ben de temmuz gibi istiyordum ama artık korunmamaya karar verdim ...hayırlısı ile olur inş.. hemen olmayacağını varsayarak 1-2 ay önden başlamak lazım aslında ..hemen olmayınca insanın morali bozuluyor çünkü.
bende temmuz gibi istiyorum bakalımm..dilerim güzel haberleri birlikte paylaşırız burda
ben de temmuz gibi istiyordum ama artık korunmamaya karar verdim ...hayırlısı ile olur inş.. hemen olmayacağını varsayarak 1-2 ay önden başlamak lazım aslında ..hemen olmayınca insanın morali bozuluyor çünkü.
sağolasın ..darısı herkesin başına inş...Hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz
ayyy bilmiyorum yaa korkuyosunuz vallaa beniii annemm hemen hamile kalmış banaa ondanbende direk istediğim ay düşünüyorum arkadaşımm valla amaa buradaki yazıları okuyunca bi hayli kafam karıştııı kafamçokkarıştı
aynı duyguları bende 3 ay önce yaşadım adetim 1 hafta gecikince test yaptım sonrasında senin gibi bende ağladım şimdi bu ikinci denememiz inşallah bu ay tutar diye dua ediyorum aynı duyguları tekrar yaşamak istemiyorum planla programla olmazmış bu işler onu anladım Allah ne zaman nasip ederse artık isteyen herkese nasip etsin Allah
aynı duyguları bende 3 ay önce yaşadım adetim 1 hafta gecikince test yaptım sonrasında senin gibi bende ağladım şimdi bu ikinci denememiz inşallah bu ay tutar diye dua ediyorum aynı duyguları tekrar yaşamak istemiyorum planla programla olmazmış bu işler onu anladım Allah ne zaman nasip ederse artık isteyen herkese nasip etsin Allah
sağolasın ..darısı herkesin başına inş...
hemen hamile kalsan ne olacakki ..boşver kal hamile ...biz insanoğlu hep plan yapıp istediğimiz anda istediğimiz şeyin olmasını istiyoruz ..halbuki ne zaman nasip ise ne zaman hayırlı ise o zaman olsun boşver ...çocuk sahibi olabilmek için uğraşan bir sürü insan var ...onlara bakınca bizim bu planlı halimiz bana isyan etmekmiş gibi geliyor ...ben de temmuz ayında hamile kalmayı düşünüyordum ..bir tatili daha geçireyim gönlümce diye ..ama geçenlerde adetim gecikti ..korunmamıza rağmen hamilemiyim acaba şüphesi doğdu içime ...ilk başta tuhaf oldum tabi ama zaman geçtikçe aslında gebe olmayı çok istediğimi anladım ...nasıl mı ? şöyle : kan testi yaptırmak için tıp merkezine gittim ..gittiğimde eşimin haberi yoktu ...gebe değilsem onu üzmek istemedim gebe isem de süpriz yapacaktım ..kanı verdim ..10 dakikada sonuç çıkar dediler beklemeye başladım ..öyle heyecanla gittim ve bekledimki gebe olmayı çok istedim biliyormusunuz ...adam sonuç negatif deyince o kadar üzüldümki gözümden bir damla yaş aktı ...halbuki ben artık anne olmayı çok istiyormuşum da haberim yokmuş...o yüzden artık oluruna bıraktım ...ALLAHın takdirine bırakıyorum artık ..mevlam neylerse güzel eyler inş...ne zaman nasipse o zaman olsun diyorum ..1-2 ay ha önde ha arkada ne farkeder..temmuzdan önce de hamile kalsam vardır bunda da bir hayır diyeceğim inş..
cnm bnm çok güzel yazmışsın doğru söylüyorsun aslında plan yapmak buradakilerin durumuma bakılırsa gerçekten düşüncesizzce bi durum fakat bende biraz tatil yapmak istiyorum daha bir senelik evliyimkaydirigubbakcemile5 o nedenle bu yazıda eşimle geçirmek düşüncesiyle temmuz sonunda bebeğe karar verdik gerçekten bende bunları yazdığımaa inanamıyorum istiyomuyum istemiyomuyum kararsızımmm amaa bennnn ağlayan bir pıtırcığımız olmasını sanırım istiyorum çünkii bi senelik evli olmama rağmen hiç arkadaşım yok etrafımda ve çok yanlızım inş. bebeğim bana arkadaş olur allahım tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsinn:Saruboceq:
benim de temmuzda 2 sene olacak inş...yeni evliysen bir şey diyemem tabi ..
senin 2 senee olmuş bende 2 senee istemiyodum bebek taaaaki yakın bi tanıdığım hamile kalanaa kadar bilmiyorummm benn galibaa sıkıntıdan istiyorum dediğim gibi yanlızlıktan sıkıldımmm
benimde 2 yıl olcak temmuzda evleneli :)) bana kalsa ben hemen istiyodumda eşimi zor ikna ettim yoksa daha istemiyodu
ama erken yapmak bir açıdan ii olur ...bir bakmışsın büyümüş rahat edersin ama erteledikçe insanın gözünde iice büyüyor
evet cnm bencede doğru diyosun zaten çocuk doğanaa kadar 2 senee olmuş olur benim en güzeli genç anne olmak diğilmi yaş kaç bu arada cnm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?