• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

kıızzzlaaar napıyosunuuuzzz... benim artık iyiceee işler yoğunlaştıı başıma gelen geleneee... 30 haziranda kongremiz var ona hazırlık yapıyoruz... bu aradada mutlu haber alsam ne kadar güzel olurduuu... dakka başı wcye giriyorum belirti gelen giden varmı diye yoookkk allah yoook yaniiiiiii.... Allahım noolursun sen bu belirsizliği bebişe döndür yarabbim.. bu topikte bebek aşkıyla yanan tüm kardeşlerime eeeen kısa zamanda yavrularını gönder yarabbiiiimmm... Yüce mevlam hepimizin yüzünü güldürrr mübarek 3 aylarda....
canım sernin bat ne zamandı sen mayısda kırmızıları görmedinmi?

canım sernin bat ne zamandı sen mayısda kırmızıları görmedinmi?

kuzum ben en son 25 nisanda hasta oldum bi dahada olmadım mayıs boş geçti yanii.. 41.gündeyim bugün... cmt kan verdim ve sonucu almadan önce 2 damla kahve leke geldi gerisi gelmedi.. sonucumda 2.7 çıkmıştı.. acaba geç yumurtladımda geç döllenme oldu o günde yerleştimi diye düşünüyorum.. (hayale bakarmısın yuh diyorum artık kendimee...:27:)

kıslarrrr napıyosunuz bakemm.çok şükür sınav streside bitti(sankim çok çalıştımda :27: )artıkın buradayım ben bu konuda uzmanım.ay bugün neşeliyim çok şükür ama nedensiz :27: yaa kızlarrr ben hala kürtajdan sonra adet olmadım ya.36 gün geçti.ayın 15 ine kadar bekliyeyimde doktora gideyim.

Son düzenleme:
kıslarrrr napıyosunuz bakemm.çok şükür sınav streside bitti(sankim çok çalıştımda :27: )artıkın buradayım ben bu konuda uzmanım.ay bugün neşeliyim çok şükür ama nedensiz :27: yaa kızlarrr ben hala kürtajdan sonra adet olmadım ya.36 gün geçti.ayın 15 ine kadar bekliyeyimde doktora gideyim.

hoşgeldinnn cööspırıımmm... çok şükür sınav stresinide atlattınn hadi gözünaydın... canım test yaptınmı hiç..??

hoşgeldinnn cööspırıımmm... çok şükür sınav stresinide atlattınn hadi gözünaydın... canım test yaptınmı hiç..??

hoşbulduk bacımm.yok yapmadım ama hamile olma olasılığım varmı acep??kürtajdan sonra 20 gün korunduk sonra nasılsa adet olucam diye korunmayı bıraktık:26:

Tuzem kan verdinmi bebem gel ben aliyim kanini veriyim sana mutlu haberrr:-)

Yarın vereceğim canımcım,çıkamadım malesef

tuze, celi kızlar hadi tutuşun el ele beraber abla kardeş kan vermeye gidin hadi kızlar.kaldırımdan kaldıırıma geçerken sağınıza solunuza bakın tamam mı kızlar sonra haberleri bekliyorum

Delü:33: yarına inşallah canım

kıızzzlaaar napıyosunuuuzzz... benim artık iyiceee işler yoğunlaştıı başıma gelen geleneee... 30 haziranda kongremiz var ona hazırlık yapıyoruz... bu aradada mutlu haber alsam ne kadar güzel olurduuu... dakka başı wcye giriyorum belirti gelen giden varmı diye yoookkk allah yoook yaniiiiiii.... Allahım noolursun sen bu belirsizliği bebişe döndür yarabbim.. bu topikte bebek aşkıyla yanan tüm kardeşlerime eeeen kısa zamanda yavrularını gönder yarabbiiiimmm... Yüce mevlam hepimizin yüzünü güldürrr mübarek 3 aylarda....

İrmegan aklıma geldikçe yazarım dediklerimden biriside buydu.sık sık wc gitme.

kuzum ben en son 25 nisanda hasta oldum bi dahada olmadım mayıs boş geçti yanii.. 41.gündeyim bugün... cmt kan verdim ve sonucu almadan önce 2 damla kahve leke geldi gerisi gelmedi.. sonucumda 2.7 çıkmıştı.. acaba geç yumurtladımda geç döllenme oldu o günde yerleştimi diye düşünüyorum.. (hayale bakarmısın yuh diyorum artık kendimee...:27:)
drr neden gitmemekte ısrar ediyorsun canım sennn

hoşbulduk bacımm.yok yapmadım ama hamile olma olasılığım varmı acep??kürtajdan sonra 20 gün korunduk sonra nasılsa adet olucam diye korunmayı bıraktık:26:

canım belkide geç yumurtladın bi test yap bişey kaybetmezsin en azından aklından soru işaretleri gider doktora Gİgitmen gerekiyosada gidersin hemm..

Yarın vereceğim canımcım,çıkamadım malesef

Delü:33: yarına inşallah canım

İrmegan aklıma geldikçe yazarım dediklerimden biriside buydu.sık sık wc gitme.

canım o bende bi ara çok feciiydi ama şimdi kırmızılar geldimi diye meraktan gidiyorum :1:

drr neden gitmemekte ısrar ediyorsun canım sennn

ayşemm iş yeri çok sıkıntılı işler yoğun taşınmak için izin alıcam önümüzdeki hafta.. bide arkadaşın biri doğum izninde onun yerinede ben bakıyorum... perşembe yada cumaya kadar giderim cnm...

bu arada doğum izninde olan arkadaşım 32 yaşında geçen sene nisanda evlendi kız ayda sadece 1 gün hasta oluyodu normalde 5 6 gün sürer ama o sadece 1 gün oluyodu ve bebk çok istiyodu ben hep diyodumki allah bilir ya 1 gün hasta oluyo bebek durumuda sıkıntılı olabilir diye düşünüyodum 2 aylık evliyken hamile haberini aldık hemde testi beraber yapmıştık... Rabbim işte verdikten sonra veriyo yeterki tevekjkülü elden bırakmayalım kızlar....

Hamile kalmak için bu sitenin takvimini kullandım.Adet araları hep 30 gün.13-15-17 .günlerde ilişki oldu.3 ay öncesinden folik asit başlamıştım,glukofajımı kullanıyordum.Ayrıdan ben ve eşime herhangi bir kür uygulamadık,kürlerin dozunu ayarlamak gerek o yüzden çekindim açıkçası.

canım benim ergenliğimde de sivilcem olmadı.Adet belirtilerim kasıklarımda ağrı ve aşırı sinirlilik olurdu,onlar bu ay yok denecek kadar az oldu.Geçen hafta rüyamda kısır ve turşu görmüştüm,delirmiştim adeta,ama ben hamiş olmadanda böyle bişiler canım çeker diye yormadım hiç,bugünlerde de balık kokuyor burnuma.Dün hastanede deli gibi acıktım,baya bi yemek yedim.İştahım arttı.göğüslerimde özellikle sol göğsümde inceden sızlamalar vardı,benim ikinci hamileleğim olacak inşallah,ilkini emzirirkende bu sızlamalar olmuştu.dün adet olma günümdü,özellikle sol yumurtalığımda baskı hissi var.Adet olma saatim 16:30 dur.Geçen gün tam bu saatte rahimde sızlamalar,ağrılar oldu ama gelmedi,işte ben o zaman daha çok şüphelendim ama geçen ayda hüsrana uğradığımdan açıkçası çokta ümitlenmedim.Bu siteden kızlar adetten 4-6 gün önce öğreniyorlardı bakıyordum hep negatif, o yüzdende umutsuzdum.Meğerse yerleşmek için yer aramış benim minik hücrem :9: Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah,burdan benim gibi paylaşmazsanız valla kızarım.Egzantirikressamım bana benden çok inanmıştı,bugün daha gelmedi,çok öpüyorum onu da.

canım sabırla geçmişi bitirip öyle yazıyım dedim ama dayanamadım... inan kendim hamile kalsam bu kadar olurdu... :52::52::52::52::52:

hele o ne siliği çift çizgi diyorum ben görünce çok heyecanlandım...
,
tuzem benim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşaallah sana ....

şuanda canım çok sıkılıyor zaten güzel olayım diye bi ayakkabı giydim oda ayağıma vurdu.offfffffffffffffff offfffffffffffff

Cilgin ayseeee.... Ayakkabin vuruyora icine islak bez koyup buzluga at bir gece kalsin ertesi gun ymisacik acilmis olurrr....bilgineee

Hayaletimm hosggeldin. Tebrikler bitmis sinavlar potansiyel mezun gozuyle bakiyorum artik sana bu kadar ara verince:-) ee nassin yavrum iyimisin?

Hayaletimm hosggeldin. Tebrikler bitmis sinavlar potansiyel mezun gozuyle bakiyorum artik sana bu kadar ara verince:-) ee nassin yavrum iyimisin?

hoşbulduk bebemm,valla inşallah mezun olurum ya...zuzuşumm kürtaj sonrası adet olmadım hala.hamile olduğumuda sanmıyorum bakalım.10 daha bekliycem ona göre doktor kontrolüm var 15 haziran gibi..sen nasıl oldun cicimm

canım sabırla geçmişi bitirip öyle yazıyım dedim ama dayanamadım... inan kendim hamile kalsam bu kadar olurdu... :52::52::52::52::52:

hele o ne siliği çift çizgi diyorum ben görünce çok heyecanlandım...
,
tuzem benim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşaallah sana ....

Ağlattın beni tatlı tosbik :43:,Rabbim sana da bu güzel duyguyu nasip edecek ben de sana senden daha çok inanıyorum.Hep beraber doğumlara gideceğiz,doğumhane de yaktın beni ekzantirik diye bağırmazsam :9:

Ağlattın beni tatlı tosbik :43:,Rabbim sana da bu güzel duyguyu nasip edecek ben de sana senden daha çok inanıyorum.Hep beraber doğumlara gideceğiz,doğumhane de yaktın beni ekzantirik diye bağırmazsam :9:

canım kocana söyledinmi müjdeli haberi söylediysen nasıl söyledin?ne tepki verdi?herşeyi anlat mera ediyorum:53:

Back