• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

TUZEEEEE

Vatana millete topiğe hayırlı ugurlu olsun şanş getirsin rabbim kalp atışlarını duyurmak kucagına almak nasıp etsin ve burdaki bebege aşeren arkadaslara annelik duygusunu tattır YARABBİİİİ:49:
Amin canım cemi cümlemize.

Gunaydin cancanlar... Bugun benim 33.gunum regl oldugumu sandim dun gece ama akintili kandan sonra hiccbisey yok belki dvmi gelir die bekliyorum. Napsam iyicede bunaldim uykularim kaciyoo beklemektense regl olmayi tercih ederim bu ikilem beni cok tedirgin ediyo:-(

Bekleme bekleme test yap,bizi sevindir.

tüzeeemmm sendeki belirtilerin bir çoğu bende vaaarrr ve sabaha karşı rüyamda turşu gördüm 1 tabak ama diyorumki hiçte canım çekmedi ne gösterip duruyosunuz diyorum :9: saat 6 da uyandım o rüyadan sonra uyuyamadım...

günaydın babyyyyy nabersin yavrummm...?

evet kuzum ikilemde kalmak en kötüsü yaaaa :50: hele ben kan testini veripte sonucu aldıktan sonra daha çok ikilemde kaldım.. belirtilerim var 42. gündeyim ve hala gelen giden yok...

kuzuuuummm kızma ama ben kan vermedimm... o sağlık ocağı çoook kalabalıktı bende hiiç girmedim içeriye yoksa işe geç kalırdım... ama 2 tane test aldım eczanedeeeennnn :32:

birini yap ozaman kuzum şimdi.

Kızlar ne zamandır bu forumdayım,gebelik belirtileri gerçekten insandan insana çok değişiyor.Ben kendiminkileri yazayım bakarsın bilmeyen arkadaşlarıma umut olur.
*Şimdi düşünüyorumda bebek oluştuğu andan itibaren ben de bir sessizlik başladı.İş yerinde bile hayırdır sen çok durgunlaştın gibi kelimeler duymaya başladım,tuhaf bir dinginlik yani.
*İştah artışı oldu ama her zaman değil ara ara.Geçen cumartesi kısır ve turşu görmüştüm rüyamda.
*Çok kabuslar görmeye başlamıştım,değişen hormon düzeylerinden oluyormuş.Saçma sapan rüyalar,aşık oluyordum,kaçırılıyordum,birileri yanıma uzanıyordu,hatırlamak bile istemediğim kabuslar,en çokta oda havasız kalmışsa görüyordum.Kalk anne içerde oksijen kalmadı diyordu herhalde
*Geçen hafta sürekli wc deydim,sanki sürekli su içmişim gibi
*Bir de oğluma doğum yaptığımda memişler süt kokmuştu,süt kokusu yıllar sonra gitmişti,o kokuyu giyinirken tekrar duydum,kokuda artış olmuş.
*Meme uçlarımda pütürtüler arttı,aerola denilen kahverengi kısım hemen büyümeye başladı.
*İçimde sürekli bir kıpırtı hali vardı,sanki kistlerim eriyor, pıt pıt der gibi.Sanırsam rahim yerleşmek için etrafı topluyor :)
*pko dan kaynaklı kasık ağrılarım olmadı.
*Ara ara hafif baş dönmelerim oldu.
*Kipriklerim zaten karışık olduğundan onları anlayamadım yalnız burun bariz belli ediyor kendini.
*Yine geçen hafta kulak çınlamalarım oldu.
*Birazda uyku hali oldu.Hatırladıklarım bunlar canlarım.Bu kadar belirtiye rağmen insan illa çift çizgiyi bekliyor işte.

tüzeeemmm sendeki belirtilerin bir çoğu bende vaaarrr ve sabaha karşı rüyamda turşu gördüm 1 tabak ama diyorumki hiçte canım çekmedi ne gösterip duruyosunuz diyorum :9: saat 6 da uyandım o rüyadan sonra uyuyamadım...

günaydın şeker kızlarrr nasılsınız bakayımmmm

günaydın babyyyyy nabersin yavrummm...?

Gunaydin cancanlar... Bugun benim 33.gunum regl oldugumu sandim dun gece ama akintili kandan sonra hiccbisey yok belki dvmi gelir die bekliyorum. Napsam iyicede bunaldim uykularim kaciyoo beklemektense regl olmayi tercih ederim bu ikilem beni cok tedirgin ediyo:-(

evet kuzum ikilemde kalmak en kötüsü yaaaa :50: hele ben kan testini veripte sonucu aldıktan sonra daha çok ikilemde kaldım.. belirtilerim var 42. gündeyim ve hala gelen giden yok...

günaydın kızlar irmegan ne yaptı acaba kan verdimi zuzu tatlım bence sen artık bi dr görün canım

kuzuuuummm kızma ama ben kan vermedimm... o sağlık ocağı çoook kalabalıktı bende hiiç girmedim içeriye yoksa işe geç kalırdım... ama 2 tane test aldım eczanedeeeennnn :32:

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE :49::emir_bebek::21::nazar::46:

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

Kızlar beni de ekleyin...daha çoook var ama.. 24 Haziran...benimkisi :34:

merhaba kızlar size bi sorum olacak.. benım birliktelikten sonra sağ kasıkta 1 2 defa sancı gibi ağrı oldu bunun sebebi sizce nedir? psikoljik mi normal bişemi? yoksa yumurtalık dönemindeyım de ondan mı oluyor? ben 4 aylık evliyim bebeişimiz olsun isityoruz..

merhaba kızlar size bi sorum olacak.. benım birliktelikten sonra sağ kasıkta 1 2 defa sancı gibi ağrı oldu bunun sebebi sizce nedir? psikoljik mi normal bişemi? yoksa yumurtalık dönemindeyım de ondan mı oluyor? ben 4 aylık evliyim bebeişimiz olsun isityoruz..

Yumurtladıgn ıcın sana haber verıyor olabılır üşütmüş olabilirsin ve daha 4 aylık evlısın sen kafayımı yedın:4: canım yaaa hemen kendıne dunyayı dar etme lutfenn bıraz tadını cıkar evlılıgın daha vucutlarınız bırbırını tanımamısken hemen bebek bekleme oluruna bırak psıkolojıye baglarsan daha coook beklersın at kafandan bebek olayını rıca ederım bak burda tecrube konusuyo:9:

Back