• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Ayşaaaa gıııı sen antalyadaymışın hee hmmm hep tatil yani ne güzelll:21:benımde abım alanya avsallarda yasıyordu ama sımdı adapazarına gerı döndüler ben onun sayesınde 5 yıl her yaz geldım oralara cok gezdım guzel yerlerde ben bıraz acaıp kalıyordum aralarında kapalıyım yaa:9:kendimi çok özel hissediyordum tek olmak ne güzel :3:

tatlım ben de o tarafta kapalılar için tatil yeri bulmak istiyorummm

Kızlar dayanamadım testimi yaptım,elim ayağım titriyor şuan,silik bir ikinci çizgi geldi,Allah ım doğru olabilir miki?

Hayırlı olsuuuuunnnnn :) değerin de güzel çıkar inşallahhhhhh:nazar:

Arkideslerim cok yogundu cfvp veremedim sizleree... Pembecim ben pkolu degilim hani diyorum belki klomen ve igne yapmiwtir kahve lekeyi ondan olmadiysam cok sukur pko kist falan yok hatta bu ay olmassa esimi gondericem muiayeneye.. Allah sanada en kisa zamanda sifa versoin bu rahatsilik yusunden zayif klamak zorunda olmak pekte hos olmasa gerek. Cok sukur kilom fitt';-) ztn ben hiperaktifim:-) neyse gelelim aysocum sana bende cok istiyorum ama kafamdaki tarihhi gecmek istiyorum ondan sonra gidicem reglim gecsin testte cift cizgi goreyim olee yada regl olmassam giderim. Kanamam bitti yerini akintiya birakti karnim regl agrisi gibi agriyo. Vee arkidesleriminin bebek istedigimden haberi yok senin yuzun parliyo dedi biri digeride sen hamilemisin dedi eirekk cok pis gaazim varr gaz veren verenee:-)

Kızlar dayanamadım testimi yaptım,elim ayağım titriyor şuan,silik bir ikinci çizgi geldi,Allah ım doğru olabilir miki?

silik çıktıysa pozitif.benimkide çok silik çıkmıştı belli belirsizdi.süper.hayırlı olsun.ama sen bi kan testi de yaptır hemen emin ol bence

Arkideslerim cok yogundu cfvp veremedim sizleree... Pembecim ben pkolu degilim hani diyorum belki klomen ve igne yapmiwtir kahve lekeyi ondan olmadiysam cok sukur pko kist falan yok hatta bu ay olmassa esimi gondericem muiayeneye.. Allah sanada en kisa zamanda sifa versoin bu rahatsilik yusunden zayif klamak zorunda olmak pekte hos olmasa gerek. Cok sukur kilom fitt';-) ztn ben hiperaktifim:-) neyse gelelim aysocum sana bende cok istiyorum ama kafamdaki tarihhi gecmek istiyorum ondan sonra gidicem reglim gecsin testte cift cizgi goreyim olee yada regl olmassam giderim. Kanamam bitti yerini akintiya birakti karnim regl agrisi gibi agriyo. Vee arkidesleriminin bebek istedigimden haberi yok senin yuzun parliyo dedi biri digeride sen hamilemisin dedi eirekk cok pis gaazim varr gaz veren verenee:-)

zuzum çok umutluyum ben senden canım güzel haber vericeksin sende bize

bu testler bebişi gösteriyor vallahi hadi hayırlısı olsun arkadaşım haziranın ilk bebişimi olacak şimdi bu böcük... pek güzelll haber...
Haziranda benden önce yoktu sanırım,ilk bebe benim ki o zaman,inşallah diğer arkadaşlarda peşi sıra gelirler.

tatlım ben de o tarafta kapalılar için tatil yeri bulmak istiyorummm

Hayırlı olsuuuuunnnnn :) değerin de güzel çıkar inşallahhhhhh:nazar:
İnşallah canım benim için de dua edin.

silik çıktıysa pozitif.benimkide çok silik çıkmıştı belli belirsizdi.süper.hayırlı olsun.ama sen bi kan testi de yaptır hemen emin ol bence

Kan testini devlette yaptırayım diyorum.

Haziranda benden önce yoktu sanırım,ilk bebe benim ki o zaman,inşallah diğer arkadaşlarda peşi sıra gelirler.

İnşallah canım benim için de dua edin.

Kan testini devlette yaptırayım diyorum.

olur canım devlettede olur onun sonucunuda bugün verirler git ver gel ama akşama kadar sonuç çıkar

Seastrem benim saol tatlim ama her an regl olcam gibi yaa bi huzursuzluk bi bunalimm olmadim cok sukur umutlar hala canli... Bu arada senin nasil gidiyor bakaloim hep biz anlatiyoruz. Miden nasil?

Seastrem benim saol tatlim ama her an regl olcam gibi yaa bi huzursuzluk bi bunalimm olmadim cok sukur umutlar hala canli... Bu arada senin nasil gidiyor bakaloim hep biz anlatiyoruz. Miden nasil?

midem çok kötü tatlım sabah iyiyim dedim ama şuan kötüyüm lavaboya zor attım az önce kendim:( . bulantılar olmasa güzel gidicek ama işte idare etmeye çalışıyorum canım. sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun dr a tatlım

Seastrem zencefoil mide bulantisina bire bir dene derim zarar vermsse. Tatlim benim yarin 33.gunum regl olmam gereken son gun olmazsam cok daha umutlanacagim gun olmazsam crsmba hemen kanverip dr gidicem. Senin idrarda ne zman gorundu bebeim ben bu sabahta yaptim cikmadi ama umudumu yitirmedim nollur nolmaz... Hamile ikende hemen cikmamisti benim hemen cikmiyo gabaa bazilarinin bhcg gec yukseliyor. Mevsim cok guzel iyi beslen sende emi zencefil cayi yap dr sor onerirse ic mide bulantisi icin.

tuze, celi kızlar hadi tutuşun el ele beraber abla kardeş kan vermeye gidin hadi kızlar.kaldırımdan kaldıırıma geçerken sağınıza solunuza bakın tamam mı kızlar sonra haberleri bekliyorum

Kizlar benim butun gece ayaklarimin alti yandii simdide gozlerim yaniuyo kapaniyoo:-( kac gundur uyur gezer gibiyim uykucu da degilimdir erkenden kalkarim gec yatarim falan ama artik dayanamiyorum hatta regl olucam zaman normalde uyku problemi yasarim ben ama suan tam tersi herseyy ayy allahim belirliteri bebelere ceevir ya rabbii ol dersen olurr. Ama saglikli olsun guzel olsun salih evlat olsun olsun die olmasin cook uzulurum soraa':-(

Seastrem zencefoil mide bulantisina bire bir dene derim zarar vermsse. Tatlim benim yarin 33.gunum regl olmam gereken son gun olmazsam cok daha umutlanacagim gun olmazsam crsmba hemen kanverip dr gidicem. Senin idrarda ne zman gorundu bebeim ben bu sabahta yaptim cikmadi ama umudumu yitirmedim nollur nolmaz... Hamile ikende hemen cikmamisti benim hemen cikmiyo gabaa bazilarinin bhcg gec yukseliyor. Mevsim cok guzel iyi beslen sende emi zencefil cayi yap dr sor onerirse ic mide bulantisi icin.

zencefili dr sorim gittiğimde kullan derse öyle kullanırım canım. benim normalde hep düzensizdi reglim canım 30 olarak hesaplarsak 12 gün sonra test yaptım ve çok silik çizgi çıktı zor görmüştüm çizgiyi ertesi gün kan verdim sonucum 73,35 çıkmıştı tatlım. doktorum sen geç yumurtlamışsın dedi bana bebeğin doğum tarihini bile son adet tarihine göre hesplamadı dr tatlım . inş kanda pozitif çıkar seninde tatlım

kıızzzlaaar napıyosunuuuzzz... benim artık iyiceee işler yoğunlaştıı başıma gelen geleneee... 30 haziranda kongremiz var ona hazırlık yapıyoruz... bu aradada mutlu haber alsam ne kadar güzel olurduuu... dakka başı wcye giriyorum belirti gelen giden varmı diye yoookkk allah yoook yaniiiiiii.... Allahım noolursun sen bu belirsizliği bebişe döndür yarabbim.. bu topikte bebek aşkıyla yanan tüm kardeşlerime eeeen kısa zamanda yavrularını gönder yarabbiiiimmm... Yüce mevlam hepimizin yüzünü güldürrr mübarek 3 aylarda....

kıızzzlaaar napıyosunuuuzzz... benim artık iyiceee işler yoğunlaştıı başıma gelen geleneee... 30 haziranda kongremiz var ona hazırlık yapıyoruz... bu aradada mutlu haber alsam ne kadar güzel olurduuu... dakka başı wcye giriyorum belirti gelen giden varmı diye yoookkk allah yoook yaniiiiiii.... Allahım noolursun sen bu belirsizliği bebişe döndür yarabbim.. bu topikte bebek aşkıyla yanan tüm kardeşlerime eeeen kısa zamanda yavrularını gönder yarabbiiiimmm... Yüce mevlam hepimizin yüzünü güldürrr mübarek 3 aylarda....

aminnnnn tüm duaların tutsun inşallahh.....

aminnnnn tüm duaların tutsun inşallahh.....

Back