler camı içinden çatlamışşşş...:18:
yazıları zar zor görüyorum yapılmaya gidersede giremem nete:26: yada şimdilik idareten kullanırım ama çok kötü...
eee tatlım ne çok şey yazdım şimdi kan tahlili verdikten sonramı eşine söyliycen yoksa şimdimi ne yapcan hadi anlat
Ne güzel işte,yapın tabi,boşver misafirleri,yorganın altını görcek halleri yokyazuzucum irmegancım inşaallah Rabbim sabrınızın sonucunu en güzel şekilde gösterecek... hadi kızlar bi test neyim yapında haziran ayını iyice şenlendirelim.
yaaa hamile haberi almak ne güzel ....bende bu ay hamiş olsam keşkem 1 temmuz evlilik yıldönümümüz eşime bekler bir sürpriz yapardımmm
tabikide ister istemez sıcağa alışkın insanlarızzz
Ondanmıdır bu sıcak kanlılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?