Canım ben o şekilde beklemedim aslında 1-2 kere bekleyeyim dedim eşim ne gerek var zaten olacaksa olur dedi. Böyle şartlandırma kendini rahat ol sonra üzülürsün dedi. Bende beklemedim. Ayrıca ovülasyon testi kullandım bu ay. Şartlamadık kendimizi sadece birlikte olmak istediğimiz için yumurtlama öncesi ve yumurtlama zamanında hemen hemen hergün ilişkide bulunduk.:kedi: Hatta ovülasyon testinde pozitifi gördükten 2 gün sonra eşim iş seyahatına gitti. Bir hafta kadarda ayrı kaldık.Demekki zamanına denk gelmişki oldu. Ama kesinlikle şuna inanıyorum ki bebek için ilişkide bulununca olmuyor sanırım. Ben geçen ay ev ödevi gibi şartlamıştım kendimi 1 günden fazla ara vermeden ilişkide bulunuyorduk. Daha fazla ara vermek istemiyordum. Hep olup olmadığını düşünüyordum. Bu ay rahat bıraktım akışına hatta eşime dedimki bu ayda olmadı. Ama meğer olmuş Allahıma şükürler olsun. Arkadaşımda bana aynı şeyi öylemişti. Oda ilk ay çok heyecan yapmış onunda ilk ay olmamış. İkinci ay hiç beklemiyorken hamile olduğumu öğrendim dedi. Sende rahat olmaya çalış canım. Vakti gelince bir bakmışsınki hamilesin. :CüvCüv:İnşaallah yardımcı olabilmişimdir.olumunekankayizsmilezemuszemus
Canım ben o şekilde beklemedim aslında 1-2 kere bekleyeyim dedim eşim ne gerek var zaten olacaksa olur dedi. Böyle şartlandırma kendini rahat ol sonra üzülürsün dedi. Bende beklemedim. Ayrıca ovülasyon testi kullandım bu ay. Şartlamadık kendimizi sadece birlikte olmak istediğimiz için yumurtlama öncesi ve yumurtlama zamanında hemen hemen hergün ilişkide bulunduk.:kedi: Hatta ovülasyon testinde pozitifi gördükten 2 gün sonra eşim iş seyahatına gitti. Bir hafta kadarda ayrı kaldık.Demekki zamanına denk gelmişki oldu. Ama kesinlikle şuna inanıyorum ki bebek için ilişkide bulununca olmuyor sanırım. Ben geçen ay ev ödevi gibi şartlamıştım kendimi 1 günden fazla ara vermeden ilişkide bulunuyorduk. Daha fazla ara vermek istemiyordum. Hep olup olmadığını düşünüyordum. Bu ay rahat bıraktım akışına hatta eşime dedimki bu ayda olmadı. Ama meğer olmuş Allahıma şükürler olsun. Arkadaşımda bana aynı şeyi öylemişti. Oda ilk ay çok heyecan yapmış onunda ilk ay olmamış. İkinci ay hiç beklemiyorken hamile olduğumu öğrendim dedi. Sende rahat olmaya çalış canım. Vakti gelince bir bakmışsınki hamilesin. :CüvCüv:İnşaallah yardımcı olabilmişimdir.olumunekankayizsmilezemuszemus
kayınvalidem;annem benden beter şoktalar :)) nasıl olur midesi bulanıyordu diyip duruyorlar çok komik yaaa:))) kayınvalidem illa doktora götürcekmiş belki üstüne görüyomuşum ...ben inandım onlar inanmak istemiyolar sırnaşık şeybugün güldüm bu olaya hay allah fisfisfis
selamlar herkese tatilden döndüm topiğe uğrayayım dedim ben bu ay regl oldum bebiş yok ..çok uğraştım bu AY AMA nasip dğilmiş ...yalnız başımdan şöyle ilginç bir olay geçti...reglim 3 gün geçmişti ...adet sancısı gibi sancım vardı ama faklı olarak belim çok ağrıyordu ..öylesine idrar testi alayım bi yapayım dedim ...idrar testi pozitif çıktı ..şoka uğradım ..öyle çok sevindimki anlatamam ..belki ben yanlışımdır diye yengeme de testi gösterdi m ..o da kesin hamilesin dedi tebrik etti ...ama içimde bir his var içim içimi yedi kesin emin olmadan eşime söylemeyecektim.sağlık ocağına gittik ama akşam olmuştu yarına kaldı kan testi..içim bir tuhaftı gittim farklı markabir test daha aldım ...akşam testi tekrar yaptım test negatifti ...moralim çok bozuldu gittim bir tane daha aldım ...4-5 saat sonra tekrar yaptım yine negatifti ...ertesi gün de regl oldum zaten...bu olay nasıl olmuş olabilir..bu seferki reglimde bir de kanamam çoktu ve ufak ufak kan pıhtıları geldi ..hayırdır inş...ben de regl oldum diye bu durum için doktora gitmedim
Bu arada listedeki CEYGÜL arkadasımıza rastladım gecen sitede bir topikte,sanırım 11 haftalık bebeğini kaybetmiş...:1no2:Eğer buraya da gelirse şimdiden yazmak istiyorum,Cok geçmiş olsun canım,üzme kendini,demek ki yasıyacak ömrü yokmus,vaadi dolmus...Rabbim sana en güzellerini en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin...duacıyım...
eveet kesinliklee doğru...bende ilk ay hep düşündüm,oldu olmadı...
vücudumdaki her farklılığı ona yordum,beklentim oldu hep...ama sonra ne oldu adet döngüm bozulmasıyla kaldım,7 gün gecikti..
bu ayda çok düşünmedim,işleriminde yoğunluğundan fazla kafa yoramadım sadece önemli günlerde dikkat ederek ve isteyerek zorlamadan ilişkiye girdik..ki sonra 3-4 gün hiçbişeyde yapamadık..oyuzden bu ayda bişey çıkmaz diye düşündüm hep..
amaaa,son 1-2 gündür özellikle bugün çok tuhaf bir his kapladı içimi..
sonra garip bişey yaşadım,bir leylek gördüm kocaman alçaktan dosdoğru bana doğru uçtu,sonra sürüye karıştı o tek leylek,ama o sürü bir süre tam benim üstümede döndü ve sonra hepsi biranda uçup gittiler...normalde böyle şeylere asla tamah etmem ama bu görüntü direk içimde bişey kıpırdattı ve direk bana bebeğimi çağrıştırdı...boshayallersmile
o an karnıma götürmüşüm elimi sonradan farkettim,okadar tuhaf olsum ki anlatamam...
paylaşmak istedim,belki içimden çıkar diyee,bu arada yarın regli günüm...ama ben biliyorum ki bebiş olsa olmasa da yine gecikecek..ne kadar kendimi telkin etsem dee-tatlicadiarzu-
hayırlı olsun darısı başımıza inş..ben de bu ay aynı senin gibi gün aşırı çalışma yaptım ..yatakta 1 saat bekledim ama olmadı ...çok umutluydum olur diye kafama da takmadım aslında ama bekledim de olmasını ...bu ay o kadar sıkmayacağım ..istediğim zaman çalışma yapacağım ...ovulasyon testi kullandım ona göre çalışma yaptım ama cık olmadı nedense ...üzülmüyorum ama bu kadar sık ilişkiye girmeme rağmen neden olmadığını anlamıyorum demekki nasip değilmiş ...ALLAH hakkımızda hayırlısını versin ..bir de her gün çalışma yapılınca sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum ..
ÇOK HAKLISIN CNM YA AMA KEŞKE HERKES BÖLE DAVRANABİLSE
HAYIRLISI DİYELİM
BENDE ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ KULLANIYORUM NE İŞE YARAYACAĞINI PEK BİLMEDİĞİM HALDE kaydirigubbakcemile3
ALLAH KUCAĞINIZA ALMAK NASİP ETSİN
merhaba land ..sağolasın hoşbulduk ..valla topiği merak etmedim desem yalan olur ..hatta test pzitif çıktığı an öyle hyecanlandım ki hemen nete girip haber veresim geldi ama iiki vermemişim yoksa daha çok üzülürdüm ...herşeyin hayırlısı bakalım sende durumlar nasıl olacak regl gelmedi daha değilmi ..sen ne zaman izne çıkıyorsun bu aradarobot hoşgeldin tekraar,sen tatile gittin biz hala aynıyız baakboshayallersmile
geçmiş olsun,çok ilginç bişey yaşamışsın gerçekten,böyle bir durumda ilk test bozukmuş demekten başka bir sonuç çıkmıyor yada kötü düşünmek istemiyor insan...
ama reglin bittikten sonra bir doktora git istersen, en azından içinde bişey kalmaz..
eveet kesinliklee doğru...bende ilk ay hep düşündüm,oldu olmadı...
vücudumdaki her farklılığı ona yordum,beklentim oldu hep...ama sonra ne oldu adet döngüm bozulmasıyla kaldım,7 gün gecikti..
bu ayda çok düşünmedim,işleriminde yoğunluğundan fazla kafa yoramadım sadece önemli günlerde dikkat ederek ve isteyerek zorlamadan ilişkiye girdik..ki sonra 3-4 gün hiçbişeyde yapamadık..oyuzden bu ayda bişey çıkmaz diye düşündüm hep..
sonra garip bişey yaşadım,bir leylek gördüm kocaman alçaktan dosdoğru bana doğru uçtu,sonra sürüye karıştı o tek leylek,ama o sürü bir süre tam benim üstümede döndü ve sonra hepsi biranda uçup gittiler...normalde böyle şeylere asla tamah etmem ama bu görüntü direk içimde bişey kıpırdattı ve direk bana bebeğimi çağrıştırdı...boshayallersmile
o an karnıma götürmüşüm elimi sonradan farkettim,okadar tuhaf olsum ki anlatamam...
paylaşmak istedim,belki içimden çıkar diyee,bu arada yarın regli günüm...ama ben biliyorum ki bebiş olsa olmasa da yine gecikecek..ne kadar kendimi telkin etsem dee-tatlicadiarzu-
11 haftalık mı 7 haftalık mı? gerçi çok önemli değil amaa
çok üzücü bir durum ama yaa,çok geçmiş olsun
Allah bir daha yaşatmasın,kimseyede yaşatmasın..
kayınvalidem;annem benden beter şoktalar :)) nasıl olur midesi bulanıyordu diyip duruyorlar çok komik yaaa:))) kayınvalidem illa doktora götürcekmiş belki üstüne görüyomuşum ...ben inandım onlar inanmak istemiyolar sırnaşık şeybugün güldüm bu olaya hay allah fisfisfis
amin canım. Ateşin yükseldiği zaman yumurtluyorsun demektir. Eğer ateşin adet dönemine kadar düşmüyorsa o zamanda babiş geliyor demektir.
Gezgin.. Ayrıca kızlar dediğiniz gibi kafaya takmamak gerekiyor gercektende...
Tanıdıgım 5 sene istemiş olmamıs,en son bırakmıslar istemeyide düşünmeyide umutları gitmiş,o ay hamile kaldı...Tamam nasip meselesi Rabbim takdiri hersey,ama cok takıncada etkiliyor insanı işte...
landsarc eveet kesinliklee doğru...bende ilk ay hep düşündüm,oldu olmadı...
sonra garip bişey yaşadım,bir leylek gördüm kocaman alçaktan dosdoğru bana doğru uçtu,sonra sürüye karıştı o tek leylek,ama o sürü bir süre tam benim üstümede döndü ve sonra hepsi biranda uçup gittiler...normalde böyle şeylere asla tamah etmem ama bu görüntü direk içimde bişey kıpırdattı ve direk bana bebeğimi çağrıştırdı...
paylaşmak istedim,belki içimden çıkar diyee,bu arada yarın regli günüm...ama ben biliyorum ki bebiş olsa olmasa da yine gecikecek..ne kadar kendimi telkin etsem dee
allah hep güldürsün cnm hakkınızda hayırlısı olsun belkide üstüne görme vardır hatta inş öyledir
Ya anne işte,umutlanıyorlar....sempatiksalakcinni
Benim kayınvalidem de 1 senelik evli olucaksınız bir hafta kaldı,yokmu birşey diye oglunun agzını aramıs...:jeyyar:
Onlar bizi 2 sene bebek istemiyoruz biliyorlar,ve içten cok kötüler bunu hissedebiliyoruz...
Tek onlar değil benim ailemde yazık istiyorlar ama bekliyoruz sanıyorlarsempatiksalakcinni
Bir bebişimiz süpriz yapsa herkez için mutluluk getiricek inşallah,Rabbim bu duyguyu yasatsın hepimize...opuyorumnanaktan
canım inşaallah bebiş vardır test yapmadınmı. Yarın adet gününse eğer bugün silikte olsa çıkar. Bir dene istersen. Merak ettim şimdi hayırlı olsun
merhaba land ..sağolasın hoşbulduk ..valla topiği merak etmedim desem yalan olur ..hatta test pzitif çıktığı an öyle hyecanlandım ki hemen nete girip haber veresim geldi ama iiki vermemişim yoksa daha çok üzülürdüm ...herşeyin hayırlısı bakalım sende durumlar nasıl olacak regl gelmedi daha değilmi ..sen ne zaman izne çıkıyorsun bu arada
hadi bakalım inş.. hislerin doğru çıkar da bana da umut olur ...ALLAH hakkımızda hayırlısını verir inş...ben de pozitif çıkınca inanmadım biliyormusun hissetmedim yani bebek olduğunu ..hislerim de doğruymuş bak bebek yokmuş ..olsaydı hissederdim bunu gibime geliyor ...sen de hissettiğine göre vardır belki de bebiş ...
regl gecikme olayına gelince ben de müptela oldum bu işe iimi :) hep 3-5 gecikiyor ..
psikolojik sanırım ..
beklemeye devam ..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?