- Konu Sahibi pembemasal
ohh ohhh sen işi çözdün valla pembişim inşallahh eeeen kısa zamanda tutunur bebişinn... canım ben adet olduğumdan beri hep düzensizdi evlendikten sonrada aynıydı.. benim döngüm şu şekilde oluyo yanlız 22 - 22 - 35.. bu ayda 35.günde regl görmem gerekiyodu 41 oldu halen sonuç yok.. hayırlısı rabbim neyi uygun görüyosa hakkımızda o olur inşallah... rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin canımcım... sence ben bi daha ne zaman idrar testi yapayım..?? o kadar karışığım ki sizleri de çooook bunalttımm farkındayım ama bunları paylaşabildiğim tek sizler varsınız kimseyle bu konuyu bu kadar detaylı paylaşmıyorum eşimle bile..
canım benım Amin Allah hepımızın yuzunu guldursın ıns
tatlım sen 41 cı gunun sonunda bı test yap canım ınsAllah hamılesındır bende de tam senın gıbıydı elenene kadar evlenınce duzeldı cocuk yapmaya kararverdık bozuldu doktorlara soruyorum hıcbırı cvp vermıyor
hayırlısı saglıklı hayırlı gelsın de tatlım ınan bana esım annem kardesım dısında kımse pco oldugumu bılmıyor ınsanlar cahıl kı baska turlu anlarlar daha daha moralımı bozlarlar dıye kımseye soylemedım hem ben cok zor guvenırım ıyı kı varsınız kankılerımmmm