- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
valla öyle oluyor hafta içi bile bukadar çok yorulmuyorum arkadaşşşşi
Kızlar günaydın,benim bu sabahta gelen giden yok,30 yıldır çok çok az 30 günü geçmişti :18:
allah yardımcınız olsun
Ayşaaaa gıııı sen antalyadaymışın hee hmmm hep tatil yani ne güzelllbenımde abım alanya avsallarda yasıyordu ama sımdı adapazarına gerı döndüler ben onun sayesınde 5 yıl her yaz geldım oralara cok gezdım guzel yerlerde ben bıraz acaıp kalıyordum aralarında kapalıyım yaa kendimi çok özel hissediyordum tek olmak ne güzel
Off bıktım şu bekliyenlerden kızımmm bklemeeee gelmesınler pasta borekmı yaptın gelsın dıyeee allah allah yaaarötar yapsınlar ucagı kacırsınar gelmesinler yaaaaa kapa kulaklarını duymaa
Beklemeyelimde napalım,umud edince geliyor,etmiyoruz bu sefer meraktan geberiyos,test yapmaya korkuyorum,sap gibi tek çizgi fırlayıp gelirse yine :18:
canım benim kaçgün geçti söyle sen banaaaa
Beklemeyelimde napalım,umud edince geliyor,etmiyoruz bu sefer meraktan geberiyos,test yapmaya korkuyorum,sap gibi tek çizgi fırlayıp gelirse yine :18:
Artık ben hiiiiçç umursamıyorum yeter gayrı hep ben bekledim birazda o beklesin hatta gelsin kapıyı açmıyacam cazası var
aynen öyle canımmm şimdi ben yıllık iznimi alıcam düşünüyorum düşünüyorum nereye gideyim diye bir yer bulamıkyorum.iznini alan buraya geliyor ben nereye gideyim
2gün geçti yapsammıki,hiç cesaretim yok
ADAPAZARINA gel hahahahahahahaha
yap arkadaşım cesaretin neden olmasın hakkında hayırlısı yani yap en azından kafan rahatlarrr.hadi hemen yap bize cvp yazzz
ayyy iğrenççç soğan kürüde ama ne yapıcaz herşey bebeklerimiz için demiiii
Kızlaar ben az bişe kaçıyorum arkadasım işe gitti ustalar gelecekmiş benden rica etti ustaların başında dururmusun dıye gerci kızı var evde ama daha kucuk neysee inşallah ustalara yemek vermeye kalkmaz bıde onlarlamı ugrasacamevde net varsa ordanda gırerım sız merak etmeyın benı canlarım(MERAK ETTİĞİNİZİ UMARAK)
Yapmasamda ümidimi yitirmesem,ya korkularım olan tek çizgi gelirse :26:
Kzlar nasiliz nasi gecti h.sonu? Benim lekelenmem durdu ya regle hazirlik,ya kist,ya hamislikkyarin goruces belki yarindan da yakin;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?