Merhaba kizlar, insallah herkes iyiydir:)) adet gününü bekleyenler insallah kirmizilari görmezler diyeyim, hamis olmayi isteyenler kalsin yaaaaa Allah'im bebislerimizi göbeklerimize kondur Ya Rabbim !!!
Neese, beni bilenler bilir, eylülden beri bebis istiyoruz. Ama olmadi simdiye kadar, bizde doktora gitmeye karar verdik. Persembe günü gittik, beni kontrol etti doktor hanim, esimle ve benimle konustu, daha erken ve cok gencsiniz dedi. Telaslanmaya gerek yok dedi. Kan verdim, hormonlarim falan bakilacakmis, idrar tahlili de yaptirdim. Bir hap verdi bana, o hap hamile kalmak isteyenler icin bire birmis, hizlandirirmis yani hamile kalmayi
, ayriyetten vitaminde veriyor. Hamileligin 3. ayina kadar da kullaniliyormus, öle yaziyor hapta. Birde dogum kontrol hapi kullanmis olanlar icin öneriyorlarmis, ve bitkisel bir hap verdi, o da rahatlatmak icin zannedersem, gögüs ve karin agrilarim oluyor adetten önce, faydasini görürsün dedi.
Iste böyle, bende doktora gitmeden gece rüya görmüstüm ve doktorun bende kist oldugunu ve ameliyat olmamin gerektigini söylüyordu ve ben agliyordum!!! cok korktum ama Allah'a sükür öle bisey demedi bana...Allah insallah en yakin zamanda hamis kalmami nasip eder:CüvCüv: