Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

kaydirigubbakcemile3 havalardandır tabii...
neysee bugün telafi edersiniz:kedi:

bugün bir sürü işim var yarın misafirim geliyorya ...dün akşam hiçbirşey yapmadım evde hespi bugüne kaldı kaydirigubbakcemile3 hey ALLAHIM şu ay bir hamile kalsam çok güzel olacak yaa :Saruboceq:

çok zor ve yorucu bir işmiş bu hamile kalmak da :kedi:
kızkardeşim prezervatif ile korunurken 2 kere hamile kaldı ..ceket atsan hamile kalıyor yaaw wkaydirigubbakcemile3

inşallaah canım,bugün sabah test yapim dedim,sonra vazgeçtim,yarın nasıl olsa
hastaneye gidecem...bakalım bekliyoruz...her akşam ve her sabah kalktığımda feci bel ağrım oluyor,yarım saat sonra geçiyor tamam oluyorum biyorum ama bişey yok,
olacaksan olsam ya biran öncee:çok üzgünüm:

ilk defa duydum,prezervatifin sistiti tetiklediğini...
biz yıllardık sadece onla korunduk ama ilk defa duydum,ilginçCADIARZU

herkeste aynı etkiyi yapmaz da .. ben emin oldum artık kullanmayı bıraktığımızdan beri çok şükür ufak bir sızlama bile yok, klasikler çeşitlilerine göre daha zararsızdır tahminimce, çünkü çeşitli olanlarda yok içinde bi çeşit krem, dışında kayganlaştırıcı vs. güvenmemek lazım bilmiyorumkismile

senin misafirin de tam zamanında geliyor hani..
eveet bende bu kadar yorucu olduğunu tahmin etmemiştim..
kaydirigubbakcemile3aay eveet yaa,bende bu işi hiç anlamam
kaza oldu diyorlar,nasıl oluyor? birde kardeşininki 2 kereee:1shok:
şans sanırım,napalım bizde çok youn oynayıp şansımızı arttıracağız...sempatiksalakcinni

sağlık ocağının verdiği p... kullanıyorlarmış..onlar da hep delik çıkıyor galibakaydirigubbakcemile3
ama o delikten sızıp da git rahme yerleş ...ALLAHIN takdiri işte boshayallersmile
işte ben de şansımızı arttıralım diye uğraşıyorum ama bilmiyorum ne olur halim...:Saruboceq:

kizlaarrr cook sukur bugun yaniii 45.i gun hasta oldummmm:sm_cool:
Nasil mutluyum anlatamam,bu ayi bitirdigim icin:lepi:
Onumuzdeki ay hepimize hayir getirsinn:Saruboceq:
ohh..ustumden bir yuk kalkti sankihihoyyyt

Caktirmiyorum kendime ama agrilarim basliyor gibi,hadi hayirlisi :1ninca:

gozdecim beni onumuzdeki ay 16 agustos yazarmisin?... Bu sefer 40 gun surecek sekilde yazdiricam.. Gerisi bekleme artik.. Hadi hayirlisi bakalimmmkaydirigubbakcemile2

hadi hayırlısı ..

kizlar biri yardim etsin,feci agri cekiyorum,dizlerimden basliyor cekiliyor sanki,nasil gecer bu agri kullandiginiz bisey var mi resmen ilac aldim dayanilmaz oldu gecmiyor

sistiti ne anlıyamadım yaf:uhm:

canım sistit idrar yolları enfeksiyonudur ... genelde her evli bayanın ilk yılında karşılaştığı bir rahatsızlıktır .. sen tanışmamışsın anlaşılan Allah tanıştırmasın mafoldumben bana sistit olmamam için nefes alma deseler ben nefesimi tutarım o kadar çektim bu lanet hastalıktan senağlama

geçmiş olsun cnm yaa bende bi tek 6 . ayımdan sonra filan mantar olmuştu oda çok kötüydü amaa şükür bir haftaya geçtii

GEZGıN......... önümüzdeki ay sana hayır getirir inş. insan bazen hastalığına bile sevinebiliyo onu beklemekte kötü :))) GÖZDE ...... benide 25 temmuza yazarmısın canım

GEZGİN......... önümüzdeki ay sana hayır getirir inş. insan bazen hastalığına bile sevinebiliyo onu beklemekte kötü :))) GÖZDE ...... benide 25 temmuza yazarmısın canım

Amin canim hepimiz icin hayir getirsin...:Saruboceq:
Cok kotu agri cektim elhamd simdi iyiyim eyvahedigeldismile

Merhaba arkadaşlar bizde yeni başladık çalışmalara ilk denemimizde başarısız olduk
sistit olmuşum ben ilaç kullandım geçti sanırım tekrar bi doktora gidecem. yumurtlama dönemim yaklaşıyo, sistit hamileliği engeller mi acaba?????

amin gezgincim amin dikkat et fazla üşütme ağrın üşütmedende olabilir canım ...... ZEYNEP TEKıN hoşgeldin aramıza canım hayırlı haberlerini alırız inş. canım

selam millet ...dün pozitif çizgiyi gördüm..silik olan çizgi dün ikisi de aynı koyuluktaydı ..dün çalışma yaptık ...:kedi:umarım işe yarar ...

merhaba canım sistit benim ii tanıdığım hatta üzerine ihtisas yapmış kadar haşır neşir olduğum kahrolası bir rahatsızlıktır mafoldumben soruna gelince gebeliğe engel olduğunu sanmıyorum ama sistitin tam geçmeden ilişkiye girmen doğru değil (zaten eğer gerçekten sistitsen ilişki ne ki yemeyi içmeyi yaşamayı istemessin) canım ayrıca bir an önce doktora gidip ilaç tedavisine başlamazsan böbreğe ilerler Allah korusun ohaoldumsmile ilaçlarını kullan 5 günlüktür zaten sonrasında çalışmalarınıza devam kaydirigubbakcemile2 çok geçmiş olsun

Edit; pardon canım ya ilaç kullandığını atlamışım

Son düzenleme:

kizlar biri yardim etsin,feci agri cekiyorum,dizlerimden basliyor cekiliyor sanki,nasil gecer bu agri kullandiginiz bisey var mi resmen ilac aldim dayanilmaz oldu gecmiyor

o ağrıları bende çekiyorum genelde,benim kullandığım tek ilaç var, majezik,tam bu derde devaa,onuda çok ağrı çekmedikçe almıyorum son 1 yıldır..sıcak tut karnını ve ayağını..birdee uyuu,ozaman geçiyor..

hoşgeledin canım,öncelikle geçmiş olsun a.s.
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ve çalışmalara devam edersin..
sistit konusunda yeterli bilgim yok,ama iyileşince devam edersen daha sağlıklı olur sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…