Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

[

robotcum senin günün yaklaştı 1-2 teste pozitif çıkar ama sen tabili çalışmaları aksatmaa...içimde güzel bir his var sen bu ay başaracan sanırım..
saol canım,güzel bilgiler bunlar...

sağolasın ..valla biliyormusun benim de içimde bir his var bu ay olacak gibi ..inş. olur...geçen ay böyle özen göstermedim acemiliğime geldi ..ama bu ay elimden geleni yapıyorum ..çalışmalar sıklaştı ,yastıkla bekliyorum ..hatta bir keresinde öylece uyumuş kalmışım :kedi:
hakkımızda hayırlısı olsun inş..

inşallaah gezgin...ama 40 gün baya uzun bir süree,stres mi yaptın acaba oyuzden mi uzadı,yoksa test sonucu mu yanlış..bir daha yapacakmısın testi..bence biran evvel git diek kan testi yaptır hem sende rahatlarsın

Canim benim normalde boyle uzuyor,yani sitresten sanmiyorumbilmiyorumkismile
Baktim simdi telefonuma gecen ay 43 gun sonra olmusum,bekliyorum bende bugun 41 ci gun,44 cu gun belki yaparim olmassam... Of olsam da, bende bisey yoksa rahatlasam,en azindan onumde tekrar 40 gun var hasta olursam erkenden bitsebilmiyorumkismile Offf... Hersey sitres ya... Hayir versn Rabbim

Son düzenleme:

Hosgeldin canim aramizaopuyorumnanaktan Dualarina amiinnn :Saruboceq:
Rabbim en hayirlisini nasip etsin sizin icinde,insallah guzel haberler verirsiniz bizehihoyyyt

benim içinde son 1 gün yarın gelmezse kırmızı test yapcam...ama karnım belim çok ağrıyo kırmızı belirtisi ama nasipp tabiii

Hosgeldin canim aramizaopuyorumnanaktan Dualarina amiinnn :Saruboceq:
Rabbim en hayirlisini nasip etsin sizin icinde,insallah guzel haberler verirsiniz bizehihoyyyt
Hoşbulduk Gezgincim senin dualarınada amiiiiin.İnş. hepimiz güzel haberleri tez vakitte veririz.olumunekankayizsmile

LANSARC ---------biraz sıkıntılıyım evet amaa şükür iyiyim allah büyük o ne derse o olur napalım bekliyiceğizzz...allah çok aratmasın

Merhaba kizlar, insallah herkes iyiydir:)) adet gününü bekleyenler insallah kirmizilari görmezler diyeyim, hamis olmayi isteyenler kalsin yaaaaa Allah'im bebislerimizi göbeklerimize kondur Ya Rabbim !!!

Neese, beni bilenler bilir, eylülden beri bebis istiyoruz. Ama olmadi simdiye kadar, bizde doktora gitmeye karar verdik. Persembe günü gittik, beni kontrol etti doktor hanim, esimle ve benimle konustu, daha erken ve cok gencsiniz dedi. Telaslanmaya gerek yok dedi. Kan verdim, hormonlarim falan bakilacakmis, idrar tahlili de yaptirdim. Bir hap verdi bana, o hap hamile kalmak isteyenler icin bire birmis, hizlandirirmis yani hamile kalmayi, ayriyetten vitaminde veriyor. Hamileligin 3. ayina kadar da kullaniliyormus, öle yaziyor hapta. Birde dogum kontrol hapi kullanmis olanlar icin öneriyorlarmis, ve bitkisel bir hap verdi, o da rahatlatmak icin zannedersem, gögüs ve karin agrilarim oluyor adetten önce, faydasini görürsün dedi.
Iste böyle, bende doktora gitmeden gece rüya görmüstüm ve doktorun bende kist oldugunu ve ameliyat olmamin gerektigini söylüyordu ve ben agliyordum!!! cok korktum ama Allah'a sükür öle bisey demedi bana...Allah insallah en yakin zamanda hamis kalmami nasip eder:CüvCüv:

Neden bu kadar uzuyor, normal mi acaba, doktora gitmismiydin merak ettim??? cok uzun geldi banada her ay böyle..

kızlaaar selaam...
bugün 3 temmuz oldu ama bende gelen giden yok...ama çok eminimki hamilelik yok...
ama neden gecikti bu ay anlamadım,dün akşam birden başlayan bir bel ağrım oldu,
tamam sabaha olurum dedim ama bu saat oldu bişey yok...:sm_confused:
gecikmesini istemiyorum,bütün dengeler değişiyor ozaman...off madem bişey yok olsam artıkalsanaalsanasmile

amin canım...sen bir keresinde diyosun bende alışkanlık yaptı :kedi:, okadar garantiye alıyorum yani...ama bizim ilk ayımızdı birde geç kaldık sanırım biraz,bu ay reglm biter bitmez kimse tutamaz bizi :asigim:,Allah bir mani vermezse...

off canım 43-44 günmü akannehir, benim 24 gün sürüyor düşünsene 2ye katlıyorum,yazıkmış banaa yaa,ben oyuzden kansızım zatenmafoldumben
şu stresten nasıl kurtulacaz yaaa..

Hoşgeldin yarn,Allah bağışlasın...
Allahım tüm bebek isteyenleri tez zamanda kavuştursun inşaalaah
:Saruboceq:

Neden bu kadar uzuyor, normal mi acaba, doktora gitmismiydin merak ettim??? cok uzun geldi banada her ay böyle..

Hayir canim gitmedim doktora... Normaldir diye dusunuyorum,cunku bu sekil yasayan cok kisi gordum.. Ama bende bzen gripsiyorum uzun olmasini,dusun bugun 42 ci gun,hayla tik yok bilmiyorumkismile Bazen beklemek te yoruyor beni...
Doktora gidip hap almak ta istemiyorum,ilac kullanmak her zaman icimi sikmistir,alisamadim yanibilmiyorumkismile Bakalim bu ay ne zaman olucam,eger cok gecer de hamilelik te olmassa doktora giderm artik,ama olursam bugun yarin olmam lazim,daha fazla hic gecikmedi,en son 43 gunde oldum.. Of ne dengesizim ya kafamçokkarıştı

off canım 43-44 günmü akannehir, benim 24 gün sürüyor düşünsene 2ye katlıyorum,yazıkmış banaa yaa,ben oyuzden kansızım zatenmafoldumben
şu stresten nasıl kurtulacaz yaaa..

Offf boyle duzenli olmak isterdim akannehir

Ayrica erken olmak cok cok iyi,yani duzenli olanlar bir nevi rahat,ben gecikince cok stes yapiyorum,zaten hasta olmamak ta sinir yapar,sitresi artirir vs... Ben bunlari kendimde goruyorumbilmiyorumkismile
Hamilelik yok gibi me geliyor nedense,bilmem icine dogan hisseden ne kadar insan var ama ben su bi iki gundur yoktur diyorum.. Yoksa insallah adet olurum bugun ,beklemekten yoruldummm ufffbilmiyorumkismile
Herkez ikinci denemelere gecti ben hayla ilk ayi bitiremedm kaydirigubbakcemile3

slm kızlar Allah hepimize güzel çocuklar nasibetsin inşallah :) bende bu ay hamiş kalmak istiorum. bugün itibariyle adetim bitti bakalım inş Allah'ımın izniyle bebğimiz olucakmı. doktora gittim ön kontroller için bu ayki hormon değerlerim yüksek çıktı bunu değerlendirmeliyiz kocacığımla :)

selam millet ovulasyon testimde bugün ikinci çizgi renk olarak değil ama çok hafif bir belirginlik var ikinci çizgide ..acaba tam olarak ne zaman pembe olur...heyecanlandım birden :))

hadi ya yaklasti gunun yani :lepi:

evet inş..ama aklıma takılan şuk test pozitif çıkınca 24-36 arasında çalışma yapmak gerekyor ama bir kere mi yapmamız gerek acep ..bildiğim kadarıyla en verimli spermler gün aşırı daha kaliteli oluyormuş ..ama gün aşırı yapınca ertesi güne yumurtlama dönemi geçmiş olack:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…