- Konu Sahibi pembemasal
-
canım sernin bat ne zamandı sen mayısda kırmızıları görmedinmi?kıızzzlaaar napıyosunuuuzzz... benim artık iyiceee işler yoğunlaştıı başıma gelen geleneee... 30 haziranda kongremiz var ona hazırlık yapıyoruz... bu aradada mutlu haber alsam ne kadar güzel olurduuu... dakka başı wcye giriyorum belirti gelen giden varmı diye yoookkk allah yoook yaniiiiiii.... Allahım noolursun sen bu belirsizliği bebişe döndür yarabbim.. bu topikte bebek aşkıyla yanan tüm kardeşlerime eeeen kısa zamanda yavrularını gönder yarabbiiiimmm... Yüce mevlam hepimizin yüzünü güldürrr mübarek 3 aylarda....
canım sernin bat ne zamandı sen mayısda kırmızıları görmedinmi?
kıslarrrr napıyosunuz bakemm.çok şükür sınav streside bitti(sankim çok çalıştımda)artıkın buradayım ben bu konuda uzmanım.ay bugün neşeliyim çok şükür ama nedensiz yaa kızlarrr ben hala kürtajdan sonra adet olmadım ya.36 gün geçti.ayın 15 ine kadar bekliyeyimde doktora gideyim.
hoşgeldinnn cööspırıımmm... çok şükür sınav stresinide atlattınn hadi gözünaydın... canım test yaptınmı hiç..??
Tuzem kan verdinmi bebem gel ben aliyim kanini veriyim sana mutlu haberrr
tuze, celi kızlar hadi tutuşun el ele beraber abla kardeş kan vermeye gidin hadi kızlar.kaldırımdan kaldıırıma geçerken sağınıza solunuza bakın tamam mı kızlar sonra haberleri bekliyorum
kıızzzlaaar napıyosunuuuzzz... benim artık iyiceee işler yoğunlaştıı başıma gelen geleneee... 30 haziranda kongremiz var ona hazırlık yapıyoruz... bu aradada mutlu haber alsam ne kadar güzel olurduuu... dakka başı wcye giriyorum belirti gelen giden varmı diye yoookkk allah yoook yaniiiiiii.... Allahım noolursun sen bu belirsizliği bebişe döndür yarabbim.. bu topikte bebek aşkıyla yanan tüm kardeşlerime eeeen kısa zamanda yavrularını gönder yarabbiiiimmm... Yüce mevlam hepimizin yüzünü güldürrr mübarek 3 aylarda....
drr neden gitmemekte ısrar ediyorsun canım sennnkuzum ben en son 25 nisanda hasta oldum bi dahada olmadım mayıs boş geçti yanii.. 41.gündeyim bugün... cmt kan verdim ve sonucu almadan önce 2 damla kahve leke geldi gerisi gelmedi.. sonucumda 2.7 çıkmıştı.. acaba geç yumurtladımda geç döllenme oldu o günde yerleştimi diye düşünüyorum.. (hayale bakarmısın yuh diyorum artık kendimee...)
hoşbulduk bacımm.yok yapmadım ama hamile olma olasılığım varmı acep??kürtajdan sonra 20 gün korunduk sonra nasılsa adet olucam diye korunmayı bıraktık:26:
Yarın vereceğim canımcım,çıkamadım malesef
Delüyarına inşallah canım
İrmegan aklıma geldikçe yazarım dediklerimden biriside buydu.sık sık wc gitme.
drr neden gitmemekte ısrar ediyorsun canım sennn
Hamile kalmak için bu sitenin takvimini kullandım.Adet araları hep 30 gün.13-15-17 .günlerde ilişki oldu.3 ay öncesinden folik asit başlamıştım,glukofajımı kullanıyordum.Ayrıdan ben ve eşime herhangi bir kür uygulamadık,kürlerin dozunu ayarlamak gerek o yüzden çekindim açıkçası.
canım benim ergenliğimde de sivilcem olmadı.Adet belirtilerim kasıklarımda ağrı ve aşırı sinirlilik olurdu,onlar bu ay yok denecek kadar az oldu.Geçen hafta rüyamda kısır ve turşu görmüştüm,delirmiştim adeta,ama ben hamiş olmadanda böyle bişiler canım çeker diye yormadım hiç,bugünlerde de balık kokuyor burnuma.Dün hastanede deli gibi acıktım,baya bi yemek yedim.İştahım arttı.göğüslerimde özellikle sol göğsümde inceden sızlamalar vardı,benim ikinci hamileleğim olacak inşallah,ilkini emzirirkende bu sızlamalar olmuştu.dün adet olma günümdü,özellikle sol yumurtalığımda baskı hissi var.Adet olma saatim 16:30 dur.Geçen gün tam bu saatte rahimde sızlamalar,ağrılar oldu ama gelmedi,işte ben o zaman daha çok şüphelendim ama geçen ayda hüsrana uğradığımdan açıkçası çokta ümitlenmedim.Bu siteden kızlar adetten 4-6 gün önce öğreniyorlardı bakıyordum hep negatif, o yüzdende umutsuzdum.Meğerse yerleşmek için yer aramış benim minik hücremAllah hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah,burdan benim gibi paylaşmazsanız valla kızarım.Egzantirikressamım bana benden çok inanmıştı,bugün daha gelmedi,çok öpüyorum onu da.
Hayaletimm hosggeldin. Tebrikler bitmis sinavlar potansiyel mezun gozuyle bakiyorum artik sana bu kadar ara verinceee nassin yavrum iyimisin?
Cilgin ayseeee.... Ayakkabin vuruyora icine islak bez koyup buzluga at bir gece kalsin ertesi gun ymisacik acilmis olurrr....bilgineee
canım sabırla geçmişi bitirip öyle yazıyım dedim ama dayanamadım... inan kendim hamile kalsam bu kadar olurdu...
hele o ne siliği çift çizgi diyorum ben görünce çok heyecanlandım...
,
tuzem benimmaşaallah sana ....
oldu canım buzluktaki ölü balık ayak kokusundan artık kendini birkez daha intihar eder heraldee
Aysecim ayaklar kokuyorsa o ayri tabi yazik balikcigaunut gitsin...
kıslarrr nabıyosunuzzz sesiniz soluğunuz çıkmıyoooooooooooooooo
Ağlattın beni tatlı tosbik,Rabbim sana da bu güzel duyguyu nasip edecek ben de sana senden daha çok inanıyorum.Hep beraber doğumlara gideceğiz,doğumhane de yaktın beni ekzantirik diye bağırmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?