stresttende değişebiliyo cnm benim adetim bir senedir şaşmazdı sadece bir iki gün şaşardı geçen ay strestten sanırım 5 gün olamadım amaa inş. bebişin seninledir allah gönlüne göre versin ...
benim adetlerim çok düzenli günü gününe mutlaka gelir 28 günde bir oluyorum bugünde regl günüm merakla bekliyorumm inşallah olmam da bebeğim benimledir herşeyin hayırlısı tabi öncelikle:teytey::teytey:
aaaay hadi hayırlısı yaa bende çok merak ettim walla
umarım regl olmazsın kaç aydır deniyorsunuz
sorma canım ya doktor 1.20 çıkan kan tahliline umut verdi biraz 000 olsa negatif amaa 1.20 bebek yeni döllenmiş olabilir dedii bilmiyorumkismile midem bulandı bi araa gece bıyunca kustuğum için test yaptırdım şimdi geçen ay 5 . günde olmuştum:2: bu ayadetim 4. günüm bitcek bugün midem ara ara karışıyo :bbo: hayırlısı olsun amaa çokda ümitlenmek istemiyorum geçen ay gibi olucak die hayırlısı in ş. allah hayırlısıyla versin varsa cümlemize cnm.........
saol iyi dileklerin için cnm bende geçen ayki gibi fazlaa kuruntu yapmak istemiyorum çünki hasta olursam allahın gücüne gitmesin amaa üüzülücem yine ondan pek konuşmuyorum bebişle ilgili .... canım inş. seninde güzel haberlerini alırız ....allah kolaylık versin sanada ne diyim ben,imki düzenliydide noldu bak geçen ay strestten ters düz oldu :S bakalım bu ay allahım sen herşeyin hayırlı olanını bilirsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et bizlere ( gezginime;landsarca;yamana ;gözdeye;mutfakrobotumuyum neyimedaha ismini hatırlayamadığım topikte olann olmayan tüm anne olmak isteyen bayanların yüzünü sen hayırlısıyla güldür allahım ) aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
ALLAHIM NOLURRRRR HERKESİN DİLEĞİNİ DUASINI KABUL ET KAPINDAN GERİ ÇEVİRME ---------------YoNcA LODİ ---çok duygulandım inan 2. ayımdayım amaa heyecandan ölücek gibiyim allah herkesin yüzünüü güldürsünnya KIZLAR KAN TESTİ 1.20 ÇIKIPTA HAMİLE KALAN VARMI DOKTORUMM YENİ OLUŞMUŞ OLABİLİR DEDİ BEBEK AMAA İÇİM ÇOK GARİP HİSLER BESLİYO TEST YAPMAYAA BİLE KORKUYORUM ÇILDIRICAK GİBİ OLUYORUM NEDEN BÖYLE OLDUM YAA KURUNTU YAPMAKTA İSTEMİYORUM AMAA OLMUYO ((
AMİN!!...
İnan bana hepimiz yasıyoruz bu karmasık duyguları,bilmiyorum ne zaman son bulucakbilmiyorumkismile Rabbim uzun sürmeden güldürsün yüzlerimizi..
Ve sabrımızı artırsın...Beklemek duygusu insanı su hayatta yoran ilk sey sanırım...:çok üzgünüm:
Sen sıkma cok kendını canım,dualarımız seninle,güzel haberlerle geliceksin inşallah,bugun olmadı yarın...Belki yarından da yakın!... :asigim:
mrb arkadaşlar beklenmeyen regl tarihim 28 temmuzdu. Salı günü dayanamayıp test yaptım. Belli belirsiz zor seçilen çizgi belirdi. Evde bir test daha vardı başka marka onuda yaptım. Ondada aynı şekilde oldu. Onun üzerine bekleyip cuma günü tekrar ederim dedim ama dayanamayıp bugün yaptım. Ve sonuç çok koyu olmasada uzaktan bile seçilen silik çizgi çıktı.:dance: Bariz bir şekilde ikinci bir çizgi olduğu belli oluyor yani. Yarında gidip kan testi yaptırıcam kısmetse.Bana dua edin kızlar
Hamile olduğumu düşündürecek belirtim olmadı aslında.Bir tek ateşim normalin üzerinde seyrediyor o dikkatimi çekti. Onunda dışında adet öncesi görülen göhüslerde dolgunlaşma ve hasasiyet(göhüs damarlarım çok belirginleşti farklı olarak), Adet olacakmışım gibi kasık ağrısı onunda normal olduğu söyleniyor. İnşaallah yarın güzel haberleri alırım Darısı isteyen herkezin başınaopuyorumnanaktan
cnm sıcak basması oluyordu. Ayrıca bacaklarım çok sıcaktı halada öyle. Eşim bile senin bacakların neden bu kadar sıcak oluyor bu aralar dedi. Ondan sonra bende düzenli olarak ölçmeye başladım ve yüksek olduğunu gördüm.
canım yüreğini ferah tut. Geç yumurtlamış olaabilirsin o nedenle testte gözükmemiş olabilir. Bende bu ay geç yumurtladım 20.gün nerden biliyosun dersen ovülosyon testi yaptım. Yaklaşık olarak 10 gün önce yani. Yumurta döllendikten sonra 7 gün sonra rahme yerleşiyormuş ve bhcg hormonu salgılanmaya başlıyormuş. Yeterli miktarda çoğaldığında kandan idrara geçiyormuş. Testteki çizginin çok koyu olmaması bhcg hormonunun idrarda henüz az bulunmasıymış. İnşaallah hayırlısı ile bebişin geliyordur. Güzel dileklerin için çok sağol İnşaallah bebişimde benimledir.olumunekankayizsmile
1.20 çıkan tahliile doktorun umut vermesi çok ilginç,CADIARZU
normalde 5in altında yok derler yaa..
demekki bildiği yada hissettiği bişey var...yenii döllenmiş olma ihtimalinden bahsediyorsa aman dikkat canım,sen kendine dikkat et bari bu aralar ama dediğin gibi fazla düşünüp kendini hazırlama,inşalaalah hayırlısı neyse o olsun..:Saruboceq:
canım,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,AMİİİN! :Saruboceq:
amaaan sakiiin!şeymaa ne yazıkki beklemek ve sabretmekten başka yapacak bişeyin yok...ama sakın stres yapıp kendine zarar verme...takma kafana eninde sonunda olacak öyle düşün ha bu ay ha gelecek ay..birgün olacaak kısmetsee..lütfen yoğunluğu başka şeylere yoğunlaştırki en kısa zamanda güzel haberler alalım senden...no panic!
bugün doktora gittim arkadaşlar ...doktor bebeğin döllenmesi gereken yerde bişey gördü regli olduktan sonra tekrar bakıcam orda duruyorsa kürtaj yapıcam dedi korkulcak bişey olmadığını söyledi..spermin orada döllenmesini engelliyormuş ..çarşamba tekrar gidicem yumurtlama varmı yokmu ona bakıcak ..bunun dışında şimdilik bişey yokmuş herhangi bir kist fln dedi..bacakların duvara dayanmasını sordum istiyosan yap dedi ama bu etken değil zaten yarım saat yataktan kalkmıyosun bu yeterli gidicek olan sperm zaten gidiyor duşta geri gelir mesela spermler kadınlar geri aktı bundan olmuyor zannediyor ama alakası yok gitmesi gerekenler gitmiştir ztn diyor ...bakalım çarşambayı bekliyceğiz..inş herşey yolunda gider...
inşallahh canım bende çok istiyorumm müjdeli haber vermeyi bugün regl günüm hiç bir belirti yok ama ben korkuyorum yinede inşallah olmam:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nihayeeet güzel bir habeeer hihoyyyt
yoncacım öncelikle hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla gelsin bebişin
adetinden 1 gün önce test yaptın ilk birde 1 gün sonra yaptın dimi,öyle oluyor...
inşallaah bugün kesinleşir hamileliğin bir problem yoktur..
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet canım önceki 2 ay 30 günde bir adet olduğum için 29. ve 31. günler yaptım testleri. Ama yumurtlama günü ile karşılaştırınca
35.gün yani önümüzdeki pazartesi regl günüm oluyor. Testin silik çıkmasını ona bağlıyorum yinede kısmet tabi.bilmiyorumkismile
amiin...canım bişey soracam ateş ölçmesini ne zamandan itibaren ve nasıl yaptın...
Yumurtlamadan bikaç gün sonra sıcak basması olmaya başladı. Daha öncede bahsettiğim gibi özellikle bacaklarım çok fazla yanıyordu. Vücut sıcaklığımın yükseldiğini hissedebiliyordum. Dijital termometreyle ne zaman aklıma gelirse ölçmeye başladımmafoldumben Günde on kere ölçüyorum heraldekaydirigubbakcemile3
peki 20.gün yumurtladıysan döllenme 1-2 gün içinde oluyor dimi...7gün içindede rahme yerleşiyor,ve bhcg salgılanıyor..ama sen bunu idrarda çok erken öğrenmişsin ozaman öyle değilmi...büyük şans yani,inşallaah kan testinde iyi çıkar,hayırlısı a.s.
yaa kendi kendimize strest yapıyoruzda mantıksız işlerde yapıyoruz doktorun dediğine göre yeni döllenen bebek şuan ozaman dahaa 10 -13 günlük bişe sen kalk ne mantıkla aldıysam idrar testi al ulan şeymakan testinde çıkmayan şey idrarda nasıl çıkar ahh akılsız kafalı şeymaa alsanaalsanasmile
acaba nedir o nasıl sormadın merak etmedin ben olsam öğrenene kadar sorardım wallaa...
neyi kürtaj yapıyor,eğer yumurtaysa reglden sonra kalmaz diyor,kalırsa kürtaj diyor...anlamaadım kafamçokkarıştı,neyse korkulacak bişey yok diyorsa yoktur ama wallaahi merak ettim...
sperm konusunda evet öylee,giden gidiyor başarmak isteyen başarıyor,biz ne yapsak boş sadece biraz yardımcı olabilir o kadar,bir süre yataktan kalkmamak da bundan...çarşamba mı gideceksin doktora,merak ettim,haber ver tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?