[
robotcum senin günün yaklaştı 1-2 teste pozitif çıkar ama sen tabili çalışmaları aksatmaa...içimde güzel bir his var sen bu ay başaracan sanırım..
saol canım,güzel bilgiler bunlar...
inşallaah gezgin...ama 40 gün baya uzun bir süree,stres mi yaptın acaba oyuzden mi uzadı,yoksa test sonucu mu yanlış..bir daha yapacakmısın testi..bence biran evvel git diek kan testi yaptır hem sende rahatlarsın
Merhaba arkadaşlar benimde 7 yaşında bir kızım var.
Rabbim nasib ederse artık bizde kızıma kardeş düşünüyoruz ve sizler gibi yaz hamilelerinden olmak istiyorum.
Ancak hakkımızda hayırlı olan vakit ne zaman ise HEPİMİZ için Rabbim o vakit nasib etsin.
Hayırlı, sağlıklı,mutlu,vatana millete faydalı,vefalı,güzel evlatlarımız olsun inş. hepimizin
Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar.kaydirigubbakcemile5
selam kızlar bende 10 temuzu beklıyom oğluma kardes ıstıyok bakalım
benim içinde son 1 gün yarın gelmezse kırmızı test yapcam...ama karnım belim çok ağrıyo kırmızı belirtisi ama nasipp tabiii
Hoşbulduk Gezgincim senin dualarınada amiiiiin.İnş. hepimiz güzel haberleri tez vakitte veririz.olumunekankayizsmile
Hosgeldin canim aramizaopuyorumnanaktan Dualarina amiinnn :Saruboceq:
Rabbim en hayirlisini nasip etsin sizin icinde,insallah guzel haberler verirsiniz bizehihoyyyt
Canim benim normalde boyle uzuyor,yani sitresten sanmiyorumbilmiyorumkismile
Baktim simdi telefonuma gecen ay 43 gun sonra olmusum,bekliyorum bende bugun 41 ci gun,44 cu gun belki yaparim olmassam... Of olsam da, bende bisey yoksa rahatlasam,en azindan onumde tekrar 40 gun var hasta olursam erkenden bitsebilmiyorumkismile Offf... Hersey sitres ya... Hayir versn Rabbim
sağolasın ..valla biliyormusun benim de içimde bir his var bu ay olacak gibi ..inş. olur...geçen ay böyle özen göstermedim acemiliğime geldi ..ama bu ay elimden geleni yapıyorum ..çalışmalar sıklaştı ,yastıkla bekliyorum ..hatta bir keresinde öylece uyumuş kalmışım :kedi:
hakkımızda hayırlısı olsun inş..
Canim benim normalde boyle uzuyor,yani sitresten sanmiyorumbilmiyorumkismile
Baktim simdi telefonuma gecen ay 43 gun sonra olmusum,bekliyorum bende bugun 41 ci gun,44 cu gun belki yaparim olmassam... Of olsam da, bende bisey yoksa rahatlasam,en azindan onumde tekrar 40 gun var hasta olursam erkenden bitsebilmiyorumkismile Offf... Hersey sitres ya... Hayir versn Rabbim
Merhaba arkadaşlar benimde 7 yaşında bir kızım var.
Rabbim nasib ederse artık bizde kızıma kardeş düşünüyoruz ve sizler gibi yaz hamilelerinden olmak istiyorum.
Ancak hakkımızda hayırlı olan vakit ne zaman ise HEPİMİZ için Rabbim o vakit nasib etsin.
Hayırlı, sağlıklı,mutlu,vatana millete faydalı,vefalı,güzel evlatlarımız olsun inş. hepimizin
Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar.kaydirigubbakcemile5
Neden bu kadar uzuyor, normal mi acaba, doktora gitmismiydin merak ettim??? cok uzun geldi banada her ay böyle..
off canım 43-44 günmü akannehir, benim 24 gün sürüyor düşünsene 2ye katlıyorum,yazıkmış banaa yaa,ben oyuzden kansızım zatenmafoldumben
şu stresten nasıl kurtulacaz yaaa..
selam millet ovulasyon testimde bugün ikinci çizgi renk olarak değil ama çok hafif bir belirginlik var ikinci çizgide ..acaba tam olarak ne zaman pembe olur...heyecanlandım birden :))
hadi ya yaklasti gunun yani :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?