:)orda gördüğü yumurta değil döllenmenin olucağı yerde parça var dolayısıyla bebek orda yerleşip döllenmiyor reglimden sonra bakıcak ordaysa hala onu alıcak o zmn orası temizlenmiş olucak ve sorun oysa işimiz kolay dedi bakalım zaman göstericek
Olur canım boyle seyler,insan heyecandan hemen birşeyler öğrenmek istiyor,beklemek zor geliyor hepimize...
Sabır bakalım ne olucak sonuc...opuyorumnanaktan
Ne zaman ogreniceksin ?... Ne zaman kan testi yaptırıcaksın canım,eğer adet olmassan?...
------------bilmiyorum cnm yaa:s zaten bi kustum hastaneye kaldırdılar die herkes öğrendi :d ondan biras unutulsun die bekliorum .....aslında o bahane cesaretim pek yok bi 3-4 günbilmiyorumkismile daha olmassam zaten var bunda bişiy 1 hafta olduakannehir bugün yaa allahım nolur hayırlısını ver sen herşeyin iyi olanını bilirsin benim ve buradaki herkesin dularını kabul et aminnnnnnnn:saruboceq:
hayırlısı cnm ya inşallah iyi sonuçlar alırsın
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Hastaneden geliyorum kan testi yaptırdım. Sonuç :CüvCüv:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMM!...hihoyyyt
Allahım isteyen herkeze nasip eder inşaallah!..
hayırlı olsun cnm allah hayırlısıyla sağlıklı; hayırlı evlat nasip etsin inş....a.s.
Teşekkür ederim canım darısı başınaopuyorumnanaktan
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Hastaneden geliyorum kan testi yaptırdım. Sonuç :CüvCüv:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMM!...hihoyyyt
------------bilmiyorum cnm yaa:S zaten bi kustum hastaneye kaldırdılar die herkes öğrendiondan biras unutulsun die bekliorum .....aslında o bahane cesaretim pek yok bi 3-4 günbilmiyorumkismile daha olmassam zaten var bunda bişiy 1 hafta olduakannehir bugün yaa allahım nolur hayırlısını ver sen herşeyin iyi olanını bilirsin benim ve buradaki herkesin dularını kabul et aminnnnnnnn:Saruboceq:
bu ayda hayırlı değilmiş ............ bizim bebişimiz gelmek istemedi bu ayda
YONCALODİ ----:bbo:--------sen ne zamandan beri istiyordun bebek bize anlatırmısın biraz kaçıncı ayda hamile kaldın ?bilmiyorumkismile
landsarc ------- bende umutluydum amaa((((( hepsi psikolojikti demekkii neyse yapıcak bişey yok önce üzüldümm amaa yarım saatte kendine gel şeyma dedim çünkii biz sağlıklıyızla eşimle çok şükür bebişte olur bigün inş. demekki daha yazılmamış benim kaderime bebek bu ayda yapıcak birşey yok bilmiyorumkismileduadan başkaa allah büyük o ne derse o olur strest beni mafettiii düzenli adetimi bile rayından çıkardıı ...alsanaalsanasmile.......allah hepimize hayırlı yazılar yazsınn kızlar mafoldumben
YONCALODİ ----:bbo:--------sen ne zamandan beri istiyordun bebek bize anlatırmısın biraz kaçıncı ayda hamile kaldın ?bilmiyorumkismile
hayırlı olsun canım...hihoyyyt
niihayeet güzel haberler geliyooor..gerçi süphemiz azdı ama olsun kesinleşmesi güzeel...
aman bebiş tutunana kadar dikkat et canım...
kolay gelmiyor nazlı bebişleropuyorumnanaktan
çok sevindim,sağlıkla gelsin bebişin
Ne süper bir haber bu canımmmhihoyyyt
Gözün aydın,Rabbim bebişini kucagına almayıda nasip etsin...:asigim:
Kendine dikkat et bak,en hassas zamanları,bol bol dinlen,arkadasımızın dediği gibi,fırsatı degerlendır...:lepi: Hep güzel haberlerini alırız inşallah...Kolaylıklar duası ile canım...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?