Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

sağol canm ii dileklerin için amin a.s.

canım hayırlı olsun a.s. bence özel bir laboratuvar a . git daha hızlı sonuç alırsın telefonla arayıp bildiriyorlar.
teşekkür ederim a.s.
canım küçük bir ilçede çalışıyoruz ne yazık ki =(( devlet hastanesi ve sağlık ocağından başka bir yer yok :gitme:

kızlar bende test yaptım ıkıncı cızgı varla yok arası bısey anlayamadım yarın sabah tekrar deneyecegım
artık eczacı benı gorunce gulmeye baslayıp testmı dıye soruyor delikafadulden

yey tebrık ederım canım. ıkı cızgıde belırgınse sen garantı hamılesın dıye dusunuyorum. ınsallahta oyledır. benım ıkıncı cızgı cok sılık cıktı. sabah ıdrarı daha garantıymıs. darısı benım ve tum ısteyenlerın basına. cok sevındım.

burcuwaa inşallah hamileyizdir :Saruboceq: gerçi benim bugün adet olmam gerekiyordu ama ben dayanamayıp test yaptım ve belirgin çıktı ikinci çizgi. sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda da ağrı var. bakalım hayırlıysa olsun diyorum artık =)

yarın buraya yazarım sonucu delikafadulden

:lepi:ınsallah canım hayırlı haberlerını beklıyoruz bende yarın kesın sonucu yazmak ıstıyorum ve hamıleyım demek ıstıyorum.

günaydın ...dün akşam ilk ovulasyon testimi yaptım kaydirigubbakcemile3 sonuç negatif...4-5 testten önce pozitifi beklemiyorum zaten ...

burcuwa hayırlı olsun cnm :ecrin_bebek: .....yey sende testi tekrarla canımm inş. hamilesindirr ay nekadar güzellllllllllllllllllllllllllllllllllll ...........allahım bizede nasip et hayırlısıylaa :Saruboceq:

bundan istiyoruz allahımmmmmmmmmmm nolurr hayırlısını ver tüm bekleyenlere ........senin kapından başka kapı yok sana yalvarıyoruz allahım sen büyüksün sen hayırlı zamanı bilensinn ... hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip et ...:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar şimdi test yaptım. 2.çizgi de belirgin çıktı. Şİmdi hastaneye gitsem kan testi yaptırabilir miyim sizce CADIARZU

kızlar bende test yaptım ıkıncı cızgı varla yok arası bısey anlayamadım yarın sabah tekrar deneyecegım
artık eczacı benı gorunce gulmeye baslayıp testmı dıye soruyor delikafadulden

kızlaar, hayırlı olsuun..hihoyyyt
inşaallaah kan testiniz de doğrulamıştır bu güzel haberleri

günaydın ...dün akşam ilk ovulasyon testimi yaptım kaydirigubbakcemile3 sonuç negatif...4-5 testten önce pozitifi beklemiyorum zaten ...

hadi bakaalım,öylee hemen pozitif çıkmaz zaten dimii,çalışmalaar devam...hergün yapıcakmısın bu testi...umarım işe yarar,bizde sayende yumurtlama zamanı ile ilgili biraz daha emin olabiliriz,tabi herkesin değişir...mesela benim kafam karışıyor,bir adetin ilk gününden 14 gün sonra bir de beklenen adetten 14 gün öncee..28 günlük döngüde aynı şey ama ya kısa ve uzun döngüde?kafamçokkarıştı

YOK 3-4 günden önce pozitif çıkmıyor normalde ...korkmana gerek yok ..testte adet döngüne göre testi ne zamandan itibaren yapacağın yazıyor zaten ...o yüzden sıkıntı olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…