- Konu Sahibi pembemasal
iyiyim canım bende bugün hafta sonu yatıyolardır
oyle galıba canım ay bu ılac hormonları alt ust ettı defresyondayımmm sabah sabah Halil sezayi dınlıyorum gozlerım kapalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım bende bugün hafta sonu yatıyolardır
oyle galıba canım ay bu ılac hormonları alt ust ettı defresyondayımmm sabah sabah Halil sezayi dınlıyorum gozlerım kapalı
Aminn Ya Rabbim kız cıdden olsundan ısyana sonbahardan paramparcaya kadar:)) asagı katta ogrencıler duruyor gece son ses muzık uyutmadılar ben de halıl sezayı ıle karslık verıyorumayy ilahi pembişim sabah sabah güldürdün beni Allahta seni güldürsün inş
Aminn Ya Rabbim kız cıdden olsundan ısyana sonbahardan paramparcaya kadar:)) asagı katta ogrencıler duruyor gece son ses muzık uyutmadılar ben de halıl sezayı ıle karslık verıyorum
günaydın kızlarrrrr bu sabah yumurtlama akıntım başladı bakalım hayırlısı inş bu ay tutar...
ayy canım öyle insanlara sinir oluyorum çok düşüncesizler. sende iyi yapıyosun. bende öyle yapıyodum evlenmeden önce üstekiler ses yapsa hemen duvara vuruyodum müzik açsalar bende açıyodum. ama şimdi öyle şeyle karşılaşmadım halazırda . yine öyle şey yapan olursa bende gıcıklığına yaparım valla
:)) boylr gıcıklıkları yapmayı sevıyorum ya evlenmeden oncesıne kadar kapı zıllerını calıp kacıyodum kocam zavalı pesımden
günaydın canım inş tutar hamiş kalırsın canım
inşş canım normalde bu ay doğum yapıcaktım ama olmadı malesef kısmet değilmiş o yüzden bu ay daha çok hamile kalmak istiyorum sende inş sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini :))
amin canım inş bende bebeğim durmuş olsaydı şuan doğmuş ve 7 aylık olmuş olucaktı. Allahım evlat sahibi olmak isteyen herkesin dualarını kabul etsin kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın
bilmiyordum canım durumunu sanada geçmiş olsunnn aminnnnn sen bize artık bol bol dua et
selaaaammm kızlarrr nasılsınızz bakalıımm..??? pembeeeeeeeeeeeeeeeee beni listeye almamışın ağlayacam artıkk 3 kere söyledim beaaaaa
ben halen regl olmadım kızlarr sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum bugün 39. günnn........
leşke kan testide verseydin irmegancım
Aunaydin cicislerr nasiliz bir c.tesiye daha geldik cok sukur. Dun fazla ilgilenemedim sizinle 9 da vurdum kafayi yattim. Biktirdim sizi aama kahve lekelerim devammm. Ve ben ustune gormeden yada yerlesme kanamasindan suphelenmeye basladim onceleri ha geldi ha gelecek dedim ama 5 gun oldu dvm ediyo. Bugun reglimin 31.gunu test yapmaktanda biktim aama yapsam varsa cikarm? Ustune gorenler yardimm,seastrem sen mi ole olmustun sanki? Sole zuzunaa:-(
Aunaydin cicislerr nasiliz bir c.tesiye daha geldik cok sukur. Dun fazla ilgilenemedim sizinle 9 da vurdum kafayi yattim. Biktirdim sizi aama kahve lekelerim devammm. Ve ben ustune gormeden yada yerlesme kanamasindan suphelenmeye basladim onceleri ha geldi ha gelecek dedim ama 5 gun oldu dvm ediyo. Bugun reglimin 31.gunu test yapmaktanda biktim aama yapsam varsa cikarm? Ustune gorenler yardimm,seastrem sen mi ole olmustun sanki? Sole zuzunaa:-(