- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
Canım merhaba yanlızsın hayırdır nerde cadılarben bu sabah gıttım doktora dedım adetımın 2. gunu bugun poralaktınımı olcturecem hanı cok yuksektı ya dostınex ıcıyordum her neyse ogleden sonra aldım tahlılı dr gosterdım harıka dedı cok düşmüş yani normal degerın altına dusmus ve 2 aydaha ıcecem karnıma baktı yumurtalar cok guzel tertemız dedı ıcımı rahatlattı yanı adetım bıttıkten sonra ıdrar yolu ıltıhabı ıcın tahlıl yapacam hayırlısı allahtan ama dedıgım gıbı kendıme bu ay soz verdım umursamıyacam yumurtada takıp etmıyecem oofff saldım çayıra mevla kayıra bu arada benı bat 30 hazıran dıyelım aşşa yukarı
Kıs patateslerı ufak ufak dogra az sıvı yagda kızart ıcıne baharat ta ka sonra servıs etmeden once ıcıne yumurta ılave et bı de kasar dograyabılırsın nefıs oluyor ben yemegı yetıstırmeyınce onu yapıyorum bı de salata mıss
amin canım saol. Canım inş pazartesi günü güzel haberlerle dönersin bize canım . Size birşey söylim canım eğer bulma imkanın varsa bul deve dili yiyenin 3 ay içinde bebeği oluyo kızlar denenmiştir . Benim kayınvalidemde vardı eğer ben hamile kalamasaydım son çare olarak onu yicektim
iyi de kuzum devenin dilini nerden bulcaz?? ben yerim sorun olmaz, işkembe, kelle, paça falan bayılırım :)
canım hacca yada umreye giden birinden isticeksin devenin dilini getirsinler canım varmı öyle söyliyebileceğin birileri
giden var ama isteyemem onlardan. aslında kendimiz gidecektik umreye ama olmadı
Irmeganim hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz ama benim reglim gecccmediki henua iyice degisti tarihleerim, surpriz yani.benim cikmiyo idrarda belkide olmadigi icin ama senin cook gecmis yaptinmi sentest acaba?
iste canım yaaa ne olcak ki bebişin için iste bence
amin canım saol. Canım inş pazartesi günü güzel haberlerle dönersin bize canım . Size birşey söylim canım eğer bulma imkanın varsa bul deve dili yiyenin 3 ay içinde bebeği oluyo kızlar denenmiştir . Benim kayınvalidemde vardı eğer ben hamile kalamasaydım son çare olarak onu yicektim
ayyy ben onu yiyemem işte yafff neyse bugün sonucum pozitif çıkarda gerek kalmaz inşallah.. kendimi çok kaptırmakta istemiyorumm ama elimde değil...
kızlar ben şimdi çıkıyorum akşama haber veririm olumlu yada olumsuz sonucu dua edinde olumlu olsun yaaaaaöptüm hepinizi kocamaaaaannnnnn
kızlarr hayırlı akşamlaarrr.. öğlen 2 gibi kan verdim 9'da çıkar dediler bu arada taşınacağımız evi temizledik ve çooook yorulduuummmmkan sonucum 2.7 çıktıııı yaniii negatiiiifff zaten çok aşırı umutlanmamıştım ama yinede bi hüzün yaşadımm.. görevli kız direk sonucunuz çıkmış negatif dedi saol yaa dedim bende her neyseeee ben hala hasta olmadım vücudum kendini böyle rahat hissediyo demekkiiii boşverdim artık olana kadar beklicem doktora felanda gitmicemm işte durum buuu.....
benim lekelenmem olmuştu zuzum yap artık bence testi hatta kanda ver tam kesin olsun fıstığım . ben senden umutluyum bu ay ama hayırlısı bakalım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?