Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

canim varya su gun asiri dedikleri seye bir turlu isinamadim...
Mantiksiz da geliyor bazen,Allah diledikten sonra nasil olursa olsun verir..
Sen sakin takma bunlari,gunu yakaladin mi degerlendir insallah dualar ile,Rabbim en hayirlisini dusursun Rahmine...Nasil istiyorsaniz oyle davraninkaydirigubbakcemile3

selam millet ..çizgi bugün de silik...yarına ALLAH KERıM :)) ama yumurtlama bu ara ona eminim akıntım var çünkü ...

canım Allah gönlüne göre versin inş. tedirgin olmana gerek yok çünkü kadın rahminde sperm 2-3 gün yaşayabilio ha bigün önce ha bigün sonra okadar sorun diil yani bol şans....

hadi ya,Rabbim rahmine dusursun bebisini bu ay caniimmmopuyorumnanaktan

canım Allah gönlüne göre versin inş. tedirgin olmana gerek yok çünkü kadın rahminde sperm 2-3 gün yaşayabilio ha bigün önce ha bigün sonra okadar sorun diil yani bol şans....

ikinize de teşekkür ederim...Hakkımızda hayırlısı artık ..Biz elimizden geleni yapalım da gerisi ALLAHın takdiri

selam millet ..çizgi bugün de silik...yarına ALLAH KERİM :)) ama yumurtlama bu ara ona eminim akıntım var çünkü ...

eveet günün yaklaşıyor canım,bu arada adetin kaçıncı günündesin?
akıntı da gözlemle,bu test en azından işe yaramazda bile diğer zamanlara bilgi verir...
hadi bakalım hayırlısı,ama sana dediğim gibi benim içime güzel hisler doğuyora.s.

evet gezgincim,bir bakıma haklısın,ama çok kısa aralıklarda olunca insanın siniri bozuluyor,
bir de ben çok sancılı geçiriyorum ilk 1-2 günü onunda etkisi var tabii..
ben de hala regl olmadım, 4 gün geçti ama senin gibi bende kesinlikle yoktur diyorum,
ama niye olmuyorum diye düşündüğümden gecikiyor sanırım :uhm:

bugün adetimin 16.günü...geçtiğimiz iki gün 2.pembe silik çizgi şeklinde idi ...ama bu iki gün akıntım vardı ..ben de en sağlıklısı gün aşırı diye perşembe ve cumartesi çalışma yaptım ...bugün de inş..çalışma olacak :kedi: inş. işe yarar ..valla 2 günde bir çalışma yapıyoruz ki çabuk tutsun diye ama hayırlısı artık ..
yalnız bu ara özellikle haftasonu temzlik yaptım çok yoruldum umarım bir sakıncası yoktur ..ağır kaldırmadım ama ...

ben bekarken 20 günde bir adet olurdum ...ramazan orucumu bile yarım tutardım ..çünkü başında ve sonunda iki kere denk gelirdi adetim ..ne sıkıntılar çekerdim ..çok sık olmak bu açıdan çok sıkıntılı ..sürekli kanamalı vaka gibi oluyor insan:kedi: çok doktora gitmiştim ozamanlar ..stresten dediler gayet sağlıklısın dediler..evlendikten sonra doğum kontrol hapı adet siklusumu uzattı ve düzene soktu ..bir iki aydır sapıyor ama ondan önce 7-8 ay hep düzenli adet gördüm ve sık adet görmedim ..ama ne zaman stresli olsam adetim öne kayar benim de ..erken adet olurum ...28 yıldır ilk defa geçen ay işte adetim 8 gün gecikmişti ...şoka uğramıştım nasıl olur diye... adet görmemk daha kötü evet daha çok stres oluyor insanda ama erken görmek de bir o kadar sıkıntılı ..
aman yaaa kadın olmak zaten sıkıntılı bir iş altı üstü farketmiyor mafoldumben

oo 16. günü mü...kaç gün sürüyordu senin adetin canım?
çünkü genelde 14.gün yumurtlama olur denir yaa...oyuzden 12-14-16. günler
düzenli ilişki önerilir...ama buna göre seninki siklusun
baya uzun olması gerekiyor dimi..CADIARZU
bu durumda şimdiden sonra daha dikkatli olman lazım,hem sen hemde eşim bu birkaç gün
fazla yorulmamaya bakın,inşaalaah en kısa zamanda kavuşursun canım bebişine..

yaa işte benim normalde siklus 31 gün sürüyor ..her ay ayın aynı günü adet oluyorum ..ama bu bir iki ay iice dengesizleşti o yüzden tam kestiremiyorum ..düzene girmesini bekliyorum ..
normalde 28 günlük siklusta 14.gündür yumurtlama günü ..ama bende 28 den fazla olduğu için 2-3 gün sapma oluyor galiba...14 .gün çalışma yaptık ...bugün de yaparsak tutar inş...
çarşamba günü hollandadan misafirlerim geliyor ..çarşambadan sonra yorulacağım kesin ...haftasonu pazara kadar burdalar ..çalışan bir bayan olmama rağmen huyum kurusun çok misafirperverimdir..ben çalışıyorum kolaya kaçayım yapamıyorum ..herşey dört dörtlük olmalı ..ev hanımından daha çok hazırlık yaparım :kedi: neyse ALLAHtan eşim yardımcı oluyor yükümü hafifletiyor...ama ben de çok yorulmamaya dikkat ederim ...hayırlısı ..evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor bu ayın sonunda ..ozamana kadar şu bebiş müjdesini alsam eşime çok güzel bir süpriz olacak ama hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq:
ALLAH herkese gönlündekini versin inş.

ozaman 31-14= 17 yani 17.gün senin yumurlama tarihin oda yarın oluyor...
normal hesap bu,bakalım doğrumuymuş..ama tam pozitif çıkmadı diyorsun hala,bu durumda bugün çıkması gerekiyordu pozitifin dimi...dediğim gibi özellikle bugün dikkat edin..sanırım en önemli gün bugün be bundan sonraki..ama bu işler hiç belli olmuyor
kısmet,çalışmayı bırakmamak lazım,neyse ki..misafiler kritik dönem bitince geliyorlar, kaydirigubbakcemile3 misafirlerin gelincede bence kendini çok hırpalama,
aynen bende senin gibiyim ama bu iyi bişey değil,10-15 yıl sonra hastalanınca bugünleri
çok arayacağız ve kendimize kızacaz ben çok iyi biliyorum çünkü çok önemli bir örnek var önümde annem...önce sağlık,geresi zaten er geç olur..

bugün test yapmadım daha ..akşam saat 6 gibi yapıyorum testi ...belki bugün pozitif çıkar ...evet eşim de hazır alalım uğraşma diyor ama hazır almak bana tuhaf geliyor ..ileride çocuk filan olunca mecburen hazıra yöneleceğim zaten hiç değilse şimdi elimden geleni yapayım diyorum ama gerçekten bizim gibi insanlara oluyor ne oluyorsa..ALLAH bize kuvvet versin...sen de günaşırımı çalışma yapıyrsun :kedi: yoksa bunu önemsemiyor musun

ozaman bugun pozitif çıkacak bencee..hadi bakaalım,ay ben niye heyecan yaptıysam:kedi: canım biz kafamıza göre takıldık ilk ayımızdı...gün aşırıda oldu,2 gün arayla da oldu,her gün de...:kedi: ama bu ay daha dikkatli olacağız,çünkü ilk ay geçikmiştik sanırım,ama reglimi bekliyorum 4 gün oldu gelmedi,1 gün önce test yapmıştım hatırlarsın evlilik yıldönümüzde negatifti,bende zaten çok ümitli değilim...
ama 2 gündür belim ağrıyor baya yaklaştı diyorum bişey yok..kafamçokkarıştı

sağolasın ...insan başkasında olunca kendi de heyecan yapıyor bende öyleyim
evet kan testi yaptıracaktın ne oldu .....

MıLLET AZ önce benden pembe beyaz karışık bir lekelenme geldi ...ama içinde çok küçük bir de kan pıhtısı gibi birşey geldi ..ne olabilir acaba ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…