Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

doğru diyosun cnm herşeyin hayırlısı inş. olur sıkma canını stresten olmuyormuş bak :1hug:

Evettt canımmm,bugun bir seneyi devirdim elhamd...:asigim:
Sanki daha dün evlendim,bugun ne tez geldi...Allah'ın takdiri işte.. Çok şükür...opuyorumnanaktan
Amiinnn ayrıca ve hepimiz güzel haberler veririz inşallaah...:Saruboceq:
Teşekkür ederim canımm güzel temennilerin için...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok sevindim iyi olmasına canım...opuyorumnanaktan
İçin rahatlamıstır şimdi,sitrestende uzak olursak tamam...kaydirigubbakcemile2
Nasıl olucaksa...alsanaalsanasmile
Hadi hayırlısı bakalımmm..

Ahh erkekler işte...Bismillah herseyin zamanı vardır inşallah...kaydirigubbakcemile3

Ayrıca sorunun cevabı nasıl verilir ben beceremem ama,hersey yolunda,rahat ol canımm..:lepi:

"LANDSARC" canım birşey merak ettim sormadan çıkmayım dedim,senin şimdi belirtilerin varmı? yada öğrenmeden önce ne gibi şeyler yasıyordun?.. Hiç tahmin ettin mi?..
Birde sen en son ne zaman adet oldun?.. 1 aylık demişsin ya,o neye göre hesaplanıyor,bir türlü çözemedim de şu işi...? bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar ; bu gün adet günüm, sabah 8 de gördüğüm kahverengi akıntıyla hayalkırıklığına uğradım, şimdi saat 11 hala kanamam başlamadı ama bekliyorum(

merhaba arkadaşlar ; bu gün adet günüm, sabah 8 de gördüğüm kahverengi akıntıyla hayalkırıklığına uğradım, şimdi saat 11 hala kanamam başlamadı ama bekliyorum(

HAY ALLAH AMA DU BAKALIM UMUDUNU YİTİRME BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR BELKİ DEVAMI GELMEZ :Saruboceq:

inş. canımm, ama fazlada umutlanmak istemiyorum, her an kırmızıyla karşılaşabilirim, aklıma wodafon reklamındaki replik geldi KRIMIZI!! :))

cnm benim amin amin herşeyin hayırlısı olsun bir gün bebişimizde olur allahın izniyle strest yok no panikCADIARZUsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…