Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Hamile olduğumu düşündürecek belirtim olmadı aslında.Bir tek ateşim normalin üzerinde seyrediyor o dikkatimi çekti. Onunda dışında adet öncesi görülen göhüslerde dolgunlaşma ve hasasiyet(göhüs damarlarım çok belirginleşti farklı olarak), Adet olacakmışım gibi kasık ağrısı onunda normal olduğu söyleniyor. İnşaallah yarın güzel haberleri alırım Darısı isteyen herkezin başınaopuyorumnanaktan

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş cnm ya
ateşini düzenli ölçüyomuydun nerden anladın yüksek olduğunu peki

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş cnm ya
ateşini düzenli ölçüyomuydun nerden anladın yüksek olduğunu peki

cnm sıcak basması oluyordu. Ayrıca bacaklarım çok sıcaktı halada öyle. Eşim bile senin bacakların neden bu kadar sıcak oluyor bu aralar dedi. Ondan sonra bende düzenli olarak ölçmeye başladım ve yüksek olduğunu gördüm.

******NEKADAR GÜZELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BİR HABER BU CNM ÇOK SEVİNDİM ADINA AMAA KENDİ ADIMADA ÜZÜLDÜM NEDEN DİYİCEKSİN TEST YAPMAYA DEĞİLDE SONUCUNA BAKMAYAA ÇOK KORKUYORUMMM .........ALLAHIM NE ZORMUŞ YAAA CNM İNŞ. KAN TESTİNDE GÜZEL ÇIKAR :s vereliniortaka.s.

ALLAHIM NOLURRRRR HERKESİN DİLEĞİNİ DUASINI KABUL ET KAPINDAN GERİ ÇEVİRME ---------------YoNcA LODİ ---çok duygulandım inan 2. ayımdayım amaa heyecandan ölücek gibiyim allah herkesin yüzünüü güldürsünn ya KIZLAR KAN TESTİ 1.20 ÇIKIPTA HAMİLE KALAN VARMI DOKTORUMM YENİ OLUŞMUŞ OLABİLİR DEDİ BEBEK AMAA İÇİM ÇOK GARİP HİSLER BESLİYO TEST YAPMAYAA BİLE KORKUYORUM ÇILDIRICAK GİBİ OLUYORUM NEDEN BÖYLE OLDUM YAA KURUNTU YAPMAKTA İSTEMİYORUM AMAA OLMUYO((

içini ferahh tut tatlım allahın izniyle inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin iyi düşün ki iyi olsun hayırlı haberlerini bekliyorum canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

içini ferahh tut tatlım allahın izniyle inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin iyi düşün ki iyi olsun hayırlı haberlerini bekliyorum canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol bebeğim yaa inş. hayırlı haberlerle dönerim senin haberlerinii de bekliyorus .... herşeyin bir vakti saati var demekki boshayallersmile

saol bebeğim yaa inş. hayırlı haberlerle dönerim senin haberlerinii de bekliyorus .... herşeyin bir vakti saati var demekki boshayallersmile

ewet canımm herşeyin vakti var bakalım benim anne olma vaktim gelmiş mi yarın görücezz allah hayırlısını versin eğer yarın regl olursam anlarım demek benim zamanım varmışş derimm ama çook üzülürümm olursam çünkü çok umutluyum eşimde bende o yüzden hayal kırıklığına uğramak istemiyorumm lütfennn allahımm duy benii inşallah bebeğim benimledir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım yüreğini ferah tut. Geç yumurtlamış olaabilirsin o nedenle testte gözükmemiş olabilir. Bende bu ay geç yumurtladım 20.gün nerden biliyosun dersen ovülosyon testi yaptım. Yaklaşık olarak 10 gün önce yani. Yumurta döllendikten sonra 7 gün sonra rahme yerleşiyormuş ve bhcg hormonu salgılanmaya başlıyormuş. Yeterli miktarda çoğaldığında kandan idrara geçiyormuş. Testteki çizginin çok koyu olmaması bhcg hormonunun idrarda henüz az bulunmasıymış. İnşaallah hayırlısı ile bebişin geliyordur. Güzel dileklerin için çok sağol İnşaallah bebişimde benimledir.olumunekankayizsmile

aminnnnnn inş. cnm ... saol cnm bnm ..inş. senin bebişinde seninledir

stresttende değişebiliyo cnm benim adetim bir senedir şaşmazdı sadece bir iki gün şaşardı geçen ay strestten sanırım 5 gün olamadım amaa inş. bebişin seninledir allah gönlüne göre versin ...

Aminnnn canım Sagol guzel duaların için,Rabbim senide sevindirsinopuyorumnanaktan
Dediğin gibi sitres acayip etkiliyor insanı,psikoloji alt üst oluyor,gecen ay resmen kendimi hamile gibi hissediyordum,esime az naz yapmadımkaydirigubbakcemile3
Birde gercekten olsam neler yaparım bilemedim şimdikaydirigubbakcemile3
Rabbim gercekten varsa bize o heyecanı ve sitresi koysun insallaah,yoksa zor geciyor zamanbilmiyorumkismile Hadi hayırlısı...

Ayyy ne heyecan verici bir durum yahihoyyyt
Hadi bir an önce müjdeli haberi ver bize canımmm:lepi:
İnsallah seninledir bebişinopuyorumnanaktan

AMİN!!...
İnan bana hepimiz yasıyoruz bu karmasık duyguları,bilmiyorum ne zaman son bulucakbilmiyorumkismile Rabbim uzun sürmeden güldürsün yüzlerimizi..
Ve sabrımızı artırsın...Beklemek duygusu insanı su hayatta yoran ilk sey sanırım...:çok üzgünüm:
Sen sıkma cok kendını canım,dualarımız seninle,güzel haberlerle geliceksin inşallah,bugun olmadı yarın...Belki yarından da yakın!... :asigim:

bugün doktora gittim arkadaşlar ...doktor bebeğin döllenmesi gereken yerde bişey gördü regli olduktan sonra tekrar bakıcam orda duruyorsa kürtaj yapıcam dedi korkulcak bişey olmadığını söyledi..spermin orada döllenmesini engelliyormuş ..çarşamba tekrar gidicem yumurtlama varmı yokmu ona bakıcak ..bunun dışında şimdilik bişey yokmuş herhangi bir kist fln dedi..bacakların duvara dayanmasını sordum istiyosan yap dedi ama bu etken değil zaten yarım saat yataktan kalkmıyosun bu yeterli gidicek olan sperm zaten gidiyor duşta geri gelir mesela spermler kadınlar geri aktı bundan olmuyor zannediyor ama alakası yok gitmesi gerekenler gitmiştir ztn diyor ...bakalım çarşambayı bekliyceğiz..inş herşey yolunda gider...

İnşallah hiçbir sorun cıkmaz ve bebişinin haberini en kısa zamanda alırsın canımopuyorumnanaktan

ayy kızlar ya hadi hayırlısı birinizden taze güzel bir haber almak süper olucakkkk
rabbim ellerimizi boş çevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…