hamile olduğumu düşündürecek belirtim olmadı aslında.bir tek ateşim normalin üzerinde seyrediyor o dikkatimi çekti. Onunda dışında adet öncesi görülen göhüslerde dolgunlaşma ve hasasiyet(göhüs damarlarım çok belirginleşti farklı olarak), adet olacakmışım gibi kasık ağrısı onunda normal olduğu söyleniyor. Inşaallah yarın güzel haberleri alırım darısı isteyen herkezin başınaopuyorumnanaktan
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş cnm ya
ateşini düzenli ölçüyomuydun nerden anladın yüksek olduğunu peki
inş. cnm ne güzel umut dolusunnn allah yitirmesin inş. umutlarını hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum cnm ....
mrb arkadaşlar beklenmeyen regl tarihim 28 temmuzdu. Salı günü dayanamayıp test yaptım. Belli belirsiz zor seçilen çizgi belirdi. Evde bir test daha vardı başka marka onuda yaptım. Ondada aynı şekilde oldu. Onun üzerine bekleyip cuma günü tekrar ederim dedim ama dayanamayıp bugün yaptım. Ve sonuç çok koyu olmasada uzaktan bile seçilen silik çizgi çıktı.:dance: Bariz bir şekilde ikinci bir çizgi olduğu belli oluyor yani. Yarında gidip kan testi yaptırıcam kısmetse.Bana dua edin kızlar
ALLAHIM NOLURRRRR HERKESİN DİLEĞİNİ DUASINI KABUL ET KAPINDAN GERİ ÇEVİRME ---------------YoNcA LODİ ---çok duygulandım inan 2. ayımdayım amaa heyecandan ölücek gibiyim allah herkesin yüzünüü güldürsünnya KIZLAR KAN TESTİ 1.20 ÇIKIPTA HAMİLE KALAN VARMI DOKTORUMM YENİ OLUŞMUŞ OLABİLİR DEDİ BEBEK AMAA İÇİM ÇOK GARİP HİSLER BESLİYO TEST YAPMAYAA BİLE KORKUYORUM ÇILDIRICAK GİBİ OLUYORUM NEDEN BÖYLE OLDUM YAA KURUNTU YAPMAKTA İSTEMİYORUM AMAA OLMUYO ((
içini ferahh tut tatlım allahın izniyle inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin iyi düşün ki iyi olsun hayırlı haberlerini bekliyorum canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol bebeğim yaa inş. hayırlı haberlerle dönerim senin haberlerinii de bekliyorus .... herşeyin bir vakti saati var demekki boshayallersmile
******NEKADAR GÜZELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BİR HABER BU CNM ÇOK SEVİNDİM ADINA AMAA KENDİ ADIMADA ÜZÜLDÜM NEDEN DİYİCEKSİNTEST YAPMAYA DEĞİLDE SONUCUNA BAKMAYAA ÇOK KORKUYORUMMM .........ALLAHIM NE ZORMUŞ YAAA CNM İNŞ. KAN TESTİNDE GÜZEL ÇIKAR :s vereliniortaka.s.
canım yüreğini ferah tut. Geç yumurtlamış olaabilirsin o nedenle testte gözükmemiş olabilir. Bende bu ay geç yumurtladım 20.gün nerden biliyosun dersen ovülosyon testi yaptım. Yaklaşık olarak 10 gün önce yani. Yumurta döllendikten sonra 7 gün sonra rahme yerleşiyormuş ve bhcg hormonu salgılanmaya başlıyormuş. Yeterli miktarda çoğaldığında kandan idrara geçiyormuş. Testteki çizginin çok koyu olmaması bhcg hormonunun idrarda henüz az bulunmasıymış. İnşaallah hayırlısı ile bebişin geliyordur. Güzel dileklerin için çok sağol İnşaallah bebişimde benimledir.olumunekankayizsmile
ewet canımm herşeyin vakti var bakalım benim anne olma vaktim gelmiş mi yarın görücezz allah hayırlısını versin eğer yarın regl olursam anlarım demek benim zamanım varmışş derimm ama çook üzülürümm olursam çünkü çok umutluyum eşimde bende o yüzden hayal kırıklığına uğramak istemiyorumm lütfennn allahımm duy benii inşallah bebeğim benimledir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol iyi dileklerin için cnm bende geçen ayki gibi fazlaa kuruntu yapmak istemiyorum çünki hasta olursam allahın gücüne gitmesin amaa üüzülücem yine ondan pek konuşmuyorum bebişle ilgili .... canım inş. seninde güzel haberlerini alırız ....allah kolaylık versin sanada ne diyim ben,imki düzenliydide noldu bak geçen ay strestten ters düz oldu :S bakalım bu ay allahım sen herşeyin hayırlı olanını bilirsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et bizlere ( gezginime;landsarca;yamana ;gözdeye;mutfakrobotumuyum neyimedaha ismini hatırlayamadığım topikte olann olmayan tüm anne olmak isteyen bayanların yüzünü sen hayırlısıyla güldür allahım ) aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
slmm kızlar benim de yarın regl günüm heycanla bekliyorumm inşallah olmam allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hamileyimdir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mrb arkadaşlar beklenmeyen regl tarihim 28 temmuzdu. Salı günü dayanamayıp test yaptım. Belli belirsiz zor seçilen çizgi belirdi. Evde bir test daha vardı başka marka onuda yaptım. Ondada aynı şekilde oldu. Onun üzerine bekleyip cuma günü tekrar ederim dedim ama dayanamayıp bugün yaptım. Ve sonuç çok koyu olmasada uzaktan bile seçilen silik çizgi çıktı.:dance: Bariz bir şekilde ikinci bir çizgi olduğu belli oluyor yani. Yarında gidip kan testi yaptırıcam kısmetse.Bana dua edin kızlar
ALLAHIM NOLURRRRR HERKESİN DİLEĞİNİ DUASINI KABUL ET KAPINDAN GERİ ÇEVİRME ---------------YoNcA LODİ ---çok duygulandım inan 2. ayımdayım amaa heyecandan ölücek gibiyim allah herkesin yüzünüü güldürsünnya KIZLAR KAN TESTİ 1.20 ÇIKIPTA HAMİLE KALAN VARMI DOKTORUMM YENİ OLUŞMUŞ OLABİLİR DEDİ BEBEK AMAA İÇİM ÇOK GARİP HİSLER BESLİYO TEST YAPMAYAA BİLE KORKUYORUM ÇILDIRICAK GİBİ OLUYORUM NEDEN BÖYLE OLDUM YAA KURUNTU YAPMAKTA İSTEMİYORUM AMAA OLMUYO ((
bugün doktora gittim arkadaşlar ...doktor bebeğin döllenmesi gereken yerde bişey gördü regli olduktan sonra tekrar bakıcam orda duruyorsa kürtaj yapıcam dedi korkulcak bişey olmadığını söyledi..spermin orada döllenmesini engelliyormuş ..çarşamba tekrar gidicem yumurtlama varmı yokmu ona bakıcak ..bunun dışında şimdilik bişey yokmuş herhangi bir kist fln dedi..bacakların duvara dayanmasını sordum istiyosan yap dedi ama bu etken değil zaten yarım saat yataktan kalkmıyosun bu yeterli gidicek olan sperm zaten gidiyor duşta geri gelir mesela spermler kadınlar geri aktı bundan olmuyor zannediyor ama alakası yok gitmesi gerekenler gitmiştir ztn diyor ...bakalım çarşambayı bekliyceğiz..inş herşey yolunda gider...
Amiin canım,İnsallah hayırlı haberlerle gelirsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?