• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

kızlar 3 gündür sadece kırmızı lekelenme geliyo çamaşırıma ped bile koymadım bir türlü gelmedi adetim acaba üstüne mi görüyorum? 5 gun önce test yapmıştım negatifti tekrar yapsam mı test?? çok kararsız kaldımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

YOK 3-4 günden önce pozitif çıkmıyor normalde ...korkmana gerek yok ..testte adet döngüne göre testi ne zamandan itibaren yapacağın yazıyor zaten ...o yüzden sıkıntı olmuyor...
anladım canım saol...bende almayı düşünüyorum,bu ay olsun istiyoruum çünkü ,inşaalalah tabii..sen ggden kimden aldın canım,markası neydi?

kızlar 3 gündür sadece kırmızı lekelenme geliyo çamaşırıma ped bile koymadım bir türlü gelmedi adetim acaba üstüne mi görüyorum? 5 gun önce test yapmıştım negatifti tekrar yapsam mı test?? çok kararsız kaldımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

nazo bence test yapmalısın,5 gün uzun bir süre geçtikten sonra daha doğru sonuç verir,en azından lekelenmenin nedeni öğrenmiş olursun,ayrıca sonuç ne olursa kan testi de yaptıryerimseniben

anladım canım saol...bende almayı düşünüyorum,bu ay olsun istiyoruum çünkü ,inşaalalah tabii..sen ggden kimden aldın canım,markası neydi?

nazo bence test yapmalısın,5 gün uzun bir süre geçtikten sonra daha doğru sonuç verir,en azından lekelenmenin nedeni öğrenmiş olursun,ayrıca sonuç ne olursa kan testi de yaptıryerimseniben

ben alttaki linktekini almıştım ..

LABOQUICK 18 ADET OVULASYON TESTİ EN UYGUN FİYAT, #27001040 Gittigidiyor.com

slm kizlar naslsiniz bugun?:3:
Bugun 40 gun oldu... Yani adet olmadim... Artik olurum gibi geliyo bir iki gune..Ama tik yok...
Insallah hayir olur...bilmiyorumkismile

bugün acile gidip test yaptırdım. sonuç pozitif çıktı. inşallah en yakın zamanda siz de isteğinize kavuşursunuz :emir_bebek:

bugün acile gidip test yaptırdım. sonuç pozitif çıktı. inşallah en yakın zamanda siz de isteğinize kavuşursunuz :emir_bebek:

ne güzelllllllllllll amin inş. canımmm hayırlısıyla gelsin bebişin sahlık ve sıhhat ile inşallah canım...a.s.

ne güzelllllllllllll amin inş. canımmm hayırlısıyla gelsin bebişin sahlık ve sıhhat ile inşallah canım...a.s.

Ayy ne guzel bir duygudur yaaa Rabbim kucaginada almayi nasip etsin hayirlisi ile:Saruboceq:hihoyyyt

çok teşekkür ederim kızlar. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım onu.:Saruboceq:
inşallah sizlerden de güzel haberler alırız. temmuz ayı uğurlu gelir inşallah

yav aşırı derecede idrar yapma isteği, çok sık ama çok az idrar yapmak, böyle olduğum yerde sanki hemen yapıverecekmişim gibi sabırsızca idrar yapma isteği gebelik midir ki?
ay ay ay ay geldi deyip de wc ye koşuyorum resmen : ) bi de göğüslerde sürekli değil ama, ara ara sızlama...

gezgin buarada sen test yaptırdın mı? adetin gecikti mi yani 10gün ?

evet canim test yaptim 2=3 gun oldu sanirim,negatif cikti malesef...
Ama belirti var bir iki tane,bilmem bu ayi nasil bitiricem... Gunum gecti kisaca...
Of dusunmek zor ya artik olacaksam olayim rahatlayim bilmiyorumkismile
Beklemek te zor off bilmiyorumkismile
Olmssam testi iki uc gune tekrarlicam.. Hayr olsun :Saruboceq:

allahhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:bugün itibariyle adetim bitti bakalım bu ay bizi neler bekliyor herşeyinn hayırlısı inş...

kızlar günaydın ben 3 gündür kahverengi lekenme görüyorum bu sabah kaltım yine aynı . normalde benım adetlerim çok sancılı olur ve çokuzun sürer. adet günüm bugundu iki üçnokta şeklinde gelmiş.dün test yaptım negatif. ama adet de yok napıcam ben ?

selam millet...dünki ovulasyon da negatif çıktı :)) bakalım bugün ne olacak ....zaten şuan daha adetimin ilk gününden itibaren 13 gün geçmiş durumda...pozitif çıkarsa 2-3 gün sonra ancak çıkar diye düşünüyorum ..bakalım hayırlısı ..ama çalışmalara devam :)) yastık koymalara da tabiiki :))

bakın netten neler buldum ...

Hamile kalmaya çalışan çiftler yumurtlama gününü yakalamaya çalışırken cinsel ilişki bir görev haline dönüşebilir. Bu görev şeklinde yapılan cinsel ilişki rahatlamadan çok beklentinin yüklendiği performans kaygısı oluşturabilir. Oysa haftada 3 ya da 4 kez cinsel ilişki yapan çift büyük olasılıkla yumurtlama günlerine yakın günleri yakalamış olur. Düzenli olarak 28 günde bir adet gören bir kadında yaklaşık 13-14. gün yumurtlama olduğu kabul edilir. Bazı aylarda birkaç gün erken veya geç yumurtlama olabilir. Eğer adetin başlangıcından itibaren sayılarak 12-16. günlerin olduğu haftada yeterli cinsel ilişki yapılırsa hamilelik şansı artar. ılişki sonrası hemen yataktan kalkmamak, kayganlaştırıcı jel ve fitil kullanmamak, bacakları kapatıp, kalçanın hafif yükseltilerek 30 dakika kadar yatakta beklenmesi, vaginanın içinin yıkanmaması hamilelik şansını artıran uygulamalardır. ılişki öncesi jel ve fitil vagina içinde spermleri etkisizleştirerek spermlerin yumurtaya ulaşmasını engeller. Kalçanın hafif yükseltilmesi rahim ağzının vagina dibinde göllenen spermlere daha iyi temasını sağlar.

Hamile kalmayı planlayan kadının yumurtlama döneminden sonraki günlerde gerekli olmadıkça ilaç kullanmamaya dikkat etmesi uygundur. Gerekli olduğunda da hamilelikte kullanılabilen türden ilaçların seçiminde fayda vardır. Döllenmeden önceki günlerde kullanılan ilaçların genellikle zararsız olduğu kabul edilmektedir.

ılişki sıklığı ikinci önemli konudur. Normalde haftada 3-4 kez cinsel ilişki önerilmektedir. ılişkinin tam yapılamadığı spermin vagina içine dökülemediği durumlarda gebelik elde etmek oldukça zordur.
alıntı...

slm kizlar naslsiniz bugun?:3:
Bugun 40 gun oldu... Yani adet olmadim... Artik olurum gibi geliyo bir iki gune..Ama tik yok...
Insallah hayir olur...bilmiyorumkismile

inşallaah gezgin...ama 40 gün baya uzun bir süree,stres mi yaptın acaba oyuzden mi uzadı,yoksa test sonucu mu yanlış..bir daha yapacakmısın testi..bence biran evvel git diek kan testi yaptır hem sende rahatlarsınyerimseniben

hayırlıı olsuuun:emir_bebek:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...sen de bizler için dua et tatlım..hamilenin duası kabul olurmuşkaydirigubbakcemile5

bende yaza:dance: hamile girmek istiyorum. inşallah allahım herkezin gönlüne göre verir kızlar.

hoşgeldin canıım..inşaalaah çok bekletmeden gelir miniklerimizboshayallersmile

allahhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:bugün itibariyle adetim bitti bakalım bu ay bizi neler bekliyor herşeyinn hayırlısı inş...

seyma,hadi bakaalım maraton başlasıın...biraz sıkkın gördüm senii,aman canım pozitif düşün umudunu kaybetme hiç..yeter ki sağlık olsun geresi zaten er geç olur...gamyoncuiremsu

selam millet...dünki ovulasyon da negatif çıktı :)) bakalım bugün ne olacak ....zaten şuan daha adetimin ilk gününden itibaren 13 gün geçmiş durumda...pozitif çıkarsa 2-3 gün sonra ancak çıkar diye düşünüyorum ..bakalım hayırlısı ..ama çalışmalara devam :)) yastık koymalara da tabiiki :))

bakın netten neler buldum ...

Hamile kalmaya çalışan çiftler yumurtlama gününü yakalamaya çalışırken cinsel ilişki bir görev haline dönüşebilir. Bu görev şeklinde yapılan cinsel ilişki rahatlamadan çok beklentinin yüklendiği performans kaygısı oluşturabilir. Oysa haftada 3 ya da 4 kez cinsel ilişki yapan çift büyük olasılıkla yumurtlama günlerine yakın günleri yakalamış olur. Düzenli olarak 28 günde bir adet gören bir kadında yaklaşık 13-14. gün yumurtlama olduğu kabul edilir. Bazı aylarda birkaç gün erken veya geç yumurtlama olabilir. Eğer adetin başlangıcından itibaren sayılarak 12-16. günlerin olduğu haftada yeterli cinsel ilişki yapılırsa hamilelik şansı artar. İlişki sonrası hemen yataktan kalkmamak, kayganlaştırıcı jel ve fitil kullanmamak, bacakları kapatıp, kalçanın hafif yükseltilerek 30 dakika kadar yatakta beklenmesi, vaginanın içinin yıkanmaması hamilelik şansını artıran uygulamalardır. İlişki öncesi jel ve fitil vagina içinde spermleri etkisizleştirerek spermlerin yumurtaya ulaşmasını engeller. Kalçanın hafif yükseltilmesi rahim ağzının vagina dibinde göllenen spermlere daha iyi temasını sağlar.

Hamile kalmayı planlayan kadının yumurtlama döneminden sonraki günlerde gerekli olmadıkça ilaç kullanmamaya dikkat etmesi uygundur. Gerekli olduğunda da hamilelikte kullanılabilen türden ilaçların seçiminde fayda vardır. Döllenmeden önceki günlerde kullanılan ilaçların genellikle zararsız olduğu kabul edilmektedir.

İlişki sıklığı ikinci önemli konudur. Normalde haftada 3-4 kez cinsel ilişki önerilmektedir. İlişkinin tam yapılamadığı spermin vagina içine dökülemediği durumlarda gebelik elde etmek oldukça zordur.
alıntı...

robotcum senin günün yaklaştı 1-2 teste pozitif çıkar ama sen tabili çalışmaları aksatmaa...içimde güzel bir his var sen bu ay başaracan sanırım..:emir_bebek:
saol canım,güzel bilgiler bunlar...

Merhaba arkadaşlar benimde 7 yaşında bir kızım var.

Rabbim nasib ederse artık bizde kızıma kardeş düşünüyoruz ve sizler gibi yaz hamilelerinden olmak istiyorum.

Ancak hakkımızda hayırlı olan vakit ne zaman ise HEPİMİZ için Rabbim o vakit nasib etsin.

Hayırlı, sağlıklı,mutlu,vatana millete faydalı,vefalı,güzel evlatlarımız olsun inş. hepimizin

Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar.kaydirigubbakcemile5

Back