Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

KIZ O BEBEK OLMASIN BİRDE
HAMİLEYKEN REGL OLAN DOLU İNSAN VAR NEDE OLSA
HAYIRLISI DYELİM :Saruboceq:

------------bilmiyorum cnm yaa:S zaten bi kustum hastaneye kaldırdılar die herkes öğrendi ondan biras unutulsun die bekliorum .....aslında o bahane cesaretim pek yok bi 3-4 günbilmiyorumkismile daha olmassam zaten var bunda bişiy 1 hafta olduakannehir bugün yaa allahım nolur hayırlısını ver sen herşeyin iyi olanını bilirsin benim ve buradaki herkesin dularını kabul et aminnnnnnnn:Saruboceq:

hayırlısı cnm ya inşallah iyi sonuçlar alırsın

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Hastaneden geliyorum kan testi yaptırdım. Sonuç :CüvCüv:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMM!...hihoyyyt

Allahım isteyen herkeze nasip eder inşaallah!..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Hastaneden geliyorum kan testi yaptırdım. Sonuç :CüvCüv:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMM!...hihoyyyt

hayırlı olsun cnm allah hayırlısıyla sağlıklı; hayırlı evlat nasip etsin inş....a.s.

bu ayda hayırlı değilmiş ............ bizim bebişimiz gelmek istemedi bu ayda

YONCALODİ ----:bbo:--------sen ne zamandan beri istiyordun bebek bize anlatırmısın biraz kaçıncı ayda hamile kaldın ?bilmiyorumkismile

hayırlı olsun canım...hihoyyyt
niihayeet güzel haberler geliyooor..gerçi süphemiz azdı ama olsun kesinleşmesi güzeel...
aman bebiş tutunana kadar dikkat et canım...
kolay gelmiyor nazlı bebişleropuyorumnanaktan
çok sevindim,sağlıkla gelsin bebişin

noooldu şeyma,reglin mi geldi? 1 haftadan sonraa,gerçi benimde hiç gecikmeyen adetim geçen ay 1 hafta gecikmişti ama ben senden umutluydum,,neyse nasip kısmet canım üzülmee,daha önümüzde çok zaman var,hayırlısıyla olur inşaaallaah,sağlık olsun yeter ki...opuyorumnanaktan
YONCALODİ ----:bbo:--------sen ne zamandan beri istiyordun bebek bize anlatırmısın biraz kaçıncı ayda hamile kaldın ?bilmiyorumkismile

tabiii yaa,yok öylee hemen hamileeyiiim diyip sevinçten uçarak gitmeek...lmaz:
daha biz varız sırada devir teslim yapmak için tecrübelere ihtiyaç vaaryerimseniben

landsarc ------- bende umutluydum amaa ((((( hepsi psikolojikti demekkii neyse yapıcak bişey yok önce üzüldümm amaa yarım saatte kendine gel şeyma dedim çünkii biz sağlıklıyızla eşimle çok şükür bebişte olur bigün inş. demekki daha yazılmamış benim kaderime bebek bu ayda yapıcak birşey yok bilmiyorumkismileduadan başkaa allah büyük o ne derse o olur strest beni mafettiii düzenli adetimi bile rayından çıkardıı ...alsanaalsanasmile.......allah hepimize hayırlı yazılar yazsınn kızlar mafoldumben

Canım... Hayır olsun,umudunu yitirme,bu ay olmadı diye hiç olmayacak diye bir sey yok,Rabbim dilememiş demek ki..
Sen yüreğini ferah tut,duaya devamm:Saruboceqpuyorumnanaktan
Hem bana bakarsak iyi durumdasın,3.cü deneme ve bekleyişlere geciceksin insallah,ben bu 3 ayda iki kez bu heyecanı yasıyacam,malum bir bucuk ayı bıluyor beklemem...boshayallersmile
Rabbimin takdiri işte...
Üzme kendini olur mu.. sabret inşallah canım...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Ne süper bir haber bu canımmmhihoyyyt
Gözün aydın,Rabbim bebişini kucagına almayıda nasip etsin...:asigim:
Kendine dikkat et bak,en hassas zamanları,bol bol dinlen,arkadasımızın dediği gibi,fırsatı degerlendır...:lepi: Hep güzel haberlerini alırız inşallah...Kolaylıklar duası ile canım...opuyorumnanaktan

canım 2. ayımda hamile kaldım. Aslında bu ay korunmamaya başlayacaktık fakat dedikki belki hemen olmaz o nedenle geçen ayda korunmadık. Nitekim geçen ayda olmadı zaten kısmet bu aya imiş. Allah kucağıma aldığım günleride gösterir inşaallahopuyorumnanaktan

Çok teşşekkür ederim canım. Darısı sizlerin başına. En kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alırız inşaallaholumunekankayizsmilezemuszemus

[

tabiii yaa,yok öylee hemen hamileeyiiim diyip sevinçten uçarak gitmeek...lmaz:
daha biz varız sırada devir teslim yapmak için tecrübelere ihtiyaç vaaryerimseniben
[/QUOTE]

çok haklısın canım merak ettiklerinizi cevaplamaya hazırım. Siz sorun yeterki:teytey:

Gezginciğim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Darısı başına en kısa zamanda inşaallahzemuszemus

canım hiç üzme kendini. Demekki daha zamanı gelmemiş. Ben geçen ay olmayınca bu aydanda ümidimi kesmiştim. Hiç beklemiyordum nedense. Bana tam bir süpriz oldu. bilmiyorumkismileSeninkide sana süpriz yapacak hemde en ummadığın anda. Anne ben geliyorum diyecek. Allah hepimize hayırlı evlatlar verir inşaalah. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…