Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

amin cnm ya bilmiyorumkismilebenimde 3. ayım yarın doktora gidicem ben bi görüşiyim bakalım ne diyicek boshayallersmile

çocuğum olmuyor diyemi gideceksin yoksa gene lkontrol amaçlımı ? çocuk olmuyor diye gideceksen bence çok erken ..
geçenlerde nette bir yazı okumuştum ..
ilk ay hamile kalan kadın sayısı % 25
ilk 6 ay içinde hamile kalanların sayısı % 60
ilk 8 ay içinde hamile kalanların sayısı da % 80 miş..
o yüzden genel ortalamaya vurrursak 6-7 ayda hamile kalıyor insanlar .o yüzden bende birşey mi var diye düşünmek yanlış bana göre ..
hem sorun sadece kadında olmuyorki neden hep kendimizde sorun arıyoruz..erkekte de olabilir ...ya da hiçbir sorunu olmadığı halde 4-5 sene sonra çocuk sahibi olanlar da var ..ALLAH ın takdiri bu işler ..bir de her bünye bir olmuyor..kimisi çabuk hamile kalır kimisi geç...geç olsun da güç olmasın ..
ben gittim mesela doktora bütün tetkikler yapıldı en ufak sorun yok .tertemiz çıktım ..ama 2 aydır hamile kalamadım ...demekki herşeyin zamanı var ..öyle düşünmeliyiz..
ben doktora 7-8 ay olmazsa ondan sonra gitmeyi düşnüüyorum inş..

amin cnm ya bilmiyorumkismilebenimde 3. ayım yarın doktora gidicem ben bi görüşiyim bakalım ne diyicek boshayallersmile

git tabi cnm ama çocuğum olmuyor diye bi tabir söyleme
bizimde 2. ayımız ve ben dr gittim dedimki bebek düşünüyoruz tahlill istiyorum tabii dedi doktor tüm kontrollerinizi yapalım 4 tüp kan alındı idrar tiroid kan grubuma fln herşeye baktı şükür temiz çıktı şimdi içim daha rahat. haa sorun çıkacaksa eşimdede olabilir bu bir gerçek ama en azından içim rahatladı. sende istersen git hatta ama bebek düşünüyoruz önceden bi muayne olmak istiyorum dersin reddedecek hali yok ya
hayırlısı diyorum arkadaşım

Evet canım dogru diyorsun,arastırmalarda çok dogru,etrafımızda yüzdeler hep böyle...
Bende gittim,adet olursam bitiminde tahliller uygulanıcak banada,şimdi kesin olmadıgı için beklemeye aldı doktor...
2. ayımdayım,bebek olmuyor diye gitmiyorum,sorun olup olmadıgını öğrenmek için şimdiden kontrol ettirmek istiyorum...
Günlerim acayip dengesiz zaten,bakalım ne olucak...
Seymada kontrol için gidicekti sanırım,valla ben ne olursa olsun gitme taraftarıyım,kontrol amaclı...Ne olur ne olmaz...Tabi dediğin gibi gene Rabbimizin takdiri hersey...
O ne dilerse ve ne zaman dilerse o olur...Amenna...
Bekliyoruz...İnşallah hayır getirir hersey bize,sanada en hayırlısı en kısa zamanda gelir inşallah....opuyorumnanaktan

amin cümlemize inş..ben zaten kontrol amaçlı gidilmesi taraftarıyım kendim de 17 yaşımdan beri her sene rutin kontrole giderim ..ama bebek olmuyor diye tedavi amaçlı gitmek için erken bana göre ...eşim geçende diyorki hayatım 1 sene sonra başlarız tüp bebek tedavisine .çok güldümy aaa ..erkekleer işte :)) .dedim yuh yani o kadar da değil ..tüp bebeğe kadar bir sürü tedavi yöntemi var o son çarelerden biri ..
inş. ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu verir ...
.bir de ben size birşey soracaım yaa :kedi:
çalışma yaptıktan sonra bir iki saat sonra filan sizden akıntı geliyormu :kedi:benden geliyor ..
sanırım içerde kalan spermler dışarı akıyor çünkü normal akıntı gibi değil yapışkan ve rengi sarı gibi ..:kedi:

Senin Adına çok sevindim canım, inşallah tez zamanda hayırlı güzel haberlerini alırız...

onlar sperm cnm ilişkiden sonra akması gayet normal gitmesi gerekenler ztn gidiyor içine onlar boşları

******ŞİMpik doktorumdan geliyorum doktor dedi daha 2 ay olmuş siz eşinizle flörtünüze bakın diyor:) rahimde yumurtalıkta hiç bir sorunum yok çok şükürrguclubacismile DOKTOR kadınların bazı ay yumurtlamadığını bile söyledi çok şaşırdım ilk defa duydum boshayallersmile ve veeeee bide dediki eğer strest yaparsan çocuk filan bekleme :umursamaz: demekki okadar önemli bişiy amaa biz o zıkkım stresi sürekli yapıyoruzzzzzzkaydirigubbakcemile artıkın önümüzdeki maçlara bakacauk naniknanik:roflol:

gezgin sizin evlilik yıldönümünüz sanırım bugün cnm NİCE MUTLU SENELEREEE BEBİŞİNLE GİRMENİ TEMENNİ EDİYORUM CNM :)) rabbim herşeyin hayırlısını versin inş. yeni yılınızda umarım sağlıklı ;sıhhatli;hayırlı bir evladınız olur a.s.:asigim:

ii ne güzel bir sorun yok işte ...dedimya bir yıldan önce doktorlar erken görüyorlar doktora gelmeyi..aman bir şey çıkmasın da ...maçlara devam o zaman

mşlh diyeyim size
bnecede no stres ama başarabilene aşkolsun yaniiii
allah hayırlı zamanda versin hepimize

ii ne güzel bir sorun yok işte ...dedimya bir yıldan önce doktorlar erken görüyorlar doktora gelmeyi..aman bir şey çıkmasın da ...maçlara devam o zaman

evt cnm ama bu ayda olmazsa 5 ay kadar ara vermek istiyorum yazın böyle allahın gücüne gitmesinde kocaman karınla gezmek istemiyorum töbe töbe amaa ne bilim annemde ara verme diyor ay bilmiyorum kafam karıştı yaa.....

bence ara verme ..ALLAH onunda sabrını verir inş. .beklersen çok ara uzamaz mı ..hem vucudun şimdi bu duruma alışıkken daha kolay hamile kalırsın ..ara verince yine düzen bozulur..tekrar başladığında yine zor hamile kalabilirsin ..sen bilirsin tabi de boşver ara verme yap gitsin yaawwwopuyorumnanaktan

hıı galiba öyle bizde bi elti var bibuçuk yaşında çocuğu var yine bebek yaptıı eşimle onun kocası aynı dükkandalar herşey ortakya ortakken götürüyo işi ondan bende bebeğe karar verdiim yoksa 2 sene düşünmüyodum ...

1 sene 3 ay oldu

benim de 2 sene bitti 3 e girdik ...ben de bekledim ama şimdi düşnüüyorum da keşke beklemeseymişim ..çünkü şimdi bebiş beklemek daha zor bir süreç ..keşke daha önceden başlasaydım çalışmalara da böyle üzülmezdim ozaman ..bence her işte vardır bir hayır ...erteleme derim ben sana ama tabi durumunu en ii sen bilirsin...ben beklediğime pişman oldum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…