• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

canlarııımmmm nasılsınııızzzz...????

ben çok feciyim yaaaaa cumartesi öğlen işten izin aldım sonra gittim kan verdimm ordanda yeni evimizi temizlemeye gittik eşim ben kayınvalidem ve kayınbabam... çok yorulduk saat 9 da çıktık evden sonra sonucumu aldım ve negatifti.. sonuç 2.7 çıktıııı ama o gün hafif kahvemsi 2 damla akıntım gelmiş... neyse pazar günüde fulll temzilikle geçirdik akşam 8'e kadarr ama heryerim hamlamışşş ölüyorum şuanda resmen.. ama evimiz çooooook güzell biran evvel taşınmak istiyorum çoook sabırsızım vallaaa :) ankaraya gelince banada gelirsiniz kızlarr... Ankara ayaklarınızın altında....

bu sabah göğüslerimin ağrısıyla uyandım resmen kocaman olmuşlaaarrr eşim nolmuş bunlara böyle dedi :9: sanki patlayacaklarmış gibi hissediyorumm... kırmızılardan hala haber yok... ne olacak benim bu durumum bilemiyorum....!!!

kızım sen kesin hamilesin aha ben buraya yazıyorummm.geç yumurtlama oldu senndeeee

Kızlar dayanamadım testimi yaptım,elim ayağım titriyor şuan,silik bir ikinci çizgi geldi,Allah ım doğru olabilir miki?

haddddddddddddddddddıııııııı bana pcoydum de ve hamıle kaldım deeeee ne olurrr ne kadar sure sonra oldugunu da anlat neler ıctıgını deee buna cok ıhtıyacım varrrrrrrrrrrrrr tuze cok sevındırdın bızıııı:21::21::21::21::21::21:

Çok sağol canımya,acaba bi test daha yapsam mkıi,geçende böyle silik milik bişiler çıktı,bi daha yapmıştım hiçbişi çıkmamıştı,gerçek miki bu,biriniz beni tokatlasın

eğer elinde varsa yap bence.. ama bak benim bugün 41. günüm en az 4 kere test yaptım ve hep tek çizgi... bişeyler olmasaydı ikinci çizgiyi zor görürdün.. elinde varsa hemen yap bence.. imkanın varsa sağlık ocağı yada özel hastane hemen git kan ver....

Çok sağol canımya,acaba bi test daha yapsam mkıi,geçende böyle silik milik bişiler çıktı,bi daha yapmıştım hiçbişi çıkmamıştı,gerçek miki bu,biriniz beni tokatlasın

şuan yüzüne yumruğu geçirdim kendine geldinmi.ilk bebekmi canım o zaman birdaha test yappp garanti olsun dersen bence hiç uğraşma direk kan verr

dur eşine haber vermeeee önce dr gitme olasılığın varmı kan verebiliceği özel hastane.eğer varsa bi tahlil ver kesin netleşsi.sonra eczaneden veye butikten bebk emzik vaya kıyafet al kocana hediye et akşama

Öeyle yapayım dimi,elim ayağım titriyor kızlar,iyi ki varsınız

gözün aydın canım hamilesiiinnnnnn:49::49::49: tebrik ederimmmmm:emir_bebek::emir_bebek: bebiş geliyo

Çok teşekkür ederim canım,kanı nerde versem ki,kafam çorba oldu

kızım sen kesin hamilesin aha ben buraya yazıyorummm.geç yumurtlama oldu senndeeee

ayyyyy keşkeeeeeeeeeee inşallahhh öylediiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr.... göğüslerim çok feci yanlızz bir gecede böyle oldulaaarr.... anaaammmmm bak bugün hasta olmazsam kesin hamileyim diyebilirim 2 sene öncede 41 gün görmüşüm... bugünü kırmızısız atlatırsam olma ihtrimnali çoook yüksek geliyo banaaa....

irmeganım sen hamile gibisin canım yaaaaa bana öyle geldi canım dikkat et kendine yorma kendini fazla

inşallah bebeğim inşallaahh dua et nooolurrr... pko olupta hamile kaldıysam eğer benim için dünyanın en büyük mucizesi olacak bu.... pembişimle hamile kalsak bu ay ne kadaan güzel oluuurrr....

şuan yüzüne yumruğu geçirdim kendine geldinmi.ilk bebekmi canım o zaman birdaha test yappp garanti olsun dersen bence hiç uğraşma direk kan verr

hahahahaaaaa ayşeeeeeeeeeeeeee sen nasıl bişeysinnn kızımmm öldüm gülmektennn manyakkkkk :9::9::9:

tuzecimm eğer imkanın varsa özelde ver sonucu öğleden sonra alırsın ama eğer yoksa hemen sağlık ocağına git çünkü 11'den sonra kan almıyolar onun sonucunuda yarın alırsın sabahtan...

ayyyyy keşkeeeeeeeeeee inşallahhh öylediiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr.... göğüslerim çok feci yanlızz bir gecede böyle oldulaaarr.... anaaammmmm bak bugün hasta olmazsam kesin hamileyim diyebilirim 2 sene öncede 41 gün görmüşüm... bugünü kırmızısız atlatırsam olma ihtrimnali çoook yüksek geliyo banaaa....

ayyyy inşallah canım benim senden de güzel haberler bekliyoruz

haddddddddddddddddddıııııııı bana pcoydum de ve hamıle kaldım deeeee ne olurrr ne kadar sure sonra oldugunu da anlat neler ıctıgını deee buna cok ıhtıyacım varrrrrrrrrrrrrr tuze cok sevındırdın bızıııı:21::21::21::21::21::21:
Hem valla hem billa pco luydum canım,ben sadece glukofaj kullandım,12 kilo verdim,kilo verince yumurtalarım çatlamaya başladı çok şükür,benimki kilodan kaynaklıymış.Kürleri uygulamadım,Rabbim çok bekletmedi,darısı isteyen herkese arkadaşlar,ben hala şoktayım

eğer elinde varsa yap bence.. ama bak benim bugün 41. günüm en az 4 kere test yaptım ve hep tek çizgi... bişeyler olmasaydı ikinci çizgiyi zor görürdün.. elinde varsa hemen yap bence.. imkanın varsa sağlık ocağı yada özel hastane hemen git kan ver....

canım hem buraya yazıyorum hem tekrarladım aynısı çıktı,kabloyu bulayımda bi koyayım,allahını seven bi baksın

irmeganım sen hamile gibisin canım yaaaaa bana öyle geldi canım dikkat et kendine yorma kendini fazla

Bencede irmegan,bu ay olmasa bile önümüzdeki ayın hazırlığıdır,emin olabilirsin arkadaşım

Hala gelemedim :5:

inşallah bebeğim inşallaahh dua et nooolurrr... pko olupta hamile kaldıysam eğer benim için dünyanın en büyük mucizesi olacak bu.... pembişimle hamile kalsak bu ay ne kadaan güzel oluuurrr....

hahahahaaaaa ayşeeeeeeeeeeeeee sen nasıl bişeysinnn kızımmm öldüm gülmektennn manyakkkkk :9::9::9:

tuzecimm eğer imkanın varsa özelde ver sonucu öğleden sonra alırsın ama eğer yoksa hemen sağlık ocağına git çünkü 11'den sonra kan almıyolar onun sonucunuda yarın alırsın sabahtan...

her zaman dualarımdasınız canım Allahım dualarımızı kabul eder inş

ne yapayım canım biri beni tokatlasın dedi bende etkili olsun diye yumruk geçirdim:))acımamıştır umarımm

Hem valla hem billa pco luydum canım,ben sadece glukofaj kullandım,12 kilo verdim,kilo verince yumurtalarım çatlamaya başladı çok şükür,benimki kilodan kaynaklıymış.Kürleri uygulamadım,Rabbim çok bekletmedi,darısı isteyen herkese arkadaşlar,ben hala şoktayım

Amin canım benım Allahım hepımızın yuzunu guldurur ınsAllah Amin

tuzeeeeeee sabırsızlıkla bekliyoruzzzz çift çizgi görmeye ihtiyacımız vaaarrrrr hadiiiiii hemen yükle.. kız bak görüyomusunnn yapsammı çıkarmı ya tek çizgi çıkarsa dedinn rabbim hediyesini gönderdi gördünmüü...??? hadi bekliyoruz hemen yükleee.....

$04-06-12_0740.jpg

Kızlar bi bakın nolur,var dimi

bu ay hepimiz bireeer bireeeer güzel haberleri sıralayalım inşallaaaaahhhh...... bu topikten hepimiz göbişimiz dolu bir şekilde ayrılalım allahın izniyle...

Ay InsAllah canım benım ya bır pcolu daha hamşle kaldıya bıze cok cok umut oldu bu Allahım hepımızın yuzunu guldursun InsAllah Aminn

tuzeeeeeee sabırsızlıkla bekliyoruzzzz çift çizgi görmeye ihtiyacımız vaaarrrrr hadiiiiii hemen yükle.. kız bak görüyomusunnn yapsammı çıkarmı ya tek çizgi çıkarsa dedinn rabbim hediyesini gönderdi gördünmüü...??? hadi bekliyoruz hemen yükleee.....

Yükledim irmeganım,bilgisayar teknikeri olduğum için 4 kablo ekledim,masanın üstünü bir görseniz heryer kablo

Back