- Konu Sahibi pembemasal
-
kızlar bu soğan suyunu bana tarif edebilirmisiniz yani nasıl kullanılır ne zaman içilir ve nasıl yapılır ? birde topiği açan arkadaşım listede ben vardım önce sonra sildin mi beni anlayamadım :) yada ben mi bulamadım mesajı( kusura bakmayın yeni kullanıyorum siteyi :))
(sat - 29 nisan ) hala bekliyorum normalde gecikmezdi ama bakalım tahlilde de çıkmadı bişey hayrlısı diyorum.
bir de adetten bir hafta gögüslerimde muhakkak şişme oluyordu ve hasaasiyet şu öle bişey yaşamıyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
:2:
kızlarr hayırlı akşamlaarrr.. öğlen 2 gibi kan verdim 9'da çıkar dediler bu arada taşınacağımız evi temizledik ve çooook yorulduuummmmkan sonucum 2.7 çıktıııı yaniii negatiiiifff zaten çok aşırı umutlanmamıştım ama yinede bi hüzün yaşadımm.. görevli kız direk sonucunuz çıkmış negatif dedi saol yaa dedim bende her neyseeee ben hala hasta olmadım vücudum kendini böyle rahat hissediyo demekkiiii boşverdim artık olana kadar beklicem doktora felanda gitmicemm işte durum buuu.....
ayyyy benmde lekelenme 3 gündür devam ediyoo kasıklarda arada karıncalaşma hissi gibi birşey oluyooo bugün akıntıyla karışık açııııkkkkkkkkkkk pembemsi açıııkkkkkkkkkkkkkkkk kahvemsi bişiler geldi bir iki damla ama beim bugün 28. günüm yapsam çıkmaz demi boşuna hüsrana uğramayayım bekleyeyim hem belk arkası gelir şor şor :)
kızlarr hayırlı akşamlaarrr.. öğlen 2 gibi kan verdim 9'da çıkar dediler bu arada taşınacağımız evi temizledik ve çooook yorulduuummmmkan sonucum 2.7 çıktıııı yaniii negatiiiifff zaten çok aşırı umutlanmamıştım ama yinede bi hüzün yaşadımm.. görevli kız direk sonucunuz çıkmış negatif dedi saol yaa dedim bende her neyseeee ben hala hasta olmadım vücudum kendini böyle rahat hissediyo demekkiiii boşverdim artık olana kadar beklicem doktora felanda gitmicemm işte durum buuu.....
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
egzantrikressam - bat 15 haziran
tuze - bat 3 haziran
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
pembemasal- bat beklemede
divinty- bat 14 haziran
ceyz- bat 5 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
Banu_K- bat 15 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 28 haziran
Eceli54 - 28 mayıs
aysem_kas- 5 temmuz
elif_87 - 5 temmuz
38OZLEM38 - 6 haziran
54julye - 31 haziran
Acemiperi -27 haziran
deryaf -26 haziran
oskee - 6 haziran
Juliaa - 23 haziran
senayyilmaz -bat beklemede
irmegan - bat beklemede
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
bence yapma öyle dr git canım bekleme sonra sorun olmasın.
hayırlısı olsun canım erteleme ve pazartesi doktara git lütfen
Canım boyle bır durum daha vardı gecmıs sayfalarda yazmıstım neyse yıne kısaca yzayım benım karsı komsumun ablasıda gunu gecmıs ıdrar tahlılı kan tahlılı hıc bısı yok hep negatıf dr gıtmıs dr gebelık yok demıs ama kadın hala adet olmamıs tam 3 ay gecmıs ustunden o zaman gostermıs bebek kendını herkes sasırmıs dr bıle şok olmus yanı netıcede allahtan umıt kesılmez belkıde senınde vucudun o belırtıyı verıyo kımbılır.hadı hayırlısı inşallah benım ıcımden guzel şeyler geçiyor lütfen seninde geçsin
kızlar merhabalar.biz artık karar verdik.bu ay çalışmalara başlayacağız Allahın izniyle.adetim düzenlidir.3 aydır 28 günü şaşmadı.ilk günü 31 mayısta akşam 10.30-11.00 gibi geldi.hangi günler hamile kalabilirim.
cnım adetının duzene gırdıgıne sevındım tedavı gordun mu hangı ılacı ıctınnyuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2 ay sonra adet döngüm düzene girdi yineee buna da şükür dimi :) bat 30 haziran :)
Mrb klomeni ne icin verdi doktor merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?