- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
fıstık naptın mezun oluyosun dimiiii?![]()
selam Deryacımm bebekimm,valla inşallah mezun olmayı çok istiyorum.yoksam yaşlandım valla bi daha okuyamam bennnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fıstık naptın mezun oluyosun dimiiii?![]()
kızlar yaaa benim evim çooookkkk sıcakkk yaaaa hiç esmiyodaaaa(((( sizin evlerinizde öylemi
canım sıcaklar benden sorulurrr kaşta şu an bir yaprak bile oynamıyorrrr
valla dün akşam yattım gece bi kalktım su gibi olmuşum hiç çekilmiyo sıcak yaaaa(((. senin durumunda zor ama sıcağı seven biriysen bilemem onu canım
kuzum benimde aklıma gelmedi değil bi daha yapsammı diye kasıklarımda batmalar hissediyorum bugünn... bide midem acayip bulandı az önce ve bi anda ter bastıı seastirem sende nasıl oluyo bulantı..?? gerçi bulantı için hamileysemki eğer çok erken olması lazım bildiğim kadarıyla... test bugün alabilirseeeem yaparım alamazsam yarına kalır artıkınncanım benim sen birdaha test yapsana kız belki bvebek yeni tutunmuştur ne bileyim geç yumurtlama olmuştur haaa birdaha baktırsana canım benim
kuzum benimde aklıma gelmedi değil bi daha yapsammı diye kasıklarımda batmalar hissediyorum bugünn... bide midem acayip bulandı az önce ve bi anda ter bastıı seastirem sende nasıl oluyo bulantı..?? gerçi bulantı için hamileysemki eğer çok erken olması lazım bildiğim kadarıyla... test bugün alabilirseeeem yaparım alamazsam yarına kalır artıkınn![]()
canım bendede aynı yazdığın gibi bulantı oluyo tere suya karışıyorum çıkarana kadar felan . inş bu sefer pozitif çıkıcak tatlım
yaa rabbim bilir ama benim içime hep hamileymişim gibi bi his doğuyo... offfff beklemesi ne zor allahım yaaaa(( sen yardımcımız ol yarabbimm... şimdiii bebeğin döllenip yerleşmesi 6 gün sürüyomuş ya kızlar eğerki cumartesi günü bebek yerleştiyse (2 damla kahve akıntımdan yola çıkıyorum) 6 gün öncesinde ilişki olmuştu onada umut bağlıyorum.. cumartesi yerleştiyse 2,7 di sonucum ben 0 larda bekliyodum... hergün ikiye katlarsaaaa bugüüüünnn beta hcgnin 10 larda olması lazım idrar testi yaparsam çıkmaz diye düşündüm.. seastirem idrar testiyle kan testini aynı gün yapmıştı kanda 73 çıkmıştı bu durumdaaaaa ben ancak perşembe yaparsam idrar testinde belli olurr sanırsam... (anam kafamda neler kurmuşum ben öyle yaaauuuvvvv
)
bnada öyle geliyo canım sen hamişsin . :))) ben test yaptıktan bir gün sonra verdim kanı tatlım aynı gün vermedim .şimdi idrarda çıkmaz senin yarın yeniden kan ver kuzum ama kesin ver tamam mı
slm kızlar nasılsınız baklaım ne var ne yokkk tuze dan baska var mı yenı bır gelısmesı olan
yok bebeğim başka haber gelmedi tüzeden sonraaa... zuzudan haber bekliyoruz yarın belli olur heralde onunkide.. sen ne durumdasın..?
ben tatlım ılacımı ıcıyorum son 4 gunum kaldı sogan kurunde de 4 cu gunum bu gun sarı leklere geldı enfeksıyonu atıyor 6 gun daha devam edıcem boyle yanı artık stresten uzagım ne zaman olursa olsun olucagına ınanıyorum zayıflıyorum da hanı pco ya fırsat bırakmıyıcamkılo gıdıyor stres yok daha ne olsun
sende de adet gecıkmesı evlendıkten sonra mı oldu cocuk dusundukten sonra mı
kuzum kanda değilde idrarda takip edeyim diyorum olmazsa yarın sabah ilk idrarla yapayım ben testi olmazmı..??
olur canım ama daha yeni ya belki çıkmayabilir
ayyy sanki hamileymişim gibi söyledin bebeğimmneyse ben en iyisi perşembe günü yapayım testi nasıl sabredeceksem..
şimdi tekrar kan testi versem hastanedekiler dalga geçer benimleeee
![]()
ben inanıyorum tatlım o yüzden öyle yazdım. sağlıkocağında versene kuzum niye para veriyosun ki
hmmm oda olabilir aslındaaa kaçta açılıyoki sağlık ocakları sabah işe gelmeden uğrar veririm dimii ertesi günmü alırım sonucu peki..??