Hamile kalmak için bu sitenin takvimini kullandım.Adet araları hep 30 gün.13-15-17 .günlerde ilişki oldu.3 ay öncesinden folik asit başlamıştım,glukofajımı kullanıyordum.Ayrıdan ben ve eşime herhangi bir kür uygulamadık,kürlerin dozunu ayarlamak gerek o yüzden çekindim açıkçası.
canım benim ergenliğimde de sivilcem olmadı.Adet belirtilerim kasıklarımda ağrı ve aşırı sinirlilik olurdu,onlar bu ay yok denecek kadar az oldu.Geçen hafta rüyamda kısır ve turşu görmüştüm,delirmiştim adeta,ama ben hamiş olmadanda böyle bişiler canım çeker diye yormadım hiç,bugünlerde de balık kokuyor burnuma.Dün hastanede deli gibi acıktım,baya bi yemek yedim.İştahım arttı.göğüslerimde özellikle sol göğsümde inceden sızlamalar vardı,benim ikinci hamileleğim olacak inşallah,ilkini emzirirkende bu sızlamalar olmuştu.dün adet olma günümdü,özellikle sol yumurtalığımda baskı hissi var.Adet olma saatim 16:30 dur.Geçen gün tam bu saatte rahimde sızlamalar,ağrılar oldu ama gelmedi,işte ben o zaman daha çok şüphelendim ama geçen ayda hüsrana uğradığımdan açıkçası çokta ümitlenmedim.Bu siteden kızlar adetten 4-6 gün önce öğreniyorlardı bakıyordum hep negatif, o yüzdende umutsuzdum.Meğerse yerleşmek için yer aramış benim minik hücrem
Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah,burdan benim gibi paylaşmazsanız valla kızarım.Egzantirikressamım bana benden çok inanmıştı,bugün daha gelmedi,çok öpüyorum onu da.